Şimdi Ara

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU)) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
94
Favori
86.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orda goukmuyor zetn cuvid çözümde...mpc-mpbe altında cvid yazar mpc de..yada mpc-be yi dene..gpu kısmı daha gorsel..ben mpc-be kulllanıyorum..aşağıda ayarları var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

orda goukmuyor zetn cuvid çözümde...mpc-mpbe altında cvid yazar mpc de..yada mpc-be yi dene..gpu kısmı daha gorsel..ben mpc-be kulllanıyorum..aşağıda ayarları var..

yani sizin savınıza göre şuan herşey yerinde gözüküyor. ?
    ama gpu görselliği açısından diğer sürümü tavsiye ediyorsunuz? fakat gösterim kaliteleri aynı?
    doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi measlody -- 9 Ocak 2014; 0:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commenter

quote:

orda goukmuyor zetn cuvid çözümde...mpc-mpbe altında cvid yazar mpc de..yada mpc-be yi dene..gpu kısmı daha gorsel..ben mpc-be kulllanıyorum..aşağıda ayarları var..

ama gpu görselliği açısından diğer sürümü tavsiye ediyorsunuz? fakat gösterim kaliteleri aynı?
    doğru mu anladım?

evet mpc-be bana gore daha başarılı wasapi de düzgün çalışıyor..alttaki ayarlara bakarak yap..hangisini beğenirsen o kalsın..konuda linki var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Commenter

quote:

doğru mu anladım?

evet mpc-be bana gore daha başarılı wasapi de düzgün çalışıyor..alttaki ayarlara bakarak yap..hangisini beğenirsen o kalsın..konuda linki var..

wasapi neydi?

• directx winin mixerine girmeyen ses motoru daha kaliteli ses veriyor..hepsi var altta bakarsın..
  • quote:

directx winin mixerine girmeyen ses motoru daha kaliteli ses veriyor..hepsi var altta bakarsın..

tamam eyvallah. ben mpc be ye, aynı ayarları kullanarak kullanabilirim dimi?
  • altta kademe kademe anlattım birebir yap ;)
  • quote:

altta kademe kademe anlattım birebir yap ;)

tamam:)
  • hocam mpc de altyazının konumunu değiştiremiyorum. böyle bir özellik zaten yok mu ben mi bulamıyorum.
  • Bu codec dts sesleri çözebiliyor mu ? Şu an klite codec pack (media player classic) , splash pro ex ve vlc player kullanıyorum.Kurulumu ve ayar yapması biraz zor gibi gözüküyor.Ortalama 30 gblık 1080p bluray rip filmleri izliyorum.Özellikle splash pro ile görüntü farkını merak ediyorum.Bunu kullanabilmek için diğer playerları silmeye gerek var mı ? Diğer codecleri silin denmiş sanırım.
  • altyazılar görünüm kısmında video çerçevesibe sığdır yada tıkla değişiyo yani zevkine gore subfilter kullanıyosan yok..

k-lite code packi kaldır yeter...madvr lav slapsh destekli değildir....mpc hc yada be kullancan..
  • oynatıcı bizim için bunların hepsini ayarlamalı, bu kadar uğraşacak mıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 9 Ocak 2014; 20:05:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

oynatıcı bizim için bunların hepsini ayarlamalı, bu kadar uğraşacak mıyız

eee emek olmadan yemek olmuyor ama kawaii packi kullnarak aşağı yukarı tam olmasada sağlanmış oluyor hiç beceremeyenler yada zor gelenler onu denesin...profosyonel ayarlardır ..
  • quote:

altyazılar görünüm kısmında video çerçevesibe sığdır yada tıkla değişiyo yani zevkine gore subfilter kullanıyosan yok..

k-lite code packi kaldır yeter...madvr lav slapsh destekli değildir....mpc hc yada be kullancan..

Peki kawaai codec pack kursam tüm bu kaliteyi ve gpu desteğini yine sunar mı ? Artı kawaai ile de detaylı ayar yapmamız gerekiyor mu ?
  • kurarken highi ve hardware acc seç yapar...ince ayarlarıı gerekirse tablodan yaparsın kurmadan once diğer pacleri kaldır yalnız..karışmasın..
  • Hocam ben hdmi kablosuyla laptoptaki yuksek cozunurlukteki goruntuyu televizyonda da elde edebilir miyim?
    Elimdeki televizyonun cozunurlugu 720 pikselin altinda ama.
  • kurulumunu bilen teamwier aracılıgıyla yardım edebilirmi mpc be kullanıyorum tam olarak ayarlayamadım
  • Hocam kusura bakma da cok kotu anlatmissin ilk mesajda. Gerekli programlari kurdum. Filters bolumunde lav ve madvr goruncek diyosun ikisi de gorunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 17 Ocak 2014; 0:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Hocam kusura bakma da cok kotu anlatmissin ilk mesajda. Gerekli programlari kurdum. Filters bolumunde lav ve madvr goruncek diyosun ikisi de gorunmuyor.

mpc-be ayarları kısmından git aşama aşama yaparsın....lavfilitre 60.01 e güncellendi bu arada..
  • Simdi oldu. O bolumu basa alin bence. Yeni gelenlerden hep ayni sorulari duyabilirsiniz.
    Ilk ayarlarla gayet guzel

Bana tavsiye edeceginiz ayar var mi?

Intel® Core™ i5-580M Processor 2.66 GHz with Turbo Boost up to 3.33 GHz*1
    6 GB (4 GB x 1 + 2 GB x 1) DDR3 SDRAM*2 1066mhz
    NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU(SPEED MODE) / Intel® HD 1GB

1600x900 ekran 60hz

Lav da nvidia cuvid sectim. Diger ayarlari normale gore yaptim (Blending sekmesini bulamadim ama)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.