aidat 600 liraydı demek herkese farklı muamele yapıyorlar. |
Bildirim
aidat 600 liraydı demek herkese farklı muamele yapıyorlar. |
Ben de katılmıştım. Benim maxipuan yattı. Cepşubeden kart bilgilerinden kontrol edebilirsiniz. Düzenle: Yeni kampanya mı yoksa önceki kampanya mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 28 Mart 2025; 2:57:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 28 Mart 2025; 12:36:55 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
muamele vergisi aidatsız kart var fakat kampanyaların büyük kısmı geçmiyor. fazla kullanmıyorsanız mantıklı olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 28 Mart 2025; 13:13:4 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
visa klasik ve tema kartları vardı ama şu anki durumunu bilmiyorum. 851tl görünüyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni bu ayın kampanyası hocam. katıl dedikten sonra alışverişi yaptım. fakat bunu takip edebileceğim bir yeri göremiyorum. |
Çok mu kullanıyorsunuz kartı, |
gecen yıl 380 tl olanlara bu yıl kac geldi acaba ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 29 Mart 2025; 19:28:34 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 29 Mart 2025; 19:42:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iş bankası flo kampanyası var 750 tl, işcepten katılıma kod verilecek demiş ama ben katıldığım halde kod gelmiyor?bu kodu alan var mı? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |