Ne gibi bir gelişme bekliyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (8. sayfa)
-
-
😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taksitli alışveriş diyor,cep telefonu olmuyormu şimdi
-
Taksitsiz indirim sağladımı
-
cep telefonu alacağım. taksitli alamadığım için bu kampanyadan yararlanamıyorum. şansa bak.
-
Zaten taksit şartı getirilmesinin iki sebebi var: Altın ve telefon gibi yükte hafif pahada ağır şeyleri alıp kolay puan kazanılmasın ve taksit süresince kredi kartını iptal edemeden müşterimiz kalmaya devam etsinler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefon olmuyor dediler,şimdi başka sepet yapıp kullanacağım.henüz işlem yapmadım
-
Sağolun.Sipariş verip ne çıkarsa bahtımıza diyecektim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar maximum karta az önce başvurdum ve onaylandı dijital olarak. Ama kampanyalarım kısmında hiçbir kampanya görünmüyor. Sonradan mı çıkar, nerde yanlışlık var acaba
Taksit kredi kartını kapatmaya engel değildir bilgi olsun diye yazdım, daha önce yaptım taksitleri ödemeye devam edebiliyorsunuz kartı kapatsanız da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wertyuo -- 7 Kasım 2023; 18:56:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Öyle olabilir ama bir insan taksit yapıyorsa o kartı en azındna taksitler bitene kadar kapatmaz genelde. Bunu banka da biliyor.
Kapatmak isteyen her türlü kapatiyor hocam. Kapatirsin her türlū, kapali karta borç ödemesi yapilabilir. Ama dediginiz gibi fazla bilinmiyor insanlar tarafindan çünkü kapali kartlara borç ödemesi yapilabileceğini düşünmüyolar, kapatabilmek için borçlarini sifirlamasi gerektigini düşünüyolar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 7 Kasım 2023; 20:42:59 >
Hepsiburada'dan taksitli alışveriş yaptık dün 12088 TL'lik. Provizyondan çıktı ama indirim gözükmüyor. Elektrikli süpürge ve kulaklık aldık.
-
Soruldu mu bilmiyorum ama Amazon.com.tr den telefon alsam kampanya geçerli olur mu ?
Kargonuz geldi mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bilezikhane isimli satıcıdan almıştım kargom geldi bugün.
Tartıda ölçtüm yazdığı gramajda geldi. Adıma kaşeli, tarihli, gramajı vs. bildiren bir kağıt da yollamışlar.
-
Evet geldi
Çok geç yolluyor.R ile olan daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlarda uyanık çıktı. Talep olunca fiyatı hemen yükselttiler bu haliyle ucuz olanlara (R) yönelmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neolayım -- 8 Kasım 2023; 14:37:12 >
Arkadaşlar tablet almaya niyetlendim taksit olayı olmuyor. Ne önerirsiniz? Mantıklı ürün var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X