< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Güzel Adam -- 4 Şubat 2015; 23:10:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafası Güzel Adam -- 4 Şubat 2015; 23:10:54 > |
Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan,Şahan Gökbakar ve dahası.
Hepsi cebinden başka bir şey düşünmeyen, yeni sinema yasası ayağına Kültür Bakanını kandırmış kişilerdir. Bu yasanın seyirciye zerre faydası yokken 40 takla atıp yasayı çıkarttılar. Bu heriflere hâlâ bu ülkede kral muamelesi yapılmasını da hiç anlamıyorum. Kral muamelesi yaptıkları adamların başı(yasayı çıkarttıran eleman diyebiliriz) yıllarca iş bankası/cinemaximum reklamlarında oynamış, milyonlarca lira para götürmüş son zamanlarda da filmlerden 3 kuruş az kazandığı için milyonlarca lira kazandığı firmaya savaş açmış birisidir. Böyle heriflerden ne beklenir ki. Varsa yoksa cepleri. |
Müze kart olayını da bitirin ! Ulan birileri de çıkıp halkı düşünsün bir kere !
|
Gir maximum uygulamasindan al hocam. Bunun icin bile yardim istemek sacma . + 1 bilet hediye kazanirsin maximumdan alirsan
|
ilk işim iş bankası kredi kartını kapatmak oldu. 8 TL'ye ilk seansa gittiğim çok film olmuştu. Hatta korsanı çıkmış olmasına rağmen, 8 TLde olsa parasını vererek salonda izlemeyi tercih ediyordum. Ne güzel sabah saatlerinde çok fazla kalabalık olmadan güzel güzel filmimi izliyordum. Bazen hafta boyunca tek aktivitem, tek kafa dağıttığım etkinliğim bu olabiliyordu. Bunu elimizden alan herkes kına yaksın şimdi.
|
Bugün baktım kalkmış 8 tl kampanyası. Yıllardır kullanıyordum bitmesi çok kötü oldu. Ne gerek var yani böyle şeylere zaten dolmuyor salonlar, bir filme 40 tl çok saçma oluyor. O zaman yapsınlar 15 -20 tl bari. Sinemaya daha çok insanları gitmeye teşvik etmeleri gerekirken yapılana bak, nedir bu böyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|