< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (9. sayfa)
-
-
Ahlatçı firmasından alınan altın vb. Ürünler için soruyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 tl maxipuan hangi kampanyadan geliyor hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazarama %2den diye biliyorum başka gelcek yer yok bildiğim
Ahlatçı Ptt, agakulche Yurtiçi kargo
-
Pazaramadan bu saatte sarı kız almakla, yarın gündüz günü içinde sarı kız almak arasında çok fark olur mu?
-
Bende 3 kart ile bugün alım yaptım. 1080 civarında iken almıştım.
uçtu zaten. 1100 TL üstüne attı.
Gelene kadar 1200 olursa aldığımıza satarız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 27 Aralık 2022; 18:54:28 >
Ben Maximum Mobil uygulaması içindeki pazaramadan alışveriş yaptım yaklaşık 20 saat önce. Hala Maxipuan gelmedi. Bu şekil alışveriş yapıp puan kazanan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim geliyor hocam puan değil
Evet hocam öyleymiş. E-Ticaret 500 indirim kampanyasına girer mi acaba işlemim
500 indirim geliyor
Teşekkürler
Rica ederim hocam
İş Bankası kartım geldi ama limiti sıfır. Nasıl kullanabilirim. Borç ödeme diyorum ödeme yapamıyorum.
Kredi kartı borcu ödeme kısmından kartınıza harcayacaginiz kadar tutar atın daha sonra kredi kartınızı kullanıp kampanyadan faydalanabilirsiniz. İscep den hesap açıp kredi kartı aldıysanız ayrıca %10 iade si var bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 28 Aralık 2022; 4:54:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum uygulamasından olmuyor hocam iscep üzerinden mi yaptiniz siz .
Gelen 100 pazarama puan sanırım kredi kartı alma kampanyası ocakta %2 ve %10 gelecek ocakta 500 değil 600 ve 75 de gelirse 675 gelecek. Ayrıca iscep ten yeni müşteri olunduysa extreye 500 değil 600 eksi bakiye yansıyor 100 de ayrı bir kampanya.
Kartınızın gelmesine gerek yok gelmeden de kullanabilirsiniz dinamik cvv kodu ile.
Evet iscep üzerinden kredi kartı borcu ödeme kısmından yaptım 600 indirim yansıdı onuda çektim hemen. Kartıma 5738 TL attım sarıyı aldım 600 indirim yansiyinca 5138 e almış oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 28 Aralık 2022; 4:54:44 >
Şimdi yaptım hocam. Kurye teslim etti onayını yapmamışim. Dediğiniz gibi iscep üzerinden limitimi artırdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X