Şimdi Ara

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU)) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
94
Favori
86.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cycloner

Simdi oldu. O bolumu basa alin bence. Yeni gelenlerden hep ayni sorulari duyabilirsiniz.
    Ilk ayarlarla gayet guzel

Bana tavsiye edeceginiz ayar var mi?

Intel® Core™ i5-580M Processor 2.66 GHz with Turbo Boost up to 3.33 GHz*1
    6 GB (4 GB x 1 + 2 GB x 1) DDR3 SDRAM*2 1066mhz
    NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU(SPEED MODE) / Intel® HD 1GB

1600x900 ekran 60hz

Lav da nvidia cuvid sectim. Diger ayarlari normale gore yaptim (Blending sekmesini bulamadim ama)

cuvidi seçtiğinde gpu bolumu gozkuyormu? hk64lerde laptoplarda ilk once inteli ikincil ypmak gerekiyor sağ tık 3d ayarlarından çoğu kimse bilmiyor gidip dandik inteli kulanıyor tüm media playerlar. pixel tablosu yapabilrisin madvr de jin3 jin3 ar lerni aç...tabloda konuda var.(pixel tablosu) kasarsa bublicke lancosa dönersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2014; 1:02:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Simdi oldu. O bolumu basa alin bence. Yeni gelenlerden hep ayni sorulari duyabilirsiniz.
    Ilk ayarlarla gayet guzel

Bana tavsiye edeceginiz ayar var mi?

Intel® Core™ i5-580M Processor 2.66 GHz with Turbo Boost up to 3.33 GHz*1
    6 GB (4 GB x 1 + 2 GB x 1) DDR3 SDRAM*2 1066mhz
    NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU(SPEED MODE) / Intel® HD 1GB

1600x900 ekran 60hz

Lav da nvidia cuvid sectim. Diger ayarlari normale gore yaptim (Blending sekmesini bulamadim ama)

cuvidi seçtiğinde gpu bolumu gozkuyormu? hk64lerde laptoplarda ilk once inteli ikincil ypmak gerekiyor sağ tık 3d ayarlarından çoğu kimse bilmiyor gidip dandik inteli kulanıyor tüm media playerlar. pixel tablosu yapabilrisin madvr de jin3 jin3 ar lerni aç...tabloda konuda var.(pixel tablosu) kasarsa bublicke lancosa dönersin..

Hocam bu jin3 jin3 ar açınca görüntü sanki biraz daha fazla renkleniyor gibi geldi bana. HD 7770 gpu kullanıyorum. Ama son ayarlardan sonra çok memnunum lav da dts sesleri alamıyordum, lav ayarlardan bitstream bölümünden ac3 dts vs seçeneklerini işaretleyince o da halloldu, çalışmalarınız için tekrar teşekkür ederim.

• kenai kullanıcısına yanıt
    bir şey değil bazı arkadaşlar zor veya karışık buluyor zamanla kurcalayarak ve öğrenerek olur kurduğunuzda bol bol kurcalayın ne nerde diye ;) player konusnda tek yaptığınız şey setupa basıp kurmaksa bunun zor gelmesi doğal zaten..:) jin3 jn3 high hesaplama pixeldir ekran kartın iyi kadırır düşük donanımda kasma yapıyor tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ocak 2014; 14:08:26 >
  • jin3 leri actim. Kasma yok. Pek bi degisiklik olmadi gibi. Cuvid sectigimde gpu bolumu aciliyor. Orda 50/60p sectim. Ayarlar dogru mu tam olarak emin degilim ama boyle

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))

• cycloner kullanıcısına yanıt
    tamam doğru yapmışsıın
  • Ilginc bir olay basima geldi. MADVR kurarken yanlislikla debug modu acmisim. Pcde yer kalmadi diye uyari aldim. Masaustunde madvr-log diye text dosyasi olusturmus. O dosya 2,5 gb olmus. Debug modu kapatmak icin program files'a attiginiz madvr klasorunde activate release mode.bat dosyasini calistirin.
  • Mpc-be icin icon library var mi?
  • quote:

Mpc-be icin icon library var mi?

farklı icon anlamındamı bildiğim kadarıyla yok..yada var hiç araştırmadım beğendiğim için..
  • quote:

quote:

farklı icon anlamındamı bildiğim kadarıyla yok..yada var hiç araştırmadım beğendiğim için..

Programin icinden player>formats dan video formatlarini secmek lazimmis. Ben birlikte ac default program dan mpc-be.exe seciyordum. Oyle yapinca iconlar gorunmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Programin icinden player>formats dan video formatlarini secmek lazimmis. Ben birlikte ac default program dan mpc-be.exe seciyordum. Oyle yapinca iconlar gorunmuyor.

aynen oyle.seçmen lazım..
  • madvr 70.1 e güncellenmiştir..
    madVR v0.87.1
    * fixed: CPU consumption was unnecessarily high
    * fixed: auto profile switching didn't fully work
    * fixed: uploading was very slow, resulting in performance problems
    * fixed: chroma channels were swapped when using error diffusion with NVidia
    * fixed: some OpenCL crashes when using OpenCL 1.2 DLL with NVidia
    * fixed: smooth motion FRC produced black image in some situations
    * fixed: video mode deinterlacing was completely broken

Code:

madVR v0.87.*

* added debanding algorithm, based on improved version of "flash3kyuu_deband"
    * added file name tag "deband=off|low|medium|high"
    * added automatic detection for fades from/to black or white (for debanding)
    * added support for using OpenCL with NVidia, AMD and Intel GPUs
    * added DXVA surface splitting via OpenCL (only AMD and Intel GPUs)
    * added error diffusion algorithm (requires OpenCL)
    * added NNEDI3 chroma upsampling (requires OpenCL)
    * added NNEDI3 image doubling/quadrupling (requires OpenCL)
    * added flexible settings profile functionality
    * added file name tag "profile='profile name'"
    * added IMadVRSettings2 interface to enumerate settings and manage profiles
    * settings can now be edited without madVR running (only on local PC)
    * madNvLevelsTweaker -> madLevelsTweaker now also works for Intel GPUs
    * madVR doesn't dither, anymore, when a pixel doesn't need dithering
    * added Intel driver bug workaround for "use separate device for presentation"
    * added madHcNet64.dll to allow madTPG automation from 64bit calibration tools
    * added API for asking madVR about the output levels (TV, PC, custom)
    * fixed: full backbuffer queue slowed rendering down
    * fixed: madTPG sometimes didn't update to newly requested test pattern color
    * fixed: madTPG dithering produced blocking artifacts
    * fixed: when upscaling exactly 2x, AR filter wasn't active for blue channel
    * fixed: ArgyllCMS/HCFR disabling the 3dlut didn't work
    * fixed: LAV Video Decoder sending v210 produced corrupted image
    * improved frame cropping support
    * improved windowproc hook stability
    * a couple of very small pixel shader performance improvements
    * optimized madVR default settings
    * improved madVR tray icon menu looks on newer OSs
    * tags now require "tag=value" or "tag:value"; "tag value" no longer accepted
    * disabled automatic DCI-P3 detection through 2048 video width

• Splash'in kalitesini bir türlü alamadim nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Splash'in kalitesini bir türlü alamadim nedense

splash makyajlamadır bu high pixel hesaplama splashda ışıkla kontrastla yapay effect verip şişirmekten(yapaylaştırmaktan) başka birşey yapmaz kişisel zevktir tabi seviyosan kullan.
  • Valla bende kaçkereler denedim istediğim sonuç olmadı.Sanırım iyi bir ekran kartı lazım bu programlara.Ben splaste alttaki ayarı kullanıyorum gayet iyi sonuç alıyorum diyebilirim.

http://i.imgur.com/G8VgV4w.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Valla bende kaçkereler denedim istediğim sonuç olmadı.Sanırım iyi bir ekran kartı lazım bu programlara.Ben splaste alttaki ayarı kullanıyorum gayet iyi sonuç alıyorum diyebilirim.

http://i.imgur.com/G8VgV4w.png

dediğim gibi onala bunun dna sı apayrı şeyler.....zevk meselesi..
  • mpc:http://i.imgur.com/rexzKVN.jpg
    pot:http://i.imgur.com/NGu4Czc.png
    splash:http://i.imgur.com/PPkywsm.jpg

Bir yerde yanlış mı yapıyorum ki? Splash hala en kaliteli görüntüyü veriyor çünkü.

• Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    madvr den chormeyi nneı3d (32) image upscalingi jin3(ar açık) alırmısın? resim çekmeyle pek belli farklı bir frameden alıyosan çok yanıltıcı oluyor splasha kurulu bende bildiğin evr o ilginç sadece resmin üzerine mkyaj yaıpıyor..renderer çok ayrı bi olay..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Şubat 2014; 1:48:20 >
  • quote:

madvr den chormeyi nneı3d (32) image upscalingi jin3(ar açık) alırmısın? resim çekmeyle pek belli farklı bir frameden alıyosan çok yanıltıcı oluyor splasha kurulu bende bildiğin evr o ilginç sadece resmin üzerine mkyaj yaıpıyor..renderer çok ayrı bi olay..

Evet görüntü biraz daha iyileşti, daha da zorlayabiliyor muyuz peki?

chroma - nnedi3 32
    image upscaling - jin 3taps anti-ringing
    image downscaling- catmull rom anti-ringing linear light
  • quote:

quote:

chroma - nnedi3 32

en yükseğini yaptım debadingide açıp bide istersen kimi oldukça beğeniyor poreccing den affect removalı açabilrisn oda yeni ozellik dene bu olayı renk kontrast olarak algılama 2d boyutluluğun splashda çok daha vasat olduğun görmen lazım örn. bunda bir vazonun yuvarlak hattlarını daha başarılı görürsün üst üste aynı videoyu açarak bakarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Şubat 2014; 1:57:38 >

• quote:

quote:

quote:

chroma - nnedi3 32

en yükseğini yaptım debadingide açıp bide istersen kimi oldukça beğeniyor poreccing den affect removalı açabilrisn oda yeni ozellik dene bu olayı renk kontrast olarak algılama 2d boyutluluğun splashda çok daha vasat olduğun görmen lazım örn. bunda bir vazonun yuvarlak hattlarını daha başarılı görürsün üst üste aynı videoyu açarak bakarsın..

nnedi3 32 yapınca 1080p bluray riplerde takılmalar oluyor tekrar jinc 3 e çevirdim.
    Bir de ileri sararken takılma oluyor onun bir çözümü var mı?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.