Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (13. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir - 11 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
9.102
Cevap
566
Favori
907.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Evet katılmıştım öncekine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kişiye özel maxipuan kampanyasına katılmıştım, bu ayın 7. günü yatırılacaktı diye aklımda kalmıştı şimdi kampanya sayfası kaldırılmış tabii detayları bulamıyorum, var mıydı bu tarz kişiye özel puan kampanyasına katılan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar kişiye özel maxipuan kampanyasına katılmıştım, bu ayın 7. günü yatırılacaktı diye aklımda kalmıştı şimdi kampanya sayfası kaldırılmış tabii detayları bulamıyorum, var mıydı bu tarz kişiye özel puan kampanyasına katılan?

Gelen mesajın ekran görüntüsünü buraya koysaydınız şimdi kolaylıkla bulurdunuz...biz de şansımızı denerdik en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    Bana da daha yatmadı hocam bekliyoruz

İş bankası genellikle iş günü olarak tanımlar. 7 iş günü içinde yapacaktır. Ayın, 9. 10 gibi

• ares19051978 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya tanımlı müşterilere özeldi, evde 3 tane daha iş bankası kullanan var ama onlardan katılım mesajı attığımda olumsuz dönüş aldım.
    1250 lira bankamatik kartıyla alışverişe 75 lira puan kampanyasıydı.
  • Maximum xa ücretsiz taksit olayı varmı?

Ben de katıldım, ayın 10'unda yatacak diye yazdığını hatırlıyorum. Bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Hocam kampanya tanımlı müşterilere özeldi, evde 3 tane daha iş bankası kullanan var ama onlardan katılım mesajı attığımda olumsuz dönüş aldım.
    1250 lira bankamatik kartıyla alışverişe 75 lira puan kampanyasıydı.

• işbanka attıgım mail:)
    "İyiakşamlar, Ben sizin bankanızın yıllardır aktif bir müşterisiyim.Kredi kartı olsun , yatırım hesabı olsun devamlı iş bankasını tercih etmeye çalışırım. Fakat son zamanlarda iş bankasında kampanya göremez oldum. Mevduat faizleri desen son beşe girer herhalde diğer bankalar yüzde 13 e dayamış sizde bir numara yok,aynı şekilde kredi kartı olsun banka kartı olsun diğer bankaların her hafta çok cazip kampanyaları var sizde ya sinema bileti yada taksit kampanyası ki zaten çoğu banka kredi kartı bu imkanları sunuyor. 15 liralık sinema biletine bile 2500 lira harcama limiti bile saçmalığın danıskası. Adam ayda 2500 lira harcasa bedava sinema biletimi kovalar:)) Benim oyak üyeliğimden dolayı ekstra işlem ücreti vermiyor oluşum şu ana kadar müşteriniz oluşumun en büyük nedeni ki oyak üyelerine sağlanan avantajlar olmasa şimdiye kadar bütün hesaplarımı kapatmıştım. Benden size dost acı söyler tarzı bir müşteri tavsiyesi dinlerseniz ne ala :)şu anda iş bankası tok satıcı modunda,sektörde bir etkisi yok, İnternet forumlarında kampanya konusu yok,heyecan ve beklenti yaratmıyor tabiri caizse şu andaki kampanyalarının hepsi diğer bankalarınkinin yanında çöp:) Bu yazımı lütfen en yetkili birimin başındaki kişiye kadar okutun ki müşteri tarafından nasıl algılanıyor banka faaliyetleri anlasın. Şu an en-paraya başvurdum neden bankamızdaki mevduatımı oraya taşıyıp yüzde 13 faizden yararlanmak için,ak-bank kredi kartınada başvurdum neden kampanyalarına bir göz atın anlarsınız .İyi çalışmalar"

aldığım cvp:)
    Sayın S*** M***,

Öncelikle Bankamıza ve kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Maximum kart programımız en çok puan kazandıran, en çok taksit imkanı sunan, en avantajlı kampanyaları öneren bir kart programı olmanın ötesinde müşterilerimizin sosyal ve kültürel hayatlarına dokunabilen bir kart programı olma misyonu ile oluşturulmuştur. Bu kapsamda piyasada sahip olabileceğiniz tüm kartlarda bulunan benzer özelliklerin yanında pek çok farklı özellik sunmaktadır. Örnek vermek gerekirse kredi kartınızın MüzeKart özelliği sayesinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki 300'ü aşkın müze ve ören yerini her yıl bir ay boyunca ücretsiz gezebilmektesiniz. Geçtiğimiz yıldan bu yana ise Cinemaximum sinemalarında haftanın 7 günü ilk seans film gösterimleri 7 TL fiyatla Maximum Seans olarak sunulmakta, büyük boy mısır ve 2 adet içecekten oluşan menü ise yine yalnızca Maximum Kart sahiplerine %20 indirimle sunulmaktadır. Bunların ötesinde kredi kartı harcamalarında cüzdan payı teveccühünü Bankamızdan yana kullanan müşterilerimize 2 aylık dönemlerde 2 adet sinema bileti de hediye edilmektedir. İş Kültür Yayınları'nda indirim, çeşitli restoranlarda indirim ve ek puan avantajları ve geniş ek hizmet servislerimizi de dikkate aldığımızda bu alanda yelpazemizin ne kadar geniş bir çeşitliliğe sahip olduğunu görebilirsiniz.

Özetle, dönem dönem kampanya yoğunlukları değişebilmekle beraber Bankamız, siz çok kıymetli müşterilerine uzun vadeli faydalar sunabilme gayreti ve amacı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Değerli geri bildirimlerinizi bizimle paylaşmış olduğunuz için de tekrar teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

• aidatsızlara üvey evlat muamelesi yapıyorlar, para vermiyoruz diye hor görmeyin eyy işbankası..
  • Arkadaşlar şubatta yapılan harcamalar için kişiye özel maxipuan kampanyasında kazanılan puan hala yatmadı bende. Gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatician -- 18 Mart 2016; 1:23:20 >
  • Geomatician G kullanıcısına yanıt
    Bana 11 martta puan yüklendi diye mesaj geldi son harcama tarihi ise 20 mart yazıyor mesajda. en geç 15 ine kadar yatması gerekirdi. mh ile görüşün bence..
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Tekrar kontrol ettim, miktarı fazlasıyla geçmişim ama İşcep'ten fatura ödemeleri de var. Acaba onlar dahil değil miydi?

Benim bildiğim işcep veya internet şubesinden yapılan fatura ödemeleri dahil olmuyor. kurumların kendi sayfalarından online şekilde öderseniz dahil oluyor..
  • Mh yi aradım sordum, hatta orda tekrar hesaplattım 200 lira eksik çıktı. Onlar da ödediğim faturalar. Bu kampanyaya sadece İşcep'ten yapılan ödemeler değil, internetten yapılan harcamaların hiçbiri dahil değilmiş, otobüs tren bileti falan almıştım, hesaplarken hiçbirini katmadı. Direkt postan harcama yapılması gerekiyormuş. Gitti 30 tl, bilsem onları saymadan devam ederdim.

Bari yaptığım harcama kadar puan ver dedim yemedi. Akbank aldı gidiyor, adamlar ayda kafa başı 150-200 chippara saçıyor biz burda 3-5 ayda bir gelen 20-30 puana yanalım. Bağlantılarımı bitireyim ilk işim bu bankayı bırakmak olacak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geomatician -- 18 Mart 2016; 18:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

