< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 21 Ocak 2023; 10:51:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de Hepsiburadan Samsung m7 TV aldım . 500 gelmesini bekliyorum. 75 geldi . Öğlene kadar gelmese MH ararım. Bir de kampanyalarda katıldığım görünüyor. Yatar bir sıkıntı olmazsa . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rahat olun sıkıntı olmaz ertesi gün karta +500 olarak yansır. 500 pazarama puanda şubat ayının 17si gibi yüklenecek ondada hiç sıkıntı olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 21 Ocak 2023; 17:15:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 22 Ocak 2023; 2:32:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pazaramadan ne alıyorsunuz, altın hariç. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuyu açan @exqwerex arkadaşa teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 23 Ocak 2023; 16:54:44 > |
Keşke aldığınız/alacağınız bazı ürünleri bu kadar açık bir şekilde burada yazmasanız.. |