< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (10. sayfa)
-
-
Bileziğin altınlığı ile gram veya çeyrek altının altınlığı aynı altınlık değil. Kuyum tebliğlerinde takı ve yatırım altını aynı kefeye koyulmuyor.
Takılar taksite açıktır. Tüm kuyum sitelerinde bilezikler taksitle alınabilir.
Ben ÖM istemiyorum. Konu içinde soru sorulabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noax -- 12 Kasım 2023; 12:49:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puan geldi mi hocam sana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bana 1000 TL indirim gelmedi ekran görüntüsü atmanız mümkün müdür?
-
İyiymiş bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10015 TL'lik beyaz eşya alışverişime ertesi gün 1000 TL indirim geldi, 100+75 puan da Aralık'ta yatacak sanırım. Mağazalarda 12500 TL olan makineyi 11.11 muhabbetine 8800 TL'ye almış oldum. Keşke satıcılar pazarama da olsaydı 1000 TL daha düşüğe alacaktım.
Trendy den dün 6taksitli harcamam dönem içine de yansımasına rağmen ekstre indirimi yansimadi, kaç gün sürüyor bu indirimin yansıması acaba?
Yarın
Hepsiburada 3 ay ertelemeli yapipda indirim alan oldumu arkadaşlar. Teşekkür ederim
Pazarama da kampanya bilgisinde taksitli şartı yazmıyor , 1000+ 1000 şeklinde yazılmış , cep tel alinirmi ?
Her şey açıklayıcı oldu sanırım. Blezik 2 taksit cuk oturuyor . Kuyum geçmiyor. Taksitten dolayı kampanya dahili. 1000 indirim geldi diğer 1000 daha sonra
-
Ertelemede vade farkı yokmuş.
Hepsiburada'dan 3 ay ertelemeli 6 ay taksit ile apple watch 8 aldım. 1000tl indirim bu sabah yansıdı. Üstüne elektronik kampanyasından 100+100tl maxipuan geldi. Tek alışveriş yaptım ama 2 kademesi dolu gözüküyor.
-
Bende Hepsiburada dan hafta sonu 3 ay ertelemeli 6 taksitli alışveriş yaptım. İndirim gelmedi .
İkinci 1000 nasıl gelecek? E-ticaret kampanyasından mı? O kampanyanın detayında kuyum ve altında geçerli değildir yazıyordu sanki.
-
Arkadaşlar 14100 TL ye tv aldım, 1000TL indirim ertesi gün yansıdı fakat 1000TL puan yerine 100TL puan yansımış, eğer 1000TL puan gelmezse zararda olucam, puan ı yansıyan var mı şu ana kadar?
-
1000 puan aralıkta hocam..
Cumartesi pazaramadan 10300 tllik alışveriş yapmadım ekstre indirimi yansımadı daha . 2000 tl ye 100 maxipuan kampanyasında da sayaç işlememiş anlamadım bu işi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cumartesi bende Hepsiburada dan 6 ay taksit 3 ay ertelemeli 12700 lük alışveriş yaptım. 1000 TL indirim yansımadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede aynısı oldu . Bugün müşteri hizmetleri aradım 3 iş günü içerisinde indirim yansimazsa tekrardan arayın dediler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X