Anladım hocam teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (15. sayfa)
-
-
Sıfır limitli kart bile olsa ( sıfır limitli kart veriyor benim kartım öyle) içine nakit yükleme yaparak kart teslim edilmese dahi kart no görüntüleme yaparak, kart no ile kart içine nakit yükleme yaparak faydalanabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam birde şöyle bir durum var. Kredi kartım görünüyor fakat maksimum mobilde kampanyalara katıla tıkladığımda uygun kartınız bulunmamaktadır yazıyor. Daha sonra mı katılabilirim acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 5000/500 kampanyası ıcın alısverısten once mutlaka katılım yapılmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartınızı yeni actirdiniz sanırım. Bir kaç güne düzelir.
Evet yeni. Az önce işcepten başvurdum hemen onaylandı. Ama biraz sıkıntılar var umarım yarına düzelir
Evet öyleymiş teşekkürler hocam
Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Altın olduğundan iş yerinib güvenlik ofisinin adresini verdim ben farjlı bi ilçede oturuyorum çok uzak şube bana :) evde bulamadık ayakkabılığa bırakalım/bıraktık falan yaparlar sonra sıkıntı :)
2 güne düzelir.
İçeriği altın olduğu için eve teslim ederken bile tc almadan teslim etmiyorlar sigortalı kargo çünkü
2 sene evvel falan oldu öyle hocam ama aras mıydı mng miydi neydi hatırlamıyorum, tekrar olursa eve veririm bakalım teşekkürler hocam
PTT de pek olmuyor bu durum. Evde kızıma bile teslim ederken benim kimliğimi istiyor altın olduğu için içeriği.
Arkadaşlar
500 TL Pazarama maxipuan yatmamış. Yatan oldu mu, herhalde üstüne yattılar.
-
15 şubatta yatacak
-
Aralık kampanyasından kazandığımız 17 ocakta yatacaktı
-
Evet Aralık kampanyasından kazanılan pazarama maxipuanlar bugün itibariyle yatması gerekiyordu fakat yatmamış bilgisi olan var mı?
Normal maximum puanlar ( 75 TL ) yatmış Pazarama Maximumlar yatmamış 😕
Bende de aynı sadece maxipuan gelmiş, pazarama puan yok ortada
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X