Şimdi Ara

maxxis lastik alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
23.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar aracımda 4 yıllık kumho powermax 185/60 r14 82 h var değiştirmeyi düşünüyorum aynı evsafta maxxis marka lastikler var(fiyatı uygun) tavsiye edermisiniz? kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 13 Nisan 2009; 16:31:02 >

• Önceden kullandım.Abim arabayı bakıma götürdüğünde arabanın üzerindeki 7 yıllık pirelli lastikleri çıkartıp maxxis marka taktırmıştı.Lastikler tam istediğim gibi h sınıfı olduğundan çok sevinmiştim.İlk zamanlar süper yol tutuyordu çok memnundum 1,5 yıl sonra lastikler sertleşti plastik gibi oldu berbat bir lastiğe dönüştü.Ucuz diye alacaksan tavsiye etmem paraya kıy düzgün birşeyler al
  • bende opel astraya ucuz diye kandım maxis lastik aldım 1 sene oldu yaklaşık.bu kışı zaten zor atlattım değil karda yağmurda bile sakat.2.si abartı sert bi lastik astranın zaten amortisörleri sert şimdi arabada yay var gibi bütün ses ve kasiler arabanın içinde.performans serileri iyi diyorlar onu bilemem.lastikçiye gittim paraya sayarmı diye adam yüzüne bile bakmadı.1 taneside hiçbi şekilde balans tutmuyo lastikçide şaşırdı...neticede uzak dur derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maxxis ve kumho kış lastikleri
    17 yıl önce açıldı
    FALKEN VS DUNLOP
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.