işbanka attıgım mail:)
    "İyiakşamlar, Ben sizin bankanızın yıllardır aktif bir müşterisiyim.Kredi kartı olsun , yatırım hesabı olsun devamlı iş bankasını tercih etmeye çalışırım. Fakat son zamanlarda iş bankasında kampanya göremez oldum. Mevduat faizleri desen son beşe girer herhalde diğer bankalar yüzde 13 e dayamış sizde bir numara yok,aynı şekilde kredi kartı olsun banka kartı olsun diğer bankaların her hafta çok cazip kampanyaları var sizde ya sinema bileti yada taksit kampanyası ki zaten çoğu banka kredi kartı bu imkanları sunuyor. 15 liralık sinema biletine bile 2500 lira harcama limiti bile saçmalığın danıskası. Adam ayda 2500 lira harcasa bedava sinema biletimi kovalar:)) Benim oyak üyeliğimden dolayı ekstra işlem ücreti vermiyor oluşum şu ana kadar müşteriniz oluşumun en büyük nedeni ki oyak üyelerine sağlanan avantajlar olmasa şimdiye kadar bütün hesaplarımı kapatmıştım. Benden size dost acı söyler tarzı bir müşteri tavsiyesi dinlerseniz ne ala :)şu anda iş bankası tok satıcı modunda,sektörde bir etkisi yok, İnternet forumlarında kampanya konusu yok,heyecan ve beklenti yaratmıyor tabiri caizse şu andaki kampanyalarının hepsi diğer bankalarınkinin yanında çöp:) Bu yazımı lütfen en yetkili birimin başındaki kişiye kadar okutun ki müşteri tarafından nasıl algılanıyor banka faaliyetleri anlasın. Şu an en-paraya başvurdum neden bankamızdaki mevduatımı oraya taşıyıp yüzde 13 faizden yararlanmak için,ak-bank kredi kartınada başvurdum neden kampanyalarına bir göz atın anlarsınız .İyi çalışmalar"

aldığım cvp:)
    Sayın S*** M***,

Öncelikle Bankamıza ve kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Maximum kart programımız en çok puan kazandıran, en çok taksit imkanı sunan, en avantajlı kampanyaları öneren bir kart programı olmanın ötesinde müşterilerimizin sosyal ve kültürel hayatlarına dokunabilen bir kart programı olma misyonu ile oluşturulmuştur. Bu kapsamda piyasada sahip olabileceğiniz tüm kartlarda bulunan benzer özelliklerin yanında pek çok farklı özellik sunmaktadır. Örnek vermek gerekirse kredi kartınızın MüzeKart özelliği sayesinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki 300'ü aşkın müze ve ören yerini her yıl bir ay boyunca ücretsiz gezebilmektesiniz. Geçtiğimiz yıldan bu yana ise Cinemaximum sinemalarında haftanın 7 günü ilk seans film gösterimleri 7 TL fiyatla Maximum Seans olarak sunulmakta, büyük boy mısır ve 2 adet içecekten oluşan menü ise yine yalnızca Maximum Kart sahiplerine %20 indirimle sunulmaktadır. Bunların ötesinde kredi kartı harcamalarında cüzdan payı teveccühünü Bankamızdan yana kullanan müşterilerimize 2 aylık dönemlerde 2 adet sinema bileti de hediye edilmektedir. İş Kültür Yayınları'nda indirim, çeşitli restoranlarda indirim ve ek puan avantajları ve geniş ek hizmet servislerimizi de dikkate aldığımızda bu alanda yelpazemizin ne kadar geniş bir çeşitliliğe sahip olduğunu görebilirsiniz.

Özetle, dönem dönem kampanya yoğunlukları değişebilmekle beraber Bankamız, siz çok kıymetli müşterilerine uzun vadeli faydalar sunabilme gayreti ve amacı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Değerli geri bildirimlerinizi bizimle paylaşmış olduğunuz için de tekrar teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

Cüzdan payı tercihini kullanan diyor ne demekse

akbank fatura ödemelerine ayrıca chip veriyor işbank tok satıcı modunda şu an
  • HB yanlıslıkla KATIL butonu ile oluşturduk simdi iptaL EDEMEYIZ DIYOR MH fırsatla yaptık daha once katılımınız alınmıştır bır defa basvurulabılır dıyor kart

yardım arakdaşlar
  • Sinema bileti kampanyası sadece işbankası maximuma mı geçerli? Böyle ayrımcılık böyle politika olamaz.ziraati dışlayacaklarsa ne anlamı var

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.