Şimdi Ara

Mayıs 2018 araç sıfır araç satışları düşmüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl 2018, tek hava yastığı ne demek ya!

Fiyatlar yükseldikçe yakında direksiyonsuz, tekerleksiz araba alacağız. Nasıl olsa yürütemeyeceğin için tekere de gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Mevcut Parti iktidardan iner ise;

Araçlar ucuzlar mı ?

Hayır.

Vergiler düşer mi ?

Hayır.
    Vergiler düzgün ve adaletli şekