Aynen 4 kart < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum e-ticaret 10.000/1000 indirim (Pazarama için +1000 Pazarama puan, ekstra+100) + 100 maxipuan (15. sayfa)
-
-
Biri bana özelden yazabilir mi... Hangi satıcıdan alışveriş yaparsam sayaç işliyor. Düğün için...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önce 500 pazarama iadesi almıştım şimdiki alış verişi 1000 iade geliyor mu
-
MH çözüm bulamadi. Birden bire gözükmeye başladı. Hic bir fikrim yok nasıl olduğuna dair.
Arkadaşlar sarıdan alınca peşin ya da 2 taksit seçeneği var iki durumda da şubatta öde seçeneği seçili aktif yani. Sizde de böyle mi ? Şubatta mı ödemeye başlayacağız ?
Donemicine dustu 1000 TL yansimadi hata var sanirim sistemde yine otomatik yansimiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce Trendyol alışverişi için 1000 TL indirim yansımıştı fakat iade yaptığım için indirim de geri alındı. Tekrar 10 bin üstü taksitli alışveriş yapsam kampanyadan faydalanabilir miyim acaba?
-
Dün yaptığım alışveriş dönem içine bugün düştü. İndirim de bugün akşama doğru yansıdı bilginiz olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sarı mı aldınız düz alışveriş mi
-
Ben de bunu merak ettim?
Sarı hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazarama ertelemeli alışverişte son durum nedir arkadaşlar. Erteleyip iade alan oldumu. Teşekkürler şimdiden.
-
Bende merak ediyorum
Dün pazaramadan 3 ay ertelemeli işlem yapmıştım. Bugün 1000 tl iade yansıdı. Merak eden arkadaşların bilgisine.
-
peki pazarama puan eklenecek mi ertelemelide acaba ? ona göre ürün alacağımda
-
Aralık 14 ünden sonra pazarama puan
-
Pazaramadan işçiliksiz bilezik aldığımızda yasal 2 taksit yapıyor. Bilezik alıpta 10k üzeri alınca 2000₺ kampanyasından yararlanan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu görmenin bir imkanı yok maalesef. Alıp bekleyeceksiniz. Ama eklenecektir. O konuda sıkıntı olacağını sanmam. Kendileri diyor 10000 harca 2000 kazan diye.
-
İş yeri için günlük kullanıma uygun Notebook alacağım. Kampanyaya uygun bir öneri var mıdır acaba? Teşekkürler…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X