Şimdi Ara

Maximum Kartlılara Cinemaximum ilk seans 7 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
312
Cevap
13
Favori
37.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk25

beyler bende kart falan hiç bişey yok nasıl olacak kartsız olmuyor mu yani direk parayı verip bileti alsak

Gisede maximumla alan birine rica edin. Ona nakit verin o kartiyla alsin. Ama kendine de alicak. Tek seferde kac adet alabilir bilmiyorum

Sınırsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Neden aidatsız aldın ki ? 3 yıldır kullanıyorum kartı her aidat çektiklerinde arıyorum dakika sürmüyor geri yatırmaları her kampanyadanda faydalanıyorum . Gecen kasım ayında cekmişler aidat farketmemişim 1 ay sonra farkettim aradım dedim aidat kesilmiş benden kadın hiç cevap vermeden hemen iade ediyoruz efendim dedi bir dahaki aya yansıdı iade. Bu kampanyaya gelince çok iyi kampanya ben sınıftakileri toplu olarak götürüyorum örnek gecen gün 23 kişi gittik 7 liradan biletler aldık kartıma 15 küsür Maxipuan geldi birde Marsgate kartına bedava sinema bileti geldi daha ne olsun 😀😂

• yeter41 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam keşke satın alırken farklı mars sinema kart bilgileri verseydiniz. Bir gün içinde en fazla 4 adet bilet yüklüyorlar mars karta.

23 bileti 5-6 mars karta bölüştürürdünüz...mars kartı yanınızda olmasa bile karta kayıtlı cep telefonunu gişede ki çalışana söyleyin direk sisteme girip işleyebilirler biletleri karta

• Hocam biliyorum onu böldüm zaten 😀 7 liralık biletlere yarım puan yüklüyorlar 4 bilete 2 puan yapıyor bazen gişede kafa dengi bulursam kendi numarama başkalarının biletlerinde yükleyebiliyorum 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Hocam keşke satın alırken farklı mars sinema kart bilgileri verseydiniz. Bir gün içinde en fazla 4 adet bilet yüklüyorlar mars karta.

23 bileti 5-6 mars karta bölüştürürdünüz...mars kartı yanınızda olmasa bile karta kayıtlı cep telefonunu gişede ki çalışana söyleyin direk sisteme girip işleyebilirler biletleri karta

birgünde 8 puan yükletmişliğim var
  • Benim kartta geçen 2 bilet yüklüydü.. Parakoddan ilk seansa bilet aldım.. Mars kart bilgilerimide girdim yarım değilde 1 bilet yüklediler o nasıl oldu şimdi :)

@Tiglat Pileser

Hocam 8 bilet nasıl yükleniyor ya...geçen arkadaşlar gitti.. Günde en fazla 4 adet yükleniyor demişler fazlasını yuklememisler

• Parakoddan ilk seansı 7 tl yi mi aldınız 😀 Normalde parakoddan alınca bir bilet alana bir bedava şeklinde 1 puan yüklüyor ama sabah 7 tl olan seansa yarım puan ekliyorlar

• Direk 7 tl mi cekiyor karttan yoksa tam cekip iade mi ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Direk 7 tl mi cekiyor karttan yoksa tam cekip iade mi ediyor

Direk 7tl alıyor iadeyle filan uğraşmıyorsun

• sokrat68 kullanıcısına yanıt
    hocam denediniz mi? tek seansa 4 bilet veriyor mu aynı anda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azstek

hocam denediniz mi? tek seansa 4 bilet veriyor mu aynı anda?

Tek seansa 4 bilet aldım ve temassız ödedim sıkıntı çıkmadı.
  • chatinchewik kullanıcısına yanıt
    Fırsatla uygulamasından bilet kazanmıştım arkadaşlara da 7tlden 4 bilet aldık mı beleş sinema keyfi
  • Arkadaşlar bu bilet aldığında puan işi falan nasıl oluyor?

