Bazen oluyor bazen olmuyor |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (467. sayfa)

-
-
Bu ay pazarama kampanyasında sayaç yok. Bazen oluyor bazen olmuyor.
Kampanyalar birleşir.
-
İşCep’te yetkim kendiliğinden Çok Kısıtlı olarak ayarlanmış. Benzer bir olayla karşılaşan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelquote:
Orijinalden alıntı: dedenet
Arkadaşlar merhana maximum aidatsız kartım var ama hiç bir kampanya dahil olmuyor aidatlıya çevirsem harcama sözüne vs aidat iadesi yapıyorlar mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugBu ay pazarama kampanyasında sayaç yok. Bazen oluyor bazen olmuyor.
Kampanyalar birleşir.
e ticaret kampanyasıyla amazon puan kampanyaları birleşiyor mu ?
-
Yukarıdaki mesajları okuyun zahmet olmazsa.
-
2-3 sayfa geri gittim bir türlü bulamadım evet ya da hayır demek zor olmamalı
-
İki mesaj üstte pazarama ve e-ticaret birleşiyor yazdım. Amazon niye birleşmesin?
Sonuç çıkarmak bu kadar zor olmamalı.
İyi forumlar.
-
Geçen ayki fatura kampanyası kapsamında 2 adet fatura talimatı vermiştim 300 TL puan yatmış
-
Kullanılmayan karta teklif edilen kampanyalar bakımından en kötüsü işbank herhalde.
Akbank 1 ay kullanmadım. tek işlemde alt limitsiz 125 lira iade +50 lira paun teklif etti.
qnb 2 ay kullanılmayan karta 100 lira harca 150 puan verelim dedi.
iş bankası 2 ay kullanılmayan kart için kullandığın gün başına 10 lira maksimum 100 lira teklif etti.
(aidatlı kart için)
-
Ben İş Bankası kartları 3-4 ay kullanmadığımda 3000/150 ve 300/150 olmak üzere iki kampanya birden geliyor genelde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kartta 295 TL maxipuan var. Benzin alayım dedim baktılar baktılar 25 TL puan görünüyor. Böyle salak bi kart işte.
-
Maximum mobil uygulamasında araçta öde seçeneğiyle kullanın, ben bu şekilde kullanıyordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mediamart kampanyasına katıldım. çekimi yaptım fakat oldu mu olmadı mı bunu görebileceğim bir menü var mı ?
-
Kredi kartı aidatı için kapatma talebinde bulundum, 480 lira maksipuan verelim dediler, ben kabul etmedim aidatı iade ederseniz olur dedim kartı kapattılar. Blöf yapacak arkadaşlar duyurulur, ben kartı gözden çıkarmıştım zaten.
Ben geçenlerde kart iptali için aradım, 780 tl puan verdiler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam çok güzel oldu teşekkür ederim.Peki önce 480 dedi sonra mı 780 oldu yoksa direk 780 mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trapo229 -- 27 Mart 2025; 14:29:9 > -
Önce 25 bin tl faizsiz taksitli nakit avans teklif etti, istemiyorum dedim, sonra 780 tl teklif etti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X