Şimdi Ara

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
24
Favori
35.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah sabır versin, opette çoğunlukla sorun yaşadım ben, po da deneyin

hala düzeltmiyolar şu programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 21 Aralık 2022; 19:32:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum aynı durum bende de var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Bende defalarca po da sıkıntı yaşadım koca banka şu işe bir el atmadı gitti yazık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

İar : İstanbul altın rafineri

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail D.

Pazarama online alışveriş hiç yapmayanlara 1175 (500 indirim +500 ilk alışveriş pazaramapuan+100 her alışverişe %2 +75 e-ticaret), yapanlara 675 (500+100+75) veriyor.
    Tam 5000 alışveriş yaptım şimdi pazarama mobil uygulaması üzerinden yaptım şimdi kredi kartı hareketlerimde sadece 100 maxipuan yazıyor diğerleriyle ilgili hiçbir bilgi yok nasıl bilecem olduğunu hocam ?

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    keşke kampanya şartlarında yazsalarmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir önceki kampanyanın aynısı mı ben mi yanlış hatırlıyorum

1 gün sonra yansıyor indirim 500 indirim. Daha önceki kampanyada öyle olmuştu. 750/75 e ticaret sayacı da ilerlemiş olmalı ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: tommy16

1 gün sonra yansıyor indirim 500 indirim. Daha önceki kampanyada öyle olmuştu. 750/75 e ticaret sayacı da ilerlemiş olmalı ayrıca
    Evet 75 sayacı ilerlemiş doğru. Yarın kontrol ederim 500 için. Birde ilk defa kullananlara 500 pazarama maxipuan var onda ocak ayında yatacak yazıyordu sanırım.
    Ekstra olarak pazarama uygulamasında çekiliş var

• Farki ne oluyor yani ahlatcidan aldığımızdan bozarken daha mi fazla veriyorlar

• sad2727 S kullanıcısına yanıt
    Geçerli

Arkadaşların dediği gibi işlemin provizyonu bitip muhasebeleştiği zaman indirim yansıyor. Yarın olmasa bile en geç ondandan sonraki gün. Endişen olmasın bugüne kadar indirim yansımayan pek duymadım. Geriye tek sorun puanları harcayabilme. Maksipuanların belli bir süre (ki süre çok az değil uygulamada üzerine tıklayarak görebilirsin) içinde anlaşmalı işyerlerinde harcayabioirsin. Pazarama puan kullanım alanı sınırlı: ben genelde po araçtaöde kullanıyorum, ödeme onayı aşamasında kart seçimi sonrası ekranda gözüken puan tikini aktif hale getirnen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 21 Aralık 2022; 23:4:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmail D.

Arkadaşların dediği gibi işlemin provizyonu bitip muhasebeleştiği zaman indirim yansıyor. Yarın olmasa bile en geç ondandan sonraki gün. Endişen olmasın bugüne kadar indirim yansımayan pek duymadım. Geriye tek sorun puanları harcayabilme. Maksipuanların belli bir süre (ki süre çok az değil uygulamada üzerine tıklayarak görebilirsin) içinde anlaşmalı işyerlerinde harcayabioirsin. Pazarama puan kullanım alanı sınırlı: ben genelde po araçtaöde kullanıyorum, ödeme onayı aşamasında kart seçimi sonrası ekranda gözüken puan tikini aktif hale getirnen yeterli.
    Pazarama uygulaması üzerinden de puanları kullanarak alışveriş yapılıyor sanırım market vs.
    İndirim olayı tamamda ilk alışverişe %10 puan kampanyası tamamen karavana ne bildirim geldi ne sayaç var ocak ayında yüklenecek yazıyor sadece inşallah yüklenir 😃

• Pazarlama %2 puan gram alımında dahil mi?

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt
    Dahil

• murat655 M kullanıcısına yanıt

Kredi kartimda limit sıfır, 5000 TL ödeme yapıp min almak mantıklı, banka kartı üzerinden mi alsak?

Bazı pazarama puani için 2000 TL kredi kartı bakiyesi istiyor.

• efekan_02 kullanıcısına yanıt

2 gündür kuyumculara uğruyorum, Ankara için Altınkaynak sitesi ile aynı fiyata bozuyor, satımında kart ile 20-30 TL fark alıyorlar. Bazı kuyumcularda birden fazla kart ile ödemeye imkan veriyorlar.

1070 TL'ye bozduğunu 1125 TL'ye kart ile aldım.

1085 TL'ye bozduğunu 1145 TL'ye kart ile aldım.

• saylicnives S kullanıcısına yanıt

Sarı alımında taksit olayını nasıl yaparız?

• en uygun şu an pazaramadan sarı almak sanırım? işlem yapıp iade tanımlanan var mı? %10 için daha önce alışveriş yapmıştık,%2 puanda geliyorsa hiç yoktan iyidir

• Ne zaman iş bankası e ticaret yapsa millet kafayı yiyor sayfa sayfa altın hesabı dikkat ederseniz, (müşteri profili enteresan)
    Ağustos daki e ticaret kampanya: 1500
    Kasımda: 1000
    Şimdi : 500 e düştü
    Sırada da; 250 yapar artık

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.