• Azstek kullanıcısına yanıt
    Fırsatladan gelen bilette gün veya saatle alakalı bir kısıtlama var mı ? Benimkinin süresinin bitmesine 2 hafta felan kaldı. Sinemaya hep Gençturkcell ile gittim bir türlü kullanamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    fırsatla'dan geleni saat gün farketmeksizin kullanabilirsiniz
  • işbanka attıgım mail:)
    "İyiakşamlar, Ben sizin bankanızın yıllardır aktif bir müşterisiyim.Kredi kartı olsun , yatırım hesabı olsun devamlı iş bankasını tercih etmeye çalışırım. Fakat son zamanlarda iş bankasında kampanya göremez oldum. Mevduat faizleri desen son beşe girer herhalde diğer bankalar yüzde 13 e dayamış sizde bir numara yok,aynı şekilde kredi kartı olsun banka kartı olsun diğer bankaların her hafta çok cazip kampanyaları var sizde ya sinema bileti yada taksit kampanyası ki zaten çoğu banka kredi kartı bu imkanları sunuyor. 15 liralık sinema biletine bile 2500 lira harcama limiti bile saçmalığın danıskası. Adam ayda 2500 lira harcasa bedava sinema biletimi kovalar:)) Benim oyak üyeliğimden dolayı ekstra işlem ücreti vermiyor oluşum şu ana kadar müşteriniz oluşumun en büyük nedeni ki oyak üyelerine sağlanan avantajlar olmasa şimdiye kadar bütün hesaplarımı kapatmıştım. Benden size dost acı söyler tarzı bir müşteri tavsiyesi dinlerseniz ne ala :)şu anda iş bankası tok satıcı modunda,sektörde bir etkisi yok, İnternet forumlarında kampanya konusu yok,heyecan ve beklenti yaratmıyor tabiri caizse şu andaki kampanyalarının hepsi diğer bankalarınkinin yanında çöp:) Bu yazımı lütfen en yetkili birimin başındaki kişiye kadar okutun ki müşteri tarafından nasıl algılanıyor banka faaliyetleri anlasın. Şu an en-paraya başvurdum neden bankamızdaki mevduatımı oraya taşıyıp yüzde 13 faizden yararlanmak için,ak-bank kredi kartınada başvurdum neden kampanyalarına bir göz atın anlarsınız .İyi çalışmalar"

aldığım cvp:)
    Sayın S*** M***,

Öncelikle Bankamıza ve kampanyalarımıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Maximum kart programımız en çok puan kazandıran, en çok taksit imkanı sunan, en avantajlı kampanyaları öneren bir kart programı olmanın ötesinde müşterilerimizin sosyal ve kültürel hayatlarına dokunabilen bir kart programı olma misyonu ile oluşturulmuştur. Bu kapsamda piyasada sahip olabileceğiniz tüm kartlarda bulunan benzer özelliklerin yanında pek çok farklı özellik sunmaktadır. Örnek vermek gerekirse kredi kartınızın MüzeKart özelliği sayesinde T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki 300'ü aşkın müze ve ören yerini her yıl bir ay boyunca ücretsiz gezebilmektesiniz. Geçtiğimiz yıldan bu yana ise Cinemaximum sinemalarında haftanın 7 günü ilk seans film gösterimleri 7 TL fiyatla Maximum Seans olarak sunulmakta, büyük boy mısır ve 2 adet içecekten oluşan menü ise yine yalnızca Maximum Kart sahiplerine %20 indirimle sunulmaktadır. Bunların ötesinde kredi kartı harcamalarında cüzdan payı teveccühünü Bankamızdan yana kullanan müşterilerimize 2 aylık dönemlerde 2 adet sinema bileti de hediye edilmektedir. İş Kültür Yayınları'nda indirim, çeşitli restoranlarda indirim ve ek puan avantajları ve geniş ek hizmet servislerimizi de dikkate aldığımızda bu alanda yelpazemizin ne kadar geniş bir çeşitliliğe sahip olduğunu görebilirsiniz.

Özetle, dönem dönem kampanya yoğunlukları değişebilmekle beraber Bankamız, siz çok kıymetli müşterilerine uzun vadeli faydalar sunabilme gayreti ve amacı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Değerli geri bildirimlerinizi bizimle paylaşmış olduğunuz için de tekrar teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.

• Sinema olayından dolayı çıkartmayı düşünüyorum da değer mi sizce? Elimde vakıf platin, teb bonus bir de ing Pegasus kart var.

• İşbankası tam bir çöp oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Hocan ayda degil iki ayda toplam 2500 tl harcamaniz yeterli. Aylik 1250 tl cok degil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Sinema olayından dolayı çıkartmayı düşünüyorum da değer mi sizce? Elimde vakıf platin, teb bonus bir de ing Pegasus kart var.

Hocam iki ayda 2500 tl harcayip yilda 12 bilet kazanilir. Forumda cek satista 12 tl bilet 12x12=144 tl. 54 tl kart aidati dus. 90 tl kazanc. Pegasusla ayni miktar harcanirsa 75 tl ucus puan ve 20 tl civari bonus gelir. Tercih sizin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.