< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 22 Aralık 2022; 18:33:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam altın günlerinde eksper aracılığıyla hesabınıza gram altın olarak yatırılıyor diye biliyorum. Hiç yapmadım ama araştırmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gram altini bankalar ucuza alir. Kuyumcular daha iyi fiyata alirlar. Kuyumcularin gram altin alim satim takip yeri ise harem altindir. Harem altin sitesi oradaki fiyatlara gore alirlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 23 Aralık 2022; 11:39:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kart hareketlerinden hocam. Benim az önce geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 23 Aralık 2022; 11:41:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar, Maximum kart başvurusu anında Axessde oldugu gibi anında kullanım için onay veriyor mu dijital bir şekilde yoksa fiziki postayı mı beklemek zorundayız? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |