Şimdi Ara

Maximum Kart’ınızla Market alışverişlerinize 250 TL MaxiPuan 1-30 Kasım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Katılmak için: Maximum Mobil’de veya İşcep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. Maximum Mobil telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir İşcep telefonunuza indirin: iscep.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuan’ların 6 Aralık 2022 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ocak 2023’dür. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 250 TL MaxiPuan kazanabilir.

• İlk alışverişten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximun kart ile aynı gün farklı Migroslardan yapılan alışverişlerde sayaç işliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

aynı gun tek alısverısı sayıyor.

Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı gün ilk alışverişi sayıyormuş. Onu atlamışım.

• bu kampanya genc ve bankamatik temassız birleştiriyorum ben 250ye 50 oluyor temiz.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Genc hangisi en fazla 35tl oluyor 50 kombosu nasil ki 🤨

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Migros disi a101 şok yapsak migros ile birlikte gene mi tek sayılacak 😏

• Tek sayar bence sartlarda yoksa farklı migrosları farklı olarak goruyordu. Boyle bir sart olsa hepsini sayardı.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

55 oluyor pardon. 20 tl msximum genç karta Özel 150ye20 veriyor anlaşmalı markette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-30 Eylülde yaptığım harcamaları temassız yapmıştım ve 70 TL. puanı yüklemediler. Ekim ayında yine katıldım Ekim ayı temassız puanı yattı. Eylül ayı için kayıt açtım ( Ekim puanı yatmadan önce) ama bana geç cevap verdiler, o anda Ekim puanı yatmıştı ve 8 Kasım tarihinde puanınız yatmıştır diye cevap verdiler.. Tekrar başvurdum o yatırdığınız puan Ekim kampanyası, başlığında da 1-31 Ekim temassız kampanya puanı yazıyor diye. Bu kez de " Eylül ayı market harcamalarınız temassız kampanyasına dahil edilmemiştir" diye çark etmişler. Bu günlerde artık bankalar da çakallık yapmaya başladı. İş bankasına da güvenmeyin artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 22 Kasım 2022; 10:40:28 >
  • ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel salağa yatıyorlar... araştırmadan etmeden pata kute yazıyorlar.Adam akıllı yatirsalar olmaz sanki

• Arkadaşlar farklı bim ler aynı işyeri kategorisinde mi sayılıyor? Aynı gün farklı bimler sayılır mı?

• xweser X kullanıcısına yanıt

Alışverişlerde farklı gün şartı var. 1 günde 1 işlem yapabilirsiniz, 11 işlem 11 gününüzü alıyor.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Farketmemişim. Aynı gün tek işlem evet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.