|
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (13. sayfa)
-
-
Fotoğrafla gönderip kalan ücreti iade etmediler mi? 5.90 mı geldi 5.99 mu -
Siz yazınca dikkatimi çekti, 0.01 gr eksik, fotografta tam 6.gr olarak gozukuyor
Tekrar almayı düşünüyorum ama iade gelmezse diye kararsız kaldim
-
Evet ben de ilk kez almayı düşünüyorum altın da fırlattı gitti ama bilemedim -
pazarama k.top yazıyor. sanırım kuyumcu toptan
-
Salı MH den kayıt actirmistim anca cevap geldi ama daha hareketlere yansitmamislar.
quote:
Tebrikler! E-Ticaret Indirim Kampanyasi'ndan 1.000 TL indirim kazandiniz. SMS istemiyorsaniz IPTAL yazip 4722'ye gonderebilirsiniz. T. Is Bankasi A.S. Mersis No:
-
11 Kasım da 12700 TL lik klima alışverişini Hepsiburada dan, 3 ay erteleme ve 6 taksit olarak yaptım. 1000 TL indirim yatmadı. 15 Kasım da Müşteri hizmetlerinden kayıt oluşturdum ve aynı gün bahsedilen mesajı e-mail olarak gönderdiler.
Ben de maile cevap olarak alışverişin iptal değil erteleme olduğunu yazmıştım bugün itibarıyla ₺1.000 lik indirim kartıma yansıdı.
Ertelemeli alışveriş yapanlara belki faydası olur.
-
Sms ne diye gelmişti hocam size ? -
Bana SMS gelmedi hiç -
Bende aynı şekilde kayıt oluşturdum. Banada bugün SMS geldi 1000 indiimniz yansıtıldı diye. Geç oldu ama sonunda oldu. İptal etmeyi düşünüyordum. -
Arkadaşlar şuanda en mantıklı ürün hangisidir? -
Rise and shine da bana verdi indirimi -
Arkadaşlar bir sorum olacak. Sepetimi tamamlamak için bebek bezi eklemeyi düşünüyorum. Ancak market alışverişi dahil değil demişler. Bebek bezi market alışverişi mi oluyor ? -
ne almıstınız dediğiniz satıcıdan
-
Fıstıkçı demiş. Çağrışım yapmış son iki harf
Ne yapalım bizi böyle kripto konuşmaya sevk edenler utansın.
Ama şu da bir gerçek e-ticaret siteleri acayip baskı altında bu Altın POS'unu ayırmaları konusunda. Ama böyle giderse E-ticaret sitelerinden altın satışı yasaklanabilir bile.
-
Nerden anladınız baskı olduğunu -
Bana çağrışım yapmadı hangi satıcı acaba pazarama üzerinden mi aldınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X