Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (12. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir - 11 Masaüstü3 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
9.102
Cevap
566
Favori
907.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ocak ayında MTV kampanyası yaptı, MTV yi bize karttan ödetti. Güya bosch servis indirim kodu gönderecekti. Hala gönderecek hala gönderecek....
  • Maximum sabihinden.com.kampanyası başladı sabah ana sayfa guncellenecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parakod kampanyası tekrar başlamış

• Arkadaşlar ilk sayfa güncellendi

Adam akıllı 3-4 kampanya var

1- MAximum Fırsatla belirtilen web sitelerinde 1000 tl ye 60 tl maxıpuan

2-Cinema Parakod 1 bilet alana 1 bedava

3- 2500 tl alısverıse (ay ıcınde) 2 cınemaxmımum bılet hedıye

4- Aytemiz petrol kampanyası var. Gerisi tam çöp
  • 4 tane migrostan alisveris yaptim puan yatmadi migrostaki alisverisin 3 tanesi yapikredi posundan cekilmis diyor ortak pos kullanilan bir yerde ben nerden bileyim.puani yatirmadilar bu 2 defa oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

4 tane migrostan alisveris yaptim puan yatmadi migrostaki alisverisin 3 tanesi yapikredi posundan cekilmis diyor ortak pos kullanilan bir yerde ben nerden bileyim.puani yatirmadilar bu 2 defa oldu.

her ıslemlerden sonra slıp e bakmanız gerekır bazen ortaak posta sıstem dalgalanma yapıyor maxıpuan tl nız ne kadar var yazar o zaman saglam ıslem oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Parakod kampanyası tekrar başlamış

Bu parakoda 2. Bilet kampanyasi 12den once 7tl olan kampanyayla birlesiyormu?

• arkadaşlar maximum un jolly tur tatil kampanyasını arıyorum fakat bulamadım. bilginiz var mı acaba? 2000 tl üstüne 200 tl indirim vardı
  • bonusta axsesste olmuyor maximumda oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc58

quote:

Birleşiyor kardeş.. Ben star wars'a gittiğim zaman ilk seansa almıştım bileti parakod'dan.Hediye biletim gelmişti.

Tekrar bu kampanyaya katılamıyorum bu yüzden. Ayrıca parakod'dan alınca 7 TL değil 8.5 TL oluyor. 1.5 TL hizmet bedeli var.

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Anladim Cok tesekkur ederim hocam

• quote:

quote:

quote:

Birleşiyor kardeş.. Ben star wars'a gittiğim zaman ilk seansa almıştım bileti parakod'dan.Hediye biletim gelmişti.

Tekrar bu kampanyaya katılamıyorum bu yüzden. Ayrıca parakod'dan alınca 7 TL değil 8.5 TL oluyor. 1.5 TL hizmet bedeli var.

Geçenki kampanyaya katılan buna katılamaz diye bi şart yok şartlarda . Siz nerden çıkardınız bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

quote:

quote:

quote:

Geçenki kampanyaya katılan buna katılamaz diye bi şart yok şartlarda . Siz nerden çıkardınız bunu.

ben daha önceki kampanyaya katılıp hediye bilet kazanmıştım zaten

Kampanya Detayları:

1- Kampanyamız 1 Mart – 31 Mart 2016 tarihleri arasında Parakod Uygulamasının Cinemaximum sekmesinden yapılacak ilk Cinemaximum sinema bileti alımında geçerlidir.

bilemedim valla şimdi...yinede bi filme giderken seans yaparım parakod ile..hediye gelirsede alırım artık..Tam kapsamlı yazmamışlar hocam kampanya detaylarını

http://goo.gl/UfmMjz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Mart 2016; 20:27:31 >

Bu dönem içinde yapılacak ilk alım dediği için herkes yararlanabilir olarak anladım ben. Diğer türlü olsa daha önceden hediye bilet almış olanlar yararlanamaz şeklinde bilgi verirlerdi BKM kampanyalarında olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprofessorx

Bu dönem içinde yapılacak ilk alım dediği için herkes yararlanabilir olarak anladım ben. Diğer türlü olsa daha önceden hediye bilet almış olanlar yararlanamaz şeklinde bilgi verirlerdi BKM kampanyalarında olduğu gibi.

Bende öyle düşünüyorum hocam..batman süpermen filmine giderken parakod'dan alırız artık :)

Lakin kampanya detaylarını bu sefer tam detaylı yazmamışlar nedense.. Kelime oyunu var gibi.. Hediye yüklediği bilet IMAX'de geçiyor mu anlamadım mesela.

Tüm Cinemaximum'larda tüm seanslarda diye yazıp geçmiş. Çoğu kampanyada özellikle IMAX olarak'da yazıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Mart 2016; 22:21:40 >
    Herkes yararlanabilir öyle anlaşılıyor. İlk ifadesi bu kampanyadan parakod ile ilk alıştan 1 sefer yararlanılabilir manasında

• Ya yıllardır iş bankasındayım, araç kredisinden otomatik fatura ödemelerine kadar iş bankasında ama son 1 senedir hiç elle tutulur bir kampanyası yok. Neymiş 2000tl ye sinema napıyım sinemayı? Önceden 1000tl üzeri alışverişe 100maxipuan veriyordu oda 50ye düştü vs vs. Tamam cep şube müşteri hizmetleri güzel heryerde şubesi varda kampanyalar resmen çöp oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2500 harcamaya 2 bilet kampanyasına dün web sayfasından kayıt olmaya çalıştım fakat daha önce kaydoldunuz şeklinde yazı çıkıyor. Ama ilk defa o zaman görmüştüm zaten. Buna benzer sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Arkadaşlar 2500 harcamaya 2 bilet kampanyasına dün web sayfasından kayıt olmaya çalıştım fakat daha önce kaydoldunuz şeklinde yazı çıkıyor. Ama ilk defa o zaman görmüştüm zaten. Buna benzer sorun yaşayan var mı?

ocak-şubat kampanyasına katıldıysanız ondan demiş olabilir. ocak-subat kampanyasına katılanların tekrar kayıt yapması gerekmiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

Arkadaşlar 2500 harcamaya 2 bilet kampanyasına dün web sayfasından kayıt olmaya çalıştım fakat daha önce kaydoldunuz şeklinde yazı çıkıyor. Ama ilk defa o zaman görmüştüm zaten. Buna benzer sorun yaşayan var mı?

Hocam 1 ocak 29 subat arası olan kampanyaya katıldıysaniz tekrar katılmaniza gerek yok...Binada otomatik katılmış oluyorsunuz.

Bende tekrar katıl butonuna bastım zaten mevcut katılımıniz var bir daha katılmaniza gerek yok dedi.

Ama siz ilk defa katılıyorsaniz bi sıkıntı olabilir. SMS ile katılmayı deneyin yada mh yı arayın.

Bu arada parakod kampanyasini twitter'dan sordum.. 2015 de ki kampayadan hediye bilet kazananlarda katılabiliyormus.. Bi sıkıntı yok teyit edildi :D

Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.