3 senedir sorunsuz kullandığım Maxtor marka harici hardiskim bir gün bilgisayar tarafından görünmemeye başladı. 1 TB'lık Maxtor Harici HDD sahibiyim. Cihazımı bikaç gündür kullanamıyorum.. Cihazı bilgisayara ve elektriğe sürekli bağlı bırakıyorum. Bikaç gündür bilgisayarı açtığımda USB Aygıtı Tanınmadı uyarısı alıyorum. Bi kaç kez kabloları çekip tekrar taktım yeniden tanıma yapması için ama fayda etmedi. Farklı USB yuvaları denedim yine fayda etmedi. Bilgisayarımda 1 işletim sistemi kullanıyorum, Win 7 32 bit. . Cİhazı bir de XP yüklü.Başka bilgisayara taktığımda görebiliyorum.. sanırım bilgisayardan değil de cihazdan kaynaklı bir sorun bu. ama şöyle bir durum da var. Cihaz elektriğe ve bilgisayara bağlıyken scan yapıyor, yani ışıkları yanıyo ve içindeki sabit disk dönüyo ancak bilgisayar tanımıyo. 750 GB'lık arşiv var içinde,baya emek verdim arşivi oluşturmak için. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İntel i5 işlemci var.Başka bilgisayara taktığımda görebiliyorum.
Teşekkürler..
Bu konuda yardımcı olabilicek kimse yokmu?
Hardiski bilgisayara takınca ışığı yanıyor ve ses geliyor ama pc hiç bir uyarı vermiyor aygıt bağlandı demiyor.Teknik servise gönderemem çünkü nerden aldığımı bile hatırlamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme