Bildirim
MAXTOR 6Y060L0 HDD ACİLLLLLLLLLL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
80 lik modeli var, 6YO60L0 -
arkadaşım ilgin için teşekkürler fakat 80 gb modelin kartını taksam uyar mı bilmiyorum:Bilen arkadaşalar varsa yardımlarını bekliyorum
Yanlış anlama ama senin hdd nin modelinin 6Y060L0 olduğuna eminmisin internetin altını üstüne getirdim ama 80gb öyle bi model karşıma çıkmadı model numarları birbirne çok yakın 1 harf değişiyo genelde -
bildiğim kadarıyla aynı olması lazım, ben parasını veya fazlasını istemiyorum ayrıca, bana sağlam bir 80 lik disk göndermen yeterli.
bunda yanlış anlayacak bişey yok, bak sana resmini koyayım direk :
http://img162.imageshack.us/my.php?image=adszwp2.png
resmi kaydedip bakarsan daha iyi anlayabilirsin, boyut büyümesin diye görüntüyü böyle kaydettim, ufalttığım zamanda yazılar anlaşılmaması gibi bir durum söz konusu olmasın. -
Arkadaşım ilgin için çok teşekkürler
gönderdiğin resme baktım malesef :(( haklı çıkmışım.
Senin Hdd 6Y060L0 değil 6Y080L0
Yinede teşekkürler.Diğer arkadaşlardan da yardımlarını bekliyorum yokmu kimsenin elinde bu model satılık hdd acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: bigbigsea
Arkadaşım ilgin için çok teşekkürler
gönderdiğin resme baktım malesef :(( haklı çıkmışım.
Senin Hdd 6Y060L0 değil 6Y080L0
Yinede teşekkürler.Diğer arkadaşlardan da yardımlarını bekliyorum yokmu kimsenin elinde bu model satılık hdd acaba
sendeki 6, 60 gb olduğunu bendeki ise 80 gb olduğunu belirtiyo, zaten sana bunu en başta da söylemiştim, haliyle haklı çıkan benimnormalde bu tarz ürünler birebir aynı olur, plakalar farklı olur, bazen o da farklı olmaz sadece bi şekilde hangi ürün daha çok isteniyorsa o şekilde verilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X