Şimdi Ara

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
24
Favori
35.620
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 5713 nerde ben 5800 altına göremedim ne zaman düşer fiyat alsak mi? Mesai saatiyle alakası yok demi yüksekliğin?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KUPON SEPETİ K kullanıcısına yanıt
    Hocam 5713 TL gecen hafta olan fıyattı, altın fıyatları gram bazında bır mıktar arttıgı ıcın suan 5800 cıvarı olması normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Aslında tam tarihini de yazmışım 23 Aralık günü diye. Mesai ile alakası yok sürekli güncelleniyor fiyatlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CoRaL211 C kullanıcısına yanıt

Kartınız onaylandıktan sonra 24 saat gibi bir süre geçmesi gerekiyor hemen katilamiyorsunuz kampanyalara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence 5 gr da daha az kayıpla satış yaparsınız. Çeyrekte kuyumcular arasında bile fark oluyor. Gr da o kadar olmaz bence

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

24 geçtikten sonrada katılım sağlanmıyordu. Şubeden anlık kart aldıktan hemen sonra katılım sağladım.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt

21 aralıktan bu yana 5700 altına düşmedi hiç.

• CoRaL211 C kullanıcısına yanıt

4 kartla dediğim şekilde kart gelmeden katılım sağladık ve kazanımları da aldık sizde farklı bir durum olmuştur belki bilemem

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Bir önceki kampanyayı kast ettiyseniz 5300 olabilir belki kisa süreli ama bu aykinde 5700 altına düşmedi hiç ben sürekli takipteydim hatta öncekileri aşağıdaki fiyatlardan aldim

E-Ticaret Indirim kampanyasi kapsaminda 26.11.2022 tarihli 5556,78 TL tutarli harcamanizdan kazandiginiz 500 TL indirim kartiniza yansitilmistir. - T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 0481005859000909 B001

E-Ticaret Indirim kampanyasi kapsaminda 27.11.2022 tarihli 5588,77 TL tutarli harcamanizdan kazandiginiz 500 TL indirim kartiniza yansitilmistir. - T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 0481005859000909 B001

5700e bulsam alip geçeceğim ama sanırım 5820den alınacak artik 2 saat kaldı düşmez

• 22 Kasım da 5 gr ahlatçı yı 5514 TL ye
    22 Aralık ta 5 gr ı 5761 TL ye almışım.

• Bu pazarama puan ne zaman yatar bilgisi olan varmı ?

• deniz ege kullanıcısına yanıt

17 Ocak konuda yazılmıştır

• Arkadaşlar merhaba, HB'den televizyon almayı düşünüyorum 11 Bin TL civarında. HB'nin 2 kart ile öde yöntemi ile bu kampanyadan eşim ve benim kartımı kullansak 2 ayrı karta 500 toplam 1000 TL indirim alma ihtimali mümkün müdür sizce?

• TheSchweppesKV kullanıcısına yanıt
    Tecrübe etmedim ancak olması lazım hocam, ekstrede hepsiburada olarak görünür ekstra bir sorun olmamalı ancak tecrübe eden bir arkadaşımız aydınlatırsa daha sağlıklı olur tabiki

olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bence olmamasi icin bi sebep yok

Olmaması için bir sebep yok ama bence cüzdana yükleyin 5k +5 k kalan 1 kyı da başka kartlardan yükleyip biraz bonus alabilirsiniz.

• Cevaplayan herkese teşekkürler. 2 ayri karttan olmak uzere toplam 1000TL iade gerceklesti.

• Uzmanlık sorusu
    Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradım cevap alamadım pazaramdan 5000 üzeri alışveriş yaptım iade için geri gönderdim ancak iade ayın 20sinden sonraya sarkacak.

Pazaramadan başka bir ürün alsam 5000 üzeri ilk aldığım iade ettiğim üründeki 500 lira indirim 2. Aldığım ürüne yansır mı
    Müşteri hizmetleri ürün iadenizi bekleyin diyor beklemeden alsam olmaz mı

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

şöyle ürün iadesi tamamlanmadan alırsanız bu sizin kampanya dahilinde yapacağınız 2. alışveriş olduğundan 500 TL olayına bu alışverişi saymayacaktır haliyle 500TL 'yi iade sonrası %90 geri alacaktır.

Ben daha kafa karıştırıcı bir şey söyliyim 2. yapacağınız alışverişten size indirim vermek gibi bir zorunlulukları yok çünkü "kampanyadan yalnızca 1 adet 5.000 TL ve üzeri işleminden yararlanabilir" maddesi yer alıyor. Bu maddeye başlıktaki "ve üzeri ilk alışverişinize 500 TL indirim kazanın! " eklenince aslında siz kampanyadan yararlanıp ödülünüzü aldığınız için ve bu 2. işleminiz olduğu için teknik oalrak size tekrar iade yapmak zorunda değiller. Bunu size olumsuzluk olsun diye yazmıyorum çünkü %99 iadenizi beklerseniz ve iş bankası 500 TL'yi geri alırsa ve siz tekrar harcama yaparsanız 500 TL'nizi yatıracaktır ama beklemeden işlem yapıp üstüne iadem yansımadı diye kayıt açarsanız bu madde sebebiyle size iade yapmayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 15 Ocak 2023; 11:15:37 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.