Şimdi Ara

Maximum Kart Kampanyalar (Genel) 26.08.2020 (GÜNCEL) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.981
Cevap
562
Favori
896.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MTV için de bir şeyler bekliyoruz ama....
  • Arkadaşlar maximileskartta kart ücretini iade alabiliyor muyuz? deneyen oldu mu yakın tarihte?
  • Ben kartı Beyoğlu şubesinden çıkardım çıkarırken taahut aldim her yıl bir fax a bakıyor iş. Git şubeden konuş başvur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macnair

Arkadaşlar maximileskartta kart ücretini iade alabiliyor muyuz? deneyen oldu mu yakın tarihte?

ocak başında yansıtılan ücreti hiç uğraşmadan sadece mh ile yaptığım kısa görüşme sonucu hiçbir taahhüt vermeden iade aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino19 -- 25 Ocak 2016; 0:16:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayfayı biraz geç keşfettim
  • Arkadaşlar filbox indirim kodu kullanmayan veya kullanmayacak olan varsa ücretsiz yardımcı olabilir mi? Facebook veya twitter ile bağlantı kurunca 50 tl indirim kodu veriyor...

webkurdu47 nickli arkadaşım yardımcı oldu... Kendisine çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonbahar78 -- 26 Ocak 2016; 21:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    annelutfen.com'dan facebook "fırsatla" ile kampanyaya katılmıştım. 30 lira puan gelecekti gelmemiş. Maximum'da puanlar kampanya bitiminde mi yatıyor?
  • totladen 100 tl yakıt aldım akaryakıtta maksımum anlasmalı mı Total bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

Merhaba,
    annelutfen.com'dan facebook "fırsatla" ile kampanyaya katılmıştım. 30 lira puan gelecekti gelmemiş. Maximum'da puanlar kampanya bitiminde mi yatıyor?

TAKİPÇİSİ OLALIM extra anne lutfen ındırım de vardı yenı uye olana ondan da yararlansaydınız
  • Mango ve tchibo da alışveriş yapanlara çift kişilik sinema bileti hediye kampanyası başlamış

Mango detaylarhttp://goo.gl/nn7eBM

Tchibo detaylarhttp://goo.gl/AFDhDp

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Mango ve tchibo da alışveriş yapanlara çift kişilik sinema bileti hediye kampanyası başlamış

Mango detaylarhttp://goo.gl/nn7eBM

Tchibo detaylarhttp://goo.gl/AFDhDp

İlk sayfada güncel hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam... İlk sayfayı hiç kontrol etmedimdi :)

• Merhaba İlker hocam bizim maaş ihalesini iş bankası aldı 4 sene boyunca. kredi kartı istermisiniz dediler Maximiles Visa istedim okuduğum kadarı ile Adios vs. gibi aynı durumdaymış kart 200e 1 mil gibi bilmiyorum iyimi yapmışım kartı istemekle çok mu zorlaştı artık uçak bileti almak bakalım biraz takip edip öğrenelim ilk sayfa devamlı güncel güzel bir konu olmuş eline sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Merhaba İlker hocam bizim maaş ihalesini iş bankası aldı 4 sene boyunca. kredi kartı istermisiniz dediler Maximiles Visa istedim okuduğum kadarı ile Adios vs. gibi aynı durumdaymış kart 200e 1 mil gibi bilmiyorum iyimi yapmışım kartı istemekle çok mu zorlaştı artık uçak bileti almak bakalım biraz takip edip öğrenelim ilk sayfa devamlı güncel güzel bir konu olmuş eline sağlık...

Kardeşim bizim de maaş bankamiz. Maximiles kartı sordum, kullanım ücreti kesilir mi,diye.Bana evet kesilir,dediler.Siz sordunuz mu bu durumu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    Hocam garanti Bankası yapılan protokol gereği 1 adet kredi kartından aidat almıyordu buda öyledir diye düşündüm salı günü maaş kartlarını dağıtacaklar sorarım hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: seas79

Merhaba İlker hocam bizim maaş ihalesini iş bankası aldı 4 sene boyunca. kredi kartı istermisiniz dediler Maximiles Visa istedim okuduğum kadarı ile Adios vs. gibi aynı durumdaymış kart 200e 1 mil gibi bilmiyorum iyimi yapmışım kartı istemekle çok mu zorlaştı artık uçak bileti almak bakalım biraz takip edip öğrenelim ilk sayfa devamlı güncel güzel bir konu olmuş eline sağlık...

Bankaniz hayırlı olsun banka iyi ama kart yaramaz çöp 150 TL bileti alıyorsunuz 150 TK borclanip sureli puanlar mil silmiyor

Kampanya süresiz puan kampanyası çok nadir yapıyor

Loungeleri resmen tek tek kapattı sanki ABD nin ırak i vurması gibi birşey oldu

İsbankasi su an iç savaşta durumu kötü
    O kartla borçlanip kesinlik ile bilet almayın

Su an uçak bileti vakıf world mil plus 1
    Miles an miles 2
    Paraf 3
    Adios 4( yurtdışında uçak ise 1. Sırada)
    Axxes 5 wings( loungeleri bol ve güzel)

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Saol İlker Adios a devam zaten bunu ikinci kart olarak kullanmayı düşünüyorum... Tüm bu tarz kartlar kat sayıyı düşürdü hayırlısı bakalım...

• Arkadaslar ocak ayında maximum karta 250 lira harcamaya 25 lira puan kampanyası vardı. Bunun puanları yüklendi mi acaba.nette detay bulamıyorum.

• Arkadaşlar Migros maximum işyeri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykee87

Arkadaşlar Migros maximum işyeri mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_113517220/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.