Şimdi Ara

MAXTOR 6Y060L0 HDD ACİLLLLLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elinde Maxtor DiamondMax Plus 9 60GB MODEL:6Y060L0 Olan varmı

Hdd min boardu yandı yenisiyle değiştiricem .Sizinkine değerinin üzerinde fiyat veririm.

Elinde olanlar acil mesaj atsın lütfen

Şimdiden teşekkürler.

• 80 lik modeli var, 6YO60L0
  • arkadaşım ilgin için teşekkürler fakat 80 gb modelin kartını taksam uyar mı bilmiyorum:Bilen arkadaşalar varsa yardımlarını bekliyorum

Yanlış anlama ama senin hdd nin modelinin 6Y060L0 olduğuna eminmisin internetin altını üstüne getirdim ama 80gb öyle bi model karşıma çıkmadı model numarları birbirne çok yakın 1 harf değişiyo genelde
  • bildiğim kadarıyla aynı olması lazım, ben parasını veya fazlasını istemiyorum ayrıca, bana sağlam bir 80 lik disk göndermen yeterli.

bunda yanlış anlayacak bişey yok, bak sana resmini koyayım direk :

http://img162.imageshack.us/my.php?image=adszwp2.png

resmi kaydedip bakarsan daha iyi anlayabilirsin, boyut büyümesin diye görüntüyü böyle kaydettim, ufalttığım zamanda yazılar anlaşılmaması gibi bir durum söz konusu olmasın.
  • Arkadaşım ilgin için çok teşekkürler

gönderdiğin resme baktım malesef :(( haklı çıkmışım.

Senin Hdd 6Y060L0 değil 6Y080L0

Yinede teşekkürler.Diğer arkadaşlardan da yardımlarını bekliyorum yokmu kimsenin elinde bu model satılık hdd acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigbigsea

Arkadaşım ilgin için çok teşekkürler

gönderdiğin resme baktım malesef :(( haklı çıkmışım.

Senin Hdd 6Y060L0 değil 6Y080L0

Yinede teşekkürler.Diğer arkadaşlardan da yardımlarını bekliyorum yokmu kimsenin elinde bu model satılık hdd acaba

sendeki 6, 60 gb olduğunu bendeki ise 80 gb olduğunu belirtiyo, zaten sana bunu en başta da söylemiştim, haliyle haklı çıkan benim normalde bu tarz ürünler birebir aynı olur, plakalar farklı olur, bazen o da farklı olmaz sadece bi şekilde hangi ürün daha çok isteniyorsa o şekilde verilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.