Şimdi Ara

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU)) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
94
Favori
86.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onlarca player denememe rağmen yıllardan beri favorim ve asla değişmediğim tek player NEUVİEW üstüne tanımam bunlarda sizlere gelsin

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Ocak 2015; 23:08:19 >

• bildiğin makyaj o effect ...yapay....gpu asiste değil..burda kullanılan mp sadece kabuk zaten....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2015; 23:13:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bildiğin makyaj o effect ...yapay....gpu asiste değil..burda kullanılan mp sadece kabuk zaten....

Bildiğim makyaj veya effect vs değil bunlar ellenmemiş saf görüntüler az bir Sharpness var okey...

Player ss çektim, renk, contrast, gamma hepsi 50'de saf, pixelfusihon off kapalıda sadece bir craklamaya bakar program çok player denedim hiç biri bir neuview değil..

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Ocak 2015; 23:18:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

bildiğin makyaj o effect ...yapay....gpu asiste değil..burda kullanılan mp sadece kabuk zaten....

Bildiğim makyaj veya effect vs değil bunlar ellenmemiş saf görüntüler az bir Sharpness var okey...

kardeşim bildiğin evr çıkış program kendi evr den sonra resmi makyajlayıp sana sunuyor üzerine sharpness ve renk patlatma effeği katıyor sanal olarak aaa sende mükemmel oldu diyosun tam ekran yaptığında hiç gözüne koca koca nokta nokta pixeller takılmıyormu?? programı çok iyi biliyorum meraketme..o pixel fussion dediği şey başlı başına effect zaten....effect arıyosan dolu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2015; 23:21:53 >
  • quote:

quote:

quote:

kardeşim bildiğin evr çıkış program kendi evr den sonra resmi makyajlayıp sana sunuyor üzerine sharpness ve renk patlatma effeği katıyor sanal olarak aaa sende mükemmel oldu diyosun tam ekran yaptığında hiç gözüne koca koca nokta nokta pixeller takılmıyormu?? programı çok iyi biliyorum meraketme..o pixel fussion dediği şey başlı başına effect zaten....effect arıyosan dolu....

Sen benim dediğimi hiç anlamadın galiba kardeş, neden celalleniyorsun'ki ben yukarda ne diyorum her player ve ayarları codekleri aklına gelebilecek ıvırı zıvırı denemiş biri olarak bana göre Neuview üstüne göre yok, sana göre bir başkası, bu tamamen zevk işi, ben dedim'mi sana senin verdiğin tavsiye ettiğin player yada verdiğin ayarlar yanlış felan filan kötü vs,bu tamamen kişisel bir zevk, merak etme senin ayarları bilmiş olman çok birşey ifade etmiyor ,bende bu işin içindeyim yılları verdim, büyük ekranda nokta nokta pixseller girmiyormu gözüne demişsinde, merak etme o pixseller orjinal bd dıscte bile bd playrda'da var bu kaldıki MKV H.264 görüntüler,çok nokta nokta olmuyor yani dediğin gibi, neuview kadar siyah derinliği veren bir programda görmedim (digital nr) az arttırdım'mı zati pixseller'de gidiyor anladın şimdi sorun yok yani.ha şunuda söylim pixselfushi'on tamamen zevk işi effect patlaması etmesine katılıyorum, neuview tek eskiğide filmlerdeki dd veya dts sesleri ses sitemine göndermemesi yani ac3 5.1, 5 kanal seste sorun yok, dts veya dd veya dts,hd master audıo seslerde'de sorun yok, ama anfiye veya ses sistemine digital ses yollamıyor digital sesi ac3 5.1 olarak veriyor tek sıkıntısıda bu bana göre.

• gpu asiste denedinmi hiç player denemenle olmuyor madvr yi kullan yada mpdn o senin kullandığın program tarihin tozlu sayfalarında o effect programı ve resim açık seçik kabak gibi yapay ve cortlaşmış resim veriyor geçmişte bende kullandım programı..ben burda mp övmüyorum zeten iki setupla kuruyosan hepsini hepsi yaş zaten gpu na donanımına gore bile pixel hesaplama tablosu vericeksin playerı kurdum denedim bitti demekle bile olmuyor...ben burda zaten player anlatmıyorum gpu asiste yontemini anlatıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Ocak 2015; 23:39:08 >
  • Arkadaşlar bana da bi yardım etseniz çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

gpu asiste denedinmi hiç player denemenle olmuyor madvr yi kullan yada mpdn o senin kullandığın program tarihin tozlu sayfalarında o effect programı ve resim açık seçik kabak gibi yapay ve cortlaşmış resim veriyor geçmişte bende kullandım programı..ben burda mp övmüyorum zeten iki setupla kuruyosan hepsini hepsi yaş zaten gpu na donanımına gore bile pixel hesaplama tablosu vericeksin playerı kurdum denedim bitti demekle bile olmuyor...ben burda zaten player anlatmıyorum gpu asiste yontemini anlatıyorum...

