Cüzdana mı yüklediniz? hepsiburada cüzdan geçerli mi? bilginiz var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (14. sayfa)
-
-
Büyük ihtimalle olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçerli ama cüzdanla sarıkız alınmıyor
Başka birşey alacaksanız cüzdan mantıklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hımm o zaman müşteri hizmetleri ilk defa doğru yönlendirdi o zaman mecbur beklicem teşekkürler cevap için
Hayır doğrudan kart ile satın aldım cüzdan hakkinda bilgim yok ne yazikki
Arkadaşlar 20 gun once karta basvuru yaptım ve onaylandı fakat kart elıme ulasmadı kart elımde olmadıgı ıcın 5000/500 kampanyası için Pazarama'dan nasıl alısverıs yapabılırım sanal kart mı olusturmam lazım zaten lımıtımde yetmıyor karta fazla para yatırıp odeme yapmam lazım fakat kart teslım olmadıgı karta para yatırmaya da ızın vermıyor bu sorunları yasayıp cozum bulan bır arkadas yardımcı olabılır mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesin değil ama bir deneyin bakalım: işcepten giriş yapın ortadaki 3 çizgiden kartlar sekmesinden kart bilgileri güvenlik dinamik kodu diye ilerleyin olacakmı.
Hocam once karta para yatırmam lazım ama ona da ızın vermıyor kart teslım olmadıgı ıcın, lımıt zaten almama yetmıyor bu sorunu yasayan ve cozen arkadaslar vardı yardımcı olurlar konuyu gorurlerse tesekkur ederım hocam.
Karta başka bir banka hesabınızdan ödeme gönderin sorununuz çözülür.
Hocam çok tesekkur ederım yazdıgınız yontemle karta para aktardıgımızı dusunsek bu durumda Pazarama'dan 5 bin+ alısverıse ızın verır mi cunku kredi kartı teslımi gerçekleşmedi.
Oluyor hocam ben öyle yaptım, kart numarasını görebildiniz mi?
Edit: iş bankasından kart no ile yaptım ben kart numarasını görüp, iş bankası mobil uygulamasından yaptım tüm işlemleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 17 Ocak 2023; 0:0:11 >
Ayrıca başka bir konu vardı sanırım bu kampanya ile ilgili yeni açılan konu, oraya da yazmıştım halen teslim edilmedi ahlatçı dan aldıklarım. Cuma dan beri PTT şubesinde 3 günde geldi PTT şubesine de, kayıt açtım pazarama üzerinden artık dağıtıma çıksın diye.
Hocam cok tesekkur ederım evet kart numarasını gorebılıyorum cok sag olun yazdıgınız yontemı deneyecegım sızın sordugunuz dıger soru ıcın de ben cevap vereyım evde aileden dıger kart vardı onunla 10 Ocak'ta yazdıgınız yerden aldım PTT bugun teslım ettı.
Biliyorum hocam çok geç teslim ediliyor bilgisi olsun alacak arkadaşların, en düşük fiyatta orada diğerlerinin makası çok
Bu sıkıntı ahlatcidan değil de PTT den kaynaklanıyor. Benim bugün aldığım yarın kargoya verilip diğer gün teslim ediliyor. PTT ile görüşün yakın ise gidip kendiniz teslim alın.
Hocam bende işcep üzerinden kredi kartına başvuru yaptım. Kart numaramı da görebiliyorum ancak kart elime geçene kadar max 3bin tl alışveriş yapabilirsiniz yazıyor. Acaba 5-6 bin civarı alışveriş nasıl yapabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim
İçine nakit yükleme yapmabız lazım 3000 limitiniz varsa 2000 yükleme yapmalısınız
Çok teşekkür ederim deneyeyim
Onların 3 bine kadar yapabilirsiniz dediğine bakmayın bana da aynı şekilde söyledi kart teslim olana kadar içine bakiye de yükleseniz kullanmazsanız diye ben de eşimde kullandık kart teslim olmadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 17 Ocak 2023; 0:27:22 >
Hocam bir aydır kart gelmedi benimde hala bekliyoruz,kampanyadan faydalanamayacağım diye üzülürken mesajınızı gördüm,faydalandım.Teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X