Şimdi Ara

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
24
Favori
35.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, taksitli alışveriş yapıp da indirim alan oldu mu? Bilgisi olan var mı?

• Kredi kartı geleli 20 gün oldu bu kampanyaya katılacağım diğer ilk alışveriş kampanyalarına katılım şartı yok sanırım. Birde bu pazarama puanı nakite çevirebilir miyiz? Nerelerde harcanır maxipuan gibi mi oda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagmur2780 kullanıcısına yanıt
    Araçta öde ile yakıt almaya çalıştım sürekli hata veriyor. po ve opette yapamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam siz 5000/500 indirim kampanyasına ve eticaretin kazandıran kampanyası var ona katılın o da 750 ye 75 ayrıca pazarama ilk alışveriş için katılım şartı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyaya amazon neden dahil edilmez ki.

• Pazarama puanın son kullanma tarihi varmı

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    100 lira olan için uygulamada 2024 sonu diyor. Kartlarım>Kazançlarım>Pazarama Puan kısmından kontrol edebilirsiniz.

• Hb sektör olarak ne geçiyor maximumda ? Bilen var mı?

• 500tl indirim ekstreye yansıdı şuan ama harcamayı işcep üzerinden taksitlendirsem indirim iptal olur mu? Taksitlendirince ilk önce işlem iptali gibi gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam, deneyen oldu mu hiç?

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Peki alışverişi taksitli yapmam kampanya kazanımına engel mi?

• BlockhiT B kullanıcısına yanıt

Etkilemez

Değil.

• Sarı alanlar neyi hangi satıcıdan alıyor arkadaşlar ona göre bende alacağım.

• Yılbaşı kampanyasında iş bankası hepsini geçti.Çok güzel kampanya yaptı.Pinti garanti de kimse kartı kullanmayınca parça parça kampanya yapmaya çalıştı.Bir defada 1000 TL puan veren kampanya yapsaydı hepsinden daha fiyaka kazanmış olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 24 Aralık 2022; 15:48:56 >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Ahlatçi kuyumculuk en güveniliri. Hepsiburada Trendyol, pazaramada, var. Ben hep çeyrek aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin_1985 -- 25 Aralık 2022; 4:10:16 >
  • Saolasın hocam. Pazartesiyi bekleyeyim o halde mesai saatlerinde rakamlarda düzenleme olur sanırım

• trendyol alışverişlerimin iadesi gelmedi. telefon almıştım

• yeni aldınız mı hocam? kampanyaya saydı mı?

Hocam sorun olmaz belirtilen sitelerden taksitli de alışveriş yapsanız 500 TL indiriminizde sorun olmaz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.