Bu verdiğin ayarları ben kuralı milat oldu memnun kalsam gerek bile duymazdım + kabak yapaylık effect bunları çok dert etmişsin sen, bir kere mp kullanmam ben kullandığın program tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı demişsin, ben anlatamadım sana durumu halen daha, istiyorsunki sen benim konum beni yüceltsin veya ben ne dersem odur ,sizler anlamazsınız bu işten bakın bnöyle yazılarında hep bir aşağlama gördüm bundan vaz geç, burda prof var demeye getirmişsin, tavsiye ederim sana insanların zevklerine ilk önce saygı duymayı öğren, konuşma uslubun bile hata belliki çokta bilgilisin bu konuda ona diyicek birşey yok, ben sana diyorumki zibillah tane program codek ayarlar vs uğraştım hiç unutmam deli gibi bir hafta sırf bu işlemlerle uğraştığımı bilirim sabah akşam,bana siyah seviyesi lazım senin sorunun videolarda'ki yapaylık effect yada renk patlaması onları biz hal ediyoruz bir çok kişi Neuview kullanıyor hatta benim BD player'da olan bir kaç filmin hem orjinalini bluray player'da hem neuview üstünden remux denememe rağmen pek bir farka rastlamadım, neuviewin'de ayarlarını ince etmek gerek tabi,ha sen illa yine ısrar ediyorsan kullan kullan bak gör ne evrim geçiricek görüntü dersen şu zamana kadar işte budur dediğim bir görüntüde olmadı, çünkü bu verdiğin ilk sayfadaki anlatımlar özellikler kişdien kişiye değişiyor,hem kafamıza silah'ta dayamıyorlar illa bir player'a tıkılı kalıcaksın diye, hepsi bende mevcut pc'de kafama göre istediğimden izliyorum önemli olan zevk alabilmekte anlıyorsun değilmi ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Arkadaşlar bana da bi yardım etseniz çok makbule geçer.

sen nerden alıyosun potun kendi resim çekme ozelliğinden alıyosan o kısım nanay stabil değil zaten...yoksa windowstanmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 0:10:26 >
  • istediğini kullan zorlayan yok dostum var ben o programı üstüne para versen kullanmam kişisel zevk..resmi eğirtip böğürtmekten başka birşey yapmıyor mpdn dene istersen jin3 moda al gerçek gpu asiste gör derim ama keyfin bilir...dirctx 11 de çalıştır...fazla profosyanel diye henüz foruma açmadım..çok takıntılıysan denemeni oneririm...senin sevdiğin tarz supersizeres effeclerde var..yeni akım..

forum.doom9.org
    Media Player .NET (MPDN) - D3D HQ GPU Video Renderer [v2.49.0/v1.31.0 27 Dec 2018] - Doom9's Forum
    http://forum.doom9.org/showthread.php?t=171120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 0:12:56 >

• quote:

istediğini kullan zorlayan yok dostum var ben o programı üstüne para versen kullanmam kişisel zevk..resmi eğirtip böğürtmekten başka birşey yapmıyor mpdn dene istersen jin3 moda al gerçek gpu asiste gör derim ama keyfin bilir...dirctx 11 de çalıştır...fazla profosyanel diye henüz foruma açmadım..çok takıntılıysan denemeni oneririm...senin sevdiğin tarz supersizeres effeclerde var..yeni akım..

http://forum.doom9.org/showthread.php?t=171120

Bak seninle iyi bir arkadaş olruuz böyle gel canımı ye eşimi birazdan kayın valide'den alıcağım ben gidiyorum 20 dakika'ya burda olurum burda olmaya çalış, dışardan birşey istiyormusun ? bu arada ben müsaitim gelince şu son verdiğin uygulmayı bir test edip ss atıcağım buraya, umarım verdiğin sonuç iyi çıkar forumda olmaya çalış

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Windowstan dostum. Durumu anladın di mi sen? aynı videoyu win7 de açınca çamur win8.1 deaçınca olması gereken netliği veriyor. ikiside sıfır sistem ama kalitede fark var. win8.1 kullanmak istemiyorum win7 yüklemek istiyorum ama hergün full hd film izliyorum win7 de inanılmaz kötü ir görüntü veriyor ama gel gör ki win8.1 de yok. bunu nasıl çözebiliriz? cevabını bekliyorum kardeşim.
  • bayağa ravaşta türkiyeye biraz fazla diye konusunu açmadım SuperRes+NEDI filan harmanlıyolarlar denersin program süper ama bir altyapı olucak sende var sezdim ;) ...

GitHub
    zachsaw/RenderScripts
    https://github.com/zachsaw/RenderScripts

scriptler burda 64 biti denersin program olarak ayrıca dircetx 11 de kullanılabiliyor devrim niteliğinde....

• quote:

Windowstan dostum. Durumu anladın di mi sen? aynı videoyu win7 de açınca çamur win8.1 deaçınca olması gereken netliği veriyor. ikiside sıfır sistem ama kalitede fark var. win8.1 kullanmak istemiyorum win7 yüklemek istiyorum ama hergün full hd film izliyorum win7 de inanılmaz kötü ir görüntü veriyor ama gel gör ki win8.1 de yok. bunu nasıl çözebiliriz? cevabını bekliyorum kardeşim.

madvr le nasıl sonuç alıyon 7 de ...? evr modu kullanıyosan..8.1 rgb kalitesi olarak 7 den çok daha iyidir o konuda yapacak bişeyim yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 0:26:52 >
    Cahilliğimi mazur gör kardeşim ama ben hep potplayer kullandım bu zamana kadar, madvr nedir hiç bilmem. potplayer dan önce de mpc kullanıyordum. win7 de iki programı da denedim sonuç aynı.
    Şimdi dostum bugün baya kişisel işler yüzünden beynim yandı :) ilk önce hangi programı kurucağız onun linkini ver site karışık baya , + beklentilerimi söyliyeyim sana sırası ile kolayca..

1:alttan üsten bant olan filmler'de 16.9 tam ekran istiyorum gerçi insanları kabak gibi gösteriyor ama tercihim bu yönde..yani 1280x544 pixsel'lik filmi alttan üsten bantlı şekilde 16.9'a getirmek istiyorum tam ekran yani..

2.ac3 veta dts seslerde 5.1 için ac3 filter program olsun onuda bir tıkla seçelim

3. 32 bıt istiyorum 64'e gerek yok ve fazla kafa karıştırıcı ayar istemiyorum yeterki neuview kadar beni tatmin etsin yeter..

Sırası ile napıyoruz şimdi ? direk link ver şunu kur şu ayarı yap de bana, çünkü çok ince detay uğraşmak istemiyorum sen anladın beni

• quote:

Cahilliğimi mazur gör kardeşim ama ben hep potplayer kullandım bu zamana kadar, madvr nedir hiç bilmem. potplayer dan önce de mpc kullanıyordum. win7 de iki programı da denedim sonuç aynı.

madvr yi pottada kullabilirsin bidene daha iyi sonuç alırısn çünkü 7 nin evrsi 8.1 den vasat..konuda linki var..
    Potplayer daki ayarım şu şekilde.

Maximum Kalitede Video İzleme(MADVR-MPCVideoRenderer-MPC-LAV(GPU))
  • quote:

Şimdi dostum bugün baya kişisel işler yüzünden beynim yandı :) ilk önce hangi programı kurucağız onun linkini ver site karışık baya , + beklentilerimi söyliyeyim sana sırası ile kolayca..

1:alttan üsten bant olan filmler'de 16.9 tam ekran istiyorum gerçi insanları kabak gibi gösteriyor ama tercihim bu yönde..yani 1280x544 pixsel'lik filmi alttan üsten bantlı şekilde 16.9'a getirmek istiyorum tam ekran yani..

2.ac3 veta dts seslerde 5.1 için ac3 filter program olsun onuda bir tıkla seçelim

3. 32 bıt istiyorum 64'e gerek yok ve fazla kafa karıştırıcı ayar istemiyorum yeterki neuview kadar beni tatmin etsin yeter..

Sırası ile napıyoruz şimdi ? direk link ver şunu kur şu ayarı yap de bana, çünkü çok ince detay uğraşmak istemiyorum sen anladın beni

emek olmadan yemek olmaz..lavı kur ilk once sistem 64 se 64 ü kur daha iyi..chorma ve image scalasını jin3 ar aç directx mode yi 11 al bidene tatmin etmezsse scriptlere bak..program kurulum değil içindeki exe çalıştır yeter..

http://www.zachsaw.com/downloads/MediaPlayerDotNet/MediaPlayerDotNet_x64_2_18_5_2920.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2015; 0:40:04 >

• madvr yi kur madshi seç...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.