Şimdi Ara

MaxtBlast5 (Low Level Format Ve Daha Fazlası) Resimli Anlatım... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
12
Favori
93.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • harici diske low format attıktan sonra (2 tb için yaklaşık 50 saat) diskin içi direk gözüküyor mu yoksa windows'ta tekrar format mı (normal-hızlı) atmak gerekiyor? Yeniden format atmak gerekiyorsa bu işi windows'tan daha yapan program var mı? Yoksa hepsi aynı mı? Teşekkürler...
  • Teşekürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle teşekkür ederim emeğinden dolayı . bi sorum olucaktı ben herşeyi uyguladım bilgisayarı yeniden başlattım bootmgr eksik yazısı geldi windows 7 yi kuracaktım dosya eksik falan dedi bilgisayar açılmıyor yardımcı olurmusunuz ?
  • Merhaba;

Asus K53SV model laptopda windows 7 64 bit kuruluydu. windows 8 yükledim ve çok yavaş çalışmaya başladı.Açıldıktan itibaren donmalar başladı. Açmak istediğim her dosya dakikalarca açılmıyor, programları kapatmak istediğimde yanıt vermiyor yazıyor ve donuyordu. Görev yöneticisi açtığımda HDD kullanımı %98 - %100 görünüyordu. Tekrar format atmak istedim ve c bölümünü sil deyip windows 8 kurulumu başlattım. kurulum bitmeden hata verdi mavi ekran geldi . sonra windows 7 kurmayı denedim oda "kurulum başlıyor" ekranında kalıyor. bios'dan kapatılması gerekenleri kapattım olmadı. Farklı windows 7 ve 8 dvd leri denedim hep aynı sonuç. Sanırım Hdd de şuan için sorun oluştu. D kısmında kurtarmam gereken dosyalar var.

Maxblast kullanarak sadece C kısmını kurtarabilirmiyim?

Yoksa maxblast bütün hdd yi mi temizliyor?

yardımcı olursanız sevinirim. En azından 1 seferlik bilgisayarı açabilirsem D bölümündeki dosyaları alıp tüm diski silebilirim. Teşekkürler.

• Arkadaşlar bu maxtor programı benım laptopun hard dıskını gormuyor
    Neden Acaba?
    Lenovo Z500
  • Lutfen yardim edin low format atarken 9 saat sure cekti 7 saat gecti 2 saat kaldiginda bilgisayar kendiliginden reset cekti Bende nfts ile bicimlendirip tekrar low format atiyorum neden reset cekti bi sorun olurmu nasil tamamlanir bu lutfen acil yardim edin

• Anlatım emeğiniz için teşekkürler. Bu 4 oranla daha kolaymış. Başladım şimdi format atmaya.500 gb hdd normal format 4 saat diye girdi ama 10 dk sonra 3 saat gözüktü. Quick olsa daha da kısa sürerdi sanırım. 8-10 saat sürer diye çekinirken bu iyi oldu :) Daha önceki yıllarda acronis le yedekleyip çok format attığım oldu. Ben başarılı buldum hep bakalım bir tane bad sector sorunu ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

Anlatım emeğiniz için teşekkürler. Bu 4 oranla daha kolaymış. Başladım şimdi format atmaya.500 gb hdd normal format 4 saat diye girdi ama 10 dk sonra 3 saat gözüktü. Quick olsa daha da kısa sürerdi sanırım. 8-10 saat sürer diye çekinirken bu iyi oldu :) Daha önceki yıllarda acronis le yedekleyip çok format attığım oldu. Ben başarılı buldum hep bakalım bir tane bad sector sorunu ne olacak.

bisey soracaktim benimde hddde bad sector oldugunu dusunuyorum normal yollarla format atilmiyordu.bu wipe disk isleminden sonra yine her zamanki gibi format cdsini takip isletim sistemink kuruyoruz degilmi? bide sizin hddnizde ise yaradimi bad sectorler felan?

• bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    Bad sector pc açılışında bios ve Windows ikide bir hdd sorunlu uyarısı verince HDtune ile baktım bad sectör olduğunu öyle gördüm.Sende hdtune proğramı ile önce bir normal tarat hdd var mı yok mu önce emin olabilirsin. Wipe disk işleminden sonra format işletim sistemini cd veya usb nerden kuracaksan takip ederek kurabiliyorsun. Benim hdd bad sektör formattan sonra hdtune tekrar tarattım kayboldu. Amaaa bios ve Windows uyarı vermeye devam etmesinden dolayı güvenle verilerimi depolayamazdım. Ne zaman ne olur soru işareti düşüncesiyle yollarımı ayrıldım 6 senelik hdd en :( Senin hdd fiziksel değil yazılımsal sorun var gibi geliyor işe yarar inş dene ne kaybedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

Bad sector pc açılışında bios ve Windows ikide bir hdd sorunlu uyarısı verince HDtune ile baktım bad sectör olduğunu öyle gördüm.Sende hdtune proğramı ile önce bir normal tarat hdd var mı yok mu önce emin olabilirsin. Wipe disk işleminden sonra format işletim sistemini cd veya usb nerden kuracaksan takip ederek kurabiliyorsun. Benim hdd bad sektör formattan sonra hdtune tekrar tarattım kayboldu. Amaaa bios ve Windows uyarı vermeye devam etmesinden dolayı güvenle verilerimi depolayamazdım. Ne zaman ne olur soru işareti düşüncesiyle yollarımı ayrıldım 6 senelik hdd en :( Senin hdd fiziksel değil yazılımsal sorun var gibi geliyor işe yarar inş dene ne kaybedersin

tesekkur ederim ancak suan hdd vatanda umarim yenisiyle degistirirler

• USB den boot etmek istiyorum mümkünmü acaba? ve nasıl?
  • merhaba dediğiniz yöntemle adım adım yaptım ve işlemleri ve gerçekten çok güzel sorunsuz ilerliyor normal seçeneğini seçtim program çok başarılı ama western digital kullanıyorum normalde bunun gibi kaliteli ve etkili bir program varmı maxblast seviyesinde western digital için aradım bulamadım verilerimi tamamen kalıcı silmek istiyorum maxblasttaki normal seçeneği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienvvare -- 9 Nisan 2015; 18:03:53 >
  • Teşekkürler kardeşim emeğine sağlık. ...mutevaziligin de süper. ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.