Şimdi Ara

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
24
Favori
35.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam ancak taksit için faiz uyguluyor tek çekim yaptım tek çekim ödeyeceğiz mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaferogi Z kullanıcısına yanıt

indirim yansıdımı kartınıza ?

• kerem0133 K kullanıcısına yanıt
    Evet yansıdı teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, birden fazla kampanya mevcut gördüğüm kadarıyla. Daha önce pazaramadan alışveriş yapmadım.

Şimdi 5 bin TL ve üzeri sarıkız soda alsam. Aşağıdaki kampanyalara eş zamanlı katılmış oluyorum doğru mu?

500 TL İndirim Yılbaşı

500 TL Pazarama Puan (ilk alışveriş %10)

75 TL Puan e-ticarete özel kampanya

100 TL Pazarama puan %2

• hsyn41 H kullanıcısına yanıt

doğru. beypazarı olmaması dışında sorun yok.

• müşteri hizmetleri 500 tl indirim ile %10 pazarama puan aynı kampanya girmiyor diyor anladıgım kadarıyla ya 500 tl indirim yada 500 pazarama puan secilecek alışverişten önce kampanya ek koşullarında birleşirişlemez yazıyor diyor

• 500 tl indirime alışverişten 30 dk sonra katıldık yansır mı acaba

Bir önceki kampanyada hepsi birleşmişti. 500 Pazarama Puan biraz geç geliyor sadece ve kontrol edebileceğiniz bir sayaç yok.

• kerem0133 K kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben birleşmeyeceğine dair bir uyarı göremedim.

MAXİMUM E TİCARET ALİSVERİSLERİNİZE 500 TL İNDİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn41 -- 26 Aralık 2022; 15:24:6 >

• Dün akşam 22.00 civarı yaptığım alışverişin indirimi bugün saat 14.00 civarı yansıdı.

• arkadaşalr uygulama üzerindenmi yoksa

https://www.pazarama.com üzerindenmi alışveriş yapmak gerekli?

• soulflymax kullanıcısına yanıt

Siteden de geliyor olabilir ama şimdiye kadar Pazarama tüm işlemleri uygulama üzerinden yaptım ve tüm kazanımlar eksiksiz anından/belirtilen zamanda yattı hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 27 Aralık 2022; 10:20:0 >
  • teşekkürler bende uygulama üzerinden yapacağım,

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyn41

Merhaba, ben birleşmeyeceğine dair bir uyarı göremedim.

Ben yaptım bu işlemi banada ilk başta müşteri hizmetleri olmaz dedi itiraz ettim böyle birşey yazmıyor diye sonra 500 tl indirimi kartıma yansıttılar 500 puan sanırım 17 ocakta yatacak

• brutal55 kullanıcısına yanıt

MÜŞTERİ hizmetleri de konuya hakim degil 17 ocakta yuklenmezse arayın dıyor onlarda bişe bilmiyor ordan yukleme iptal etme yetkileri yokmus kapmanya birimi ayrı dıyor otomatık 17 OCAKTA YUKLENIR YUKLENMEZSE KAYIT ACILIR INCELENIR FALAN FİLAN DİYOR

• Beynim sulandı. 5 gram çektim pazaramadan, 500 tl provizyondan çıkınca düşecek okey, 75 kampanya barı ilerledi okey, 100tl maxipuan provizyonda gözüküyor buda okey
    Bu pazarama puan nerede? %10 Karta mı düşecek yoksa pazarama uygulamasına mı? 17 ocakta yüklenecek yazıyor diğer %2 anında pazarama puan nerede o zaman

Edit: pazarama puan işcep veya pazarama uygulamasında gözükmüyor. Maximum mobil üzerinden giriş yapınca kart detayında pazarama maxipuan olarak gözüküyor. 500 için 17sinde bakalım nolcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali -- 27 Aralık 2022; 15:19:45 >
  • Sanal kart geçerli mi kartım onaylandı ama gelmedi henüz

Edit: sanal kart oluşturmuyormuş zaten gelmediği için sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 27 Aralık 2022; 15:16:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

3 palet sarıkız soda aldık bakalım, hangi puan ve indirimler yansıtılacak görelim. 17 ocak tarihinde herkes burada olsun :)

• daquied kullanıcısına yanıt

6 Aralık ta bende başvurdum hala gelmedi. Kaç kez şikayet kayıt actim anca özür diliyorlar.

Bende gittim annemin kartı kullandım. Bir yakininiz varsa öyle deneyin. Bunlar chip krizine sığınıp topu taca atiyorlar .

Ha birde aciliyetiniz var öne aldık diyorlar şaka gibiler. Öne alınmış halı 20 gün oldu ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 27 Aralık 2022; 15:34:33 >
  • kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bakalım sepetimizi yapalım öyle yaparız olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.