çıkıyor hocam şu şekil belki ilk önce kaydetmen lazımdır kartı ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (466. sayfa)

-
-
Size özel mi hocam,bende cikmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilmiyorum kampanyalarda asagi kaydırınca gördüm. benim hgs vardı ay başınnea iptal etmiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pazarama, e-ticaret ve kişiye özel puanlar yatmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12Bugün bakarken gördük bizde. 10'luk ürün bekliyordu listede ikiye bölüp ardı ardına verdik. Kabul etti sistem.
Yattı. Katılanlar kontrol etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam bende buldum ,fakat ne kadar yüklemeye verecegi yazmiyor,benim kendi adima ptt den alinma hgs var,acaba kendi hesabimdan eşim adına alsak verir mi? Hic bir aciklama yok
vakifbanktaki kampanya daha iyi hocam ona bi bakın bence
Vakif yok hocam
Dostlar privia black alma şartları nedir? Kullanan var mı bu kartı
gib te maximum ile ödemede sıkıntı oluyor 1-2 aydır .
para karttan çekildi ama gib sayfası hata verdi bugün . bakalım ne olacak ?
-
Pazarlamanın iade işkencesini tek ben mi yaşıyorum acaba. Ürünü iade ettiğimde geri ücreti alamıyorum illa talep ile zar zor alıyorum.
Nasıl bir banka bu yaw. 1000 küsür lira puan yatması lazım kampanyalardan, bakıyorum 6 lira puan var.
Hepsini tek tek arayıp istemek mi lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maximum genç %50 market maxipuan kampanyası getirde alışveriş yapsam diğer ay 150 maxipuan geçerli mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 19 Mart 2025; 17:36:24 >
bugün mü yatmalıydı hepsi
Geçen hafta yatması lazımdı. Aradım, haklısınız diyorlar, kayıt açıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar karttan çekilen ama oluşmayan alışverişlerde bile iadeyi 20 günde yapıyor.
İade olasılığı olan alışverişlerde Pazarama'dan uzak dur.
-
maxium da Amazon 1500/150 ve 5000/250 birleşir mi?
-
aidatsız bir kredi maximum kredi kartı aldım , hangi maximum özelliklerden faydalanamıyorum acaba , bir de müze kartı ücretsiz alamıyor muyuz artık bu maximum kart ile...
-
Daha önceki deneyimlerimde Pazarama için birleşmişti. Bunda da birleşmesi gerekir mantıken
-
Deneyelim bakalım ,birde bu kampanyalarda sayaç olmuyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X