Şimdi Ara

Maximum Kartlılara Cinemaximum ilk seans 7 TL (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
13
Favori
37.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12.30 a kadar olan ilk seanslar 7 lira dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zombitch kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. :)

• Bence çok saçma bir fırsat. İlk seans diye dayatmaları saçma.. İlk 2 veya 3 seans diyin de bir şeye benzesin. Kim gidecek sabah 8'deki seansa?
  • Kampanya Nisan 2017'ye kadar uzatılmış şartlarda değişme olmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octopusokan -- 27 Aralık 2016; 16:41:59 >
  • Ankamall IMAX'e 7 TL giden oldu mu? Hala sorun çıkarıyorlar mı?
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam daha dün gittim çin seddine imax sorun olmadı
  • kampanya devam ediyormu
  • Fatih kullanıcısına yanıt
    Avmler 10 da açılıyor, ilk seans genelde 10-12 arasında oluyor.
  • kampanya hala devam ediyor :)
  • 31 mart sondu.Ne oldu uzatıldı mı bitti mi bilgisi olan var mı ???

Saygılar
  • universteli U kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor

https://www.cinemaximum.com.tr/kampanyalar/maximum-seans

Maximum mobil'den de ilk seansa alabilirsin

• Akasya d-box geçerli mi acaba? Birde uygulamadan bilet alınabiliyor mu arkadaşın kartıyla almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Akasya d-box geçerli mi acaba? Birde uygulamadan bilet alınabiliyor mu arkadaşın kartıyla almayı düşünüyorum.

5. Maximum Seans uygulamasına IMAX, IMAX 3D ve CGV ARTHOUSE film gösterimleri de dahil olup, VIP salon, 4DX ve D-BOX gösterimleri hariçtir.
    http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/diger-kart-hizmetleri/sinemanin-karti-maximum/Sayfalar/sinemanin-karti-maximum.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 4 Nisan 2017; 8:57:38 >

• Teşekkürler

Saygılar

• Parakod cinemaximum mobil oldu, bu uygulamadan bilet aldığımızda 7 tl mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

Parakod cinemaximum mobil oldu, bu uygulamadan bilet aldığımızda 7 tl mi ?

Parakod 'maximum' mobil oldu. Bence 17sinden önce sinema kampanyasını başlatmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Parakod 'maximum' mobil oldu. Bence 17sinden önce sinema kampanyasını başlatmazlar.

Bu ilk seans 7 tl kampanyası parakod ile alınabiliyormuş.Şimdi maximum mobil ile alınamıyor mu yani ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Bu ilk seans 7 tl kampanyası parakod ile alınabiliyormuş.Şimdi maximum mobil ile alınamıyor mu yani ?

Parakod uygulamasının adı maximum mobil oldu önce bunda anlaşalım. Ben cinemaximuma gitmediğim için sadece teorik bilgi verdim gişede maximum seans devam ediyor mu bilmiyorum ama az önce uygulamadan bilet alım kısmında maximum seans vardı yani 7 tlye alınabiliyordu ama almadım garanti edemem. Sizin maximum kartınız varsa uygulamadan deneyebilirsiniz. Cinemaximum sitesinde yazıyormuş;
    İş Bankası Maximum Kart’la her gün ilk seanslar sadece 7 TL!

Başlangıç Tarihi: 01.09.2015
    Bitiş Tarihi: 31.12.2017

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarınızla veya bankamatik kartınız ile tüm Cinemaximum’larda haftanın her günü 12:30’a kadar başlayan ilk seans film gösterimleri yalnızca 7 TL!

Cinemaximum’larda İş Bankası kredi kartınız veya bankamatik kartınız ile “Maximum Seans” ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. 31.12.2017’ye kadar IMAX ve IMAX 3D gösterimler de dahil olmak üzere dilediğiniz kadar bu uygulamadan faydalanabilirsiniz. Kampanyaya 4DX,Gold Class ve VIP gösterimler dahil değildir. Tek yapmanız gereken biletinizi İş Bankası Maximum özellikli kredi kartınız veya bankamatik kartınız ile Cinemaximum gişelerinden almak!

*Ziraat Maximum Kartlar, Maximum Aidatsız Kartlar, İş’te Üniversiteli Aidatsız kredi kartları, ön ödemeli kartlar, Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Kartlar kampanyaya dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 10 Nisan 2017; 16:24:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu kampanyayı yeni gelen tüm filmlerde kullanmak istiyorum ama imax gibi salonlarda biliyorsunuz ki haftasonları yoğunluktan dolayı yer bulunamıyor. ben perşembe veya cumadan ctesi pazara ilk seansa 7 liraya bilet alabilirmiyim ? yani bu ilk seans biletini illa filmin olacağı günün sabahındamı gişeden almak gerekiyor ?
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    Hayır maximum mobil uygulamasından alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.