Şimdi Ara

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
24
Favori
35.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanal kart 2bine kadar açılabiliyor bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre sanal limiti oluyor diyeceğim ama sanırım teslim alınmayan kartlar onlineda 2000tl ye acikti isbankdan pati kart çıkarmıştım şubede halen 12bin limitli ama mh 2bin TL online kullanırsınız dediğini hatırladım şimdi bu durumda üzerini 3 4bin nakit bakiye ile tamamlayıp bu kampanyadan faydalanilmiyorsa çıkartmak için aceleye gerek yok o zaman gibi görünüyor
    Etiketledigim forumdaslarin deneyimlerini merak ediyorum aktarılarsa bu sorunun da cevabı hep birlikte öğrenmiş oluruz 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Ocak 2023; 17:33:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Kart noyu nereden gorucez hocam gozukmuyor ki
    Tmm buldum kart noyu bi bakalim cvv ve skt yi nerden bulcam ama onu anlamadim maximumda gozukmuyor sanal kart mi acicam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 19 Ocak 2023; 17:53:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt

İscepten hocam,dinamik kart bilgileri diye bir yer var oradan kart bilgilerinizi bulabilirsiniz.Sonra baska bir bankadan,ben enparadan yaptım komisyon olmadiği için,kart ödeme diyip,kart bilgilerini de girip ihtiyaciniz kadar bakiyeyi yükleyin.En son da pazaramaya girip alışverişinizi yapın

Arkadaş cevaplamış hocam

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Faydanılıyor hocam üst mesajımda arkadaş yazmış

• Pazaramaya peki karti manuel mi ekleyecegiz otomatik cikmiyor ?

Hocam otomatik çıkıyor.

• Sıfır limitli kartlar ya da kartı teslim olmamış arkadaşlar için çözüm önerisini yazayım gerçi arkadaşlar yazmış bir kez de ben yazayım.

Benim kartım hala teslim olmadı.

Kredı kartı numaranızı bulduysanız ve kampanyaya katıldıysanız sorun cozulmus oluyor yapmanız gereken ıslemlerı sıralıyorum.

Kredı kartınız sıfır lımıtlı de olsa sorun degıl kart numaranızı bıldıgınız ıcın ya baska bankadan o kart numaranıza odeme yapacaksınız ya da parayı işbank hesabınıza gondereceksınız işcepten kredı kartınıza borc odeme gıbı yapacaksınız ama sıstem ızın vermıyor hemen yan satırda kart no ıle borc ode var ona tıklayın kart numaranızı gırın ıscepten o kart numarasına odeme yapın fakat ısbank durumu tehdut algılıyor ve uyelıgı kısa sure sonlandırıyor sız tekrar tel numaranızla uye gırısı sıfesı olusturmak zorunda kalıyorsunuz ta kı suphelı ıslem bırımı arayana kadar sız para yatıramayınca anlık bloke oluyor 15 dakıka sonra 0850 724 0 724 sızı arıyor su tutarda karta sız mı odeme yapıyorsunu dıyor evet dersenız bu defa kart numarasıyla odemenıze ızın verıyor ama bu sorunla karısmak ıstemıyorsanız yarın kart numarasına baska bankadan para gonderın lımıt anında artıyor 750/75 ıcın sayac ıslıyor ve bıldııgım kadarıyla pazaramadan 2022 2023 te hıc alısverıs yapmadıysanız bı sure sonra da 500 ekstra sadece pazarama da gecerlı puan verıyor fakat 5000/500 ındırım ıcın mutlaka alısverısten once kampanyaya katılın.

Hocam pazaramadan alışveriş için sanal karta gerek yok ve 15bine kadar alışveriş yapılabiliyor. Ama normal internet alışverişi için 5bin tl sınırı var kart teslim edilene kadar. Ayrıca kredi kartına ben para yüklemedim benim limit 46bin olarak açıldığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road warrior -- 19 Ocak 2023; 21:13:56 >

Eğer limitiniz 5bin üzeriyse direk kulllanabilirsiz

• Arkadaşlar özelden bilgi verebilecek varmı? Kampanyalardan Max nasıl faydalanabiliyoruz?

• Kart no gozukmuyor pazaramada otomatik kampanyalarada katildim demek bazilarina gosteriyor bazisina gostermiyor entresan bir sistem

İşCep uygulamasına giriyoruz

Alt ortada üst üste 3 çizgi mavi butona basıyoruz

Çıkan menüden " Kartlar" seçiyoruz

Çıkan menüden " Kart bilgileri - Dinamik Güvenlik kodu " seçiyoruz

Görüntülediğimiz kart no ile bankaların kredi kartı borcu ödeme menüsünden kart no ile ödeme seçeneği ile ödeme yapıyoruz.

Hocam hepsini yaptim ben pazaramada otomatik kart gozukmuyor sikinti orada :)
    Manuel eklemem lazim ondada puan yatmayabilir 500 pazarama o yuzden gelecek aya artik :(

Otomatik kart olmadan yaptım ben kendiminkini, pazarama da kart no ile ödeme yaptım yani, hatta bu ay nişanlımın kartını kendi pazaramam da kullandım. Yatıyor.

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt

Pazarama puanla opette yakit alabiliyor muyuz? Evetse nasıl işliyor süreç

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Pazarama'da araçta öde başlığıdan Opet'i seçip plakanızı kaydedin. Opet'ten yakıt aldıktan SONRA bildirim geliyor, mobil ödemeyi kabul edip, son onay aşamasından önce kullanmak istediğiniz puan tutarını yazıyorsunuz, onayladıktan 8-10sn. sonra işlem tamamlanıyor.

Pazarama puandan ayrı genel maxipuan varsa önce onu kullanın çünkü maxipuan'ın kullanım süresi daha kısa olduğu için önce onu çekiyor.

Bir de her şeyden önemlisi girdiğiniz Opet'e, maximum ile araçta ödeme var mı diye sorun. 2 gün önce gittiğim Opet'te bildirim gelmedi, dün gittiğimde bildirim geldi ve puanı kullandım.

Baska girdiğiniz kart işbank değil mi, puan sizin ekstreden mi düştü

• Predatorre kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız sanırım hocam, bu ay kampanya yok mu 5000/500 diye nişanlımın kartı ile kendi pazarama hesabımdan alışveriş yaptım 500 indirim nişanlımın kartından düştü, %2 olan pazarama puan nişanlımın kartına yüklendi 750/75 e ticaret nişanlımın kartından sayaç ilerledi, indirimlerib puanların benim kartımla hesabımla ilgilisi yok.

Edit!: bir önceki ay kendi kartımla yaptım 500 indirim %2 pazarama puan 750/75 e ticaret %10 pazarama puan yattı, bu ay ki %10 pazarama puan tarihi gelince nişanlımın kartına da yatacak tır herşey yattı çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 20 Ocak 2023; 8:58:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.