Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.389
Cevap
578
Favori
940.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: daniel_wellington

Ben geçenlerde kart iptali için aradım, 780 tl puan verdiler.

aidat 600 liraydı demek herkese farklı muamele yapıyorlar.

• kellezar kullanıcısına yanıt

Ben de katılmıştım. Benim maxipuan yattı. Cepşubeden kart bilgilerinden kontrol edebilirsiniz.

Düzenle: Yeni kampanya mı yoksa önceki kampanya mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asprin -- 28 Mart 2025; 2:57:45 >
  • 797 aidat + 39.85 bsmv yazmislar bu bsm ne oluyor herkesten kestimi

Mt ağustos sonuna kadar 108 bin harca iade edelim diyor,ucmus bunlar, aidatsiz kartı var mi bu isbankasinin çokta kullanmiyorum iptal ediverecegim vallahi bıktırdı bu banka kartlarıin aidatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 28 Mart 2025; 12:36:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt

muamele vergisi    

aidatsız kart var fakat kampanyaların büyük kısmı geçmiyor. fazla kullanmıyorsanız mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 28 Mart 2025; 13:13:4 >
  • Elektrotek kullanıcısına yanıt
    Kampanyalara katilip aidatı en azından olan karti hangisi isbankasinda

visa klasik ve tema kartları vardı ama şu anki durumunu bilmiyorum. 851tl görünüyor.

• Elektrotek kullanıcısına yanıt
    Ayniymis aidat bendeki premium o zaman birde subeye ugrayim belki iptal ederler

• Kart ücreti daha yansıtılmamıştı, iptal etmek istiyorum dedim kart ücretinden dolayı kayıtsız şartsız 780 puan verdi. Yansıdığı zaman da iade talebi oluşturursunuz isterseniz de yansımadan iptal edersiniz kartı dediler

• Business kart kullanan var mı acaba? Vergi ödemelerinde vadesiz 2 taksit kampanyası var. Çok iyi bir kampanya bence kullanan oldu mu bunu daha önce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asprin A kullanıcısına yanıt

Yeni bu ayın kampanyası hocam. katıl dedikten sonra alışverişi yaptım. fakat bunu takip edebileceğim bir yeri göremiyorum.

• salaRus kullanıcısına yanıt

Çok mu kullanıyorsunuz kartı,

Geçen ay biraz az harcama yapmıştım, bu ay hiç yapmadım daha. Onun öncesinde evet baya kullanıyordum diyebilirim

• Shell den 270 TL maxipuan yüklenmişti. Kampanya şartı maximum anlaşmalı Shell istasyonu olması gerekiyormuş. Şu an bulundugum ilde hiç bir Shell maximum anlaşmalı değilmiş. Ben de sinirlendim kartı kapatmak için aradım. Mh koşulsuz 540 TL puan yükledi.
    Şimdi merak ettigim bu Shell puanıni araçta öde ile kullanabilmek mümkün müdür? Normal maxipuani da araçta öde ile kullanabiliyor muyuz?

• Limon Ağacı L kullanıcısına yanıt

gecen yıl 380 tl olanlara bu yıl kac geldi acaba ?

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Normal maxipuanla araçta ödeniyor ama shell puan hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 29 Mart 2025; 19:28:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Ödeme ekranında eğer o puanı da görüyorsam ödenebiliyor demektir değil mi sonuçta.
    İlk önce normal puanla öderim. Gorunuyorsa öbürünü de kullanırım. Gerçi Shell de araçta öde de yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 29 Mart 2025; 19:42:6 >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Maalesef shell de yok ama shell uygulaması var mı bir bakın belki kartı oradaki ödeme yöntemine eklenirse gözükebilir. Sadece öneri tabi olur mu bilmiyorum.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    600 civarı

• iş bankası flo kampanyası var 750 tl, işcepten katılıma kod verilecek demiş ama ben katıldığım halde kod gelmiyor?bu kodu alan var mı?

• kredi kartındaki + bakiye alınabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.