< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (14. sayfa)
-
-
Fıstıkçı nedir biri bizi de aydınlatsa...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ha o manada. :)
Bilezik için zaten yasalarda taksit kısıtı yokmuş, dolayısıyla gizlice söylemeye de gerek yok bence. Satılan bilezik piyasa fiyatlarının çok üstünde görünüyor, yakın vadede pek karlı değil gibi geldi.
6 gram bilezik ne kadar şuanda piyasada ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
22 ayar 6 gram işçiliksiz satış fiyatı 10.700 . Taksit ve puan avantajıyla pazaramadan almak mantıklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fıstıkçıdan aldığımı 3. kuyumcu bozdu. Kartı lazım, bilmediğimiz patern diyip almak istemediler. 10200’e bozdum 6lığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 19 Kasım 2023; 14:45:12 >
Boş yapmışlar. İzmirde kimse sorun çıkarmıyor. Satarken de bilmediğimiz üretim diyorlar mı acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bidikleri burma, gram altında vs hiç sorun çıkarmamışlardı. Bunun hem gramı düşük hem de satmadıkları model, eleman olanlar almak istemedi. Kuyumcu kendisi büküp aldı hemen.
Yine de piyasa fiyatından almış gibi
Çok basit e-ticaret siteleri ciro üzerine çalışır. KAR ciro ile sonradan gelir. Haliyle siteler ciroyu maximize etmek için karlı olsun olmasın birçok çeşit ürün satamaya odaklanır(akaryakıt,araba, extrem ürünler vb.) . Ciroyu artırmanın en kolayını siteler 8-9 sene önce ALTIN ve türevi ürünleri satmakta keşfetti. Böylece tek bir sipariş ile büyük meblağlı cirolar elde ettiler.
Bu cirolarından vazgeçmek istemiyolar ancak ülkede döviz sıkıntısı sebebiyle ALTIN ithalatına kota uygulandı ve ekonomiyi en az zararla soğutmak için şahısların alımları legal şekilde azaltılmaya çalışılıyor. Bu yüzden taksit/puan uygulamalarını kaldırmaları emredildi. Yoksa hiçbir e-ticaret sitesi bile isteye asla cirosunu düşürecek adım atmaz....
Siteler için ürünlerden aldıkları komisyonlar ve ciroları önemlidir. Ürün gofret olmuş matkap olmuş altın olmuş farketmez. Sonuçta pazaryeri orası. Ama kanuni olarak resmen şu anda altın satmamaları konusunda baskı yiyor hepsi. İlk POS cihazı ayırma olayı PTTAVM de oldu dikakt edin bu süreçte diğer E-ticaret siteleri duymamazlığa gelip altın alışverişinide aynı standart pos lardan çektiler ama artık dikkat çekiyor bu durum ve yavaş yavaş hepsi POS ları ayırmak zorunda kalıyor.
NOT: ahlatÇI çağrışım soranlar için. Ayrıca çok net biliyorum burası diğer birkaç forum ve telegram kanalları inanmasanız da takip ediliyor ve birçok açık öğrenilip kapatılıyor. o yüzden insanlar şifreli konuşuyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiat2001brava -- 19 Kasım 2023; 16:21:11 >
-
Türkiyenin istisnasız her yerindeki bütün kuyumcular Fıstıkçının gram altınalrını ve bileziklerini gözü kapalı alır bozar sorun etmez. Türkiyenin en büyük rafinerisi neredeyse adamlar.
Sorun çıkartan kuyumcuda kusura bakmasın kuyumcu felan değildir. (Büyük ihtimal canı hurda almak istememiştir o sarraf ın :))
-
Saklanmasını sebebi banka yetkilileri takip ediyor forumları sistem açıklarını kapatıyor. Senin fistikci dediğin firma sahapa pazarama postundan değil başka postan çekim yapıyorlar. Dolayısıyla banka baltalıyor.
Hangi satıcıdan almak lazım bu kadar mesajlarda sonra kafam karıştı iyice. İndirim yansıyan satıcı varmı :)
-
Rise And ve Sahap'tan alicam ben 4 tane
4 tane derken 4 ayrı hesapla mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X