< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (5. sayfa)
-
-
Dönem içinde göründü ama indirim yapılmadı. Mh arayıp kayıt açtırdım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün yapılan pazaramaa indirimi geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saat 10:10 itibariyle indirim geldi.
-
ne almistiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı 5
İndirim şuan yansıdı bana.
bu 5gr altın iar almakmı mantıklı yoksa ahlatçımı satarken bir şey farkediyormu.? ahlatçı biraz daha ucuz oluyor
ben elimdeki nadir-ahlatçı-iar marka altınları bütünletip tek bir iar külçe aldım herhangi bir fark istemedi kuyumcu
ama zamanında Akbank altın günlerinde hesaba yatırmak istediğimde eksper İAR ın eksperiymiş kendi altınlarını kayıpsız diğer markalarınkini belli bir miktar düşükten hesaba geçeceklerini söylemişti
-
Vakıfta vardı e ticarete 6 taksit ty kullanmıştım 30 bine kadar bitti.Maximumda faizsiz yok bildiğim kadarıyla
Birsey soracağım arkadaşlar, ben daha önce pazaramadan alışveriş yaptim ama başkasinin kartiyla. Simdi kendi kartimla yapsam yüzde 10 pazarama puan gelir mi ?
Bu kampanyaları uygulamada bulamadım. %2 ile ilk kullanımda 500 puanı
-
Dün sanal kartla almıştım, ama sonra sanal kartı kapatmak zorunda kaldım. Şimdi iade nereye gelecek? Halen gelmedi iade
-
Sanal karta gelecek sonra bankayı arayıp oradan asıl karta aktaracaksınız. Genelde böyle oluyor
-
Kuyumcular da hiçbir fark yok fakat bankalar iar ı daha yüksekten bozuyorlar
tam olarak böyle oldu. 500+75+100+500...5000 üzerine alışverişte.
-
Bana su an 75chip ve 500tl indirim yansidi. Pazaramada gecerli olan 100 ve 500 puanin gelecegi uygulamada sayacta vs. gozukuyor mu yoksa kampanya tarihinde mi yuklenip yuklenmedigini gorecegiz?
Pardon yanlış oldu. sayaçların hepsi işledi. Hepsi gelecek diye düşünüyorum hepsi gelmedi. bazıları ocakta.
-
İade sanal karta bağlı kart hesabına geliyor
Bişey yapmana gerek yok dönem içinde direkt görürsün sanal kart için ayrı bir hesap hareket yeri yok ortak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X