Şimdi Ara

Maxtor CTG8C ile Maxtor CTG8E farkları nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, overclock için termal macun bakıyorum bir kaç gündür fiyat performans olarak Maxtor CTG8C'yi gördüm 133tl şuanda en düşük fiyatı birde Maxtor CTG8E var 50-90tl arasında bunların arasında fark gözükmüyor w/mk değeri bile tamamen aynı bilen var mı farkları nelerdir? niye bu macunların fiyatı bu kadar farklı, ben şahsen CTG8C'nin etrafta övüldüğü için olabileceğini düşündüm çünkü gerçekten farkları gözükmüyor bazı yerlerde CTG8C tavsiye edilmiş ve çok iyi yorumlar almış bu yüzden satıcılar fiyatını yükseltmiştir diye düşündüm, fikri olan varsa buyursun tartışalım.

• Konuyu Overlcock başlığı altında seçmiştim ama depolama gözüküyor, nasıl taşıyabilirim bilmiyorum yardımcı olan olursa sevinirim.

• Maxtor'un resmi sitesinin WhatsApp bölümünden öğrendiğime göre Maxtor CTG-A-B-C-D-E arasındaki tek fark paket ve ambalajmış materyalin arasında fark yokmuş, yani CTG8C alayım tavsiye ediliyor demek yerine aynı ürünü sırf adı değişik diye daha ucuza alabilirsiniz.

Maxtor CTG8C ile Maxtor CTG8E farkları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen2625 -- 6 Şubat 2022; 12:1:14 >
  • Selamunaleyküm biz maxtor halnziye satıcısıyız.gtg8e nin ucuz olması maxtorun temsilcisi kinny arkadaşımızın Türkiye de gelişmek için fiyat konusunda bize çok yardımcı oldu.bizde bu indirimi son kullanıcı arkadaşlarımıza yansıtmak istedik ve kar marjımızı çok düşük tuttuk.(bu arada GTGC nin fabrika fiyatı ve türkiyeye kargo ücreti çok yüksek).Sizlere hizmet etmekten memnuniyet duyarız.Teşekkürler

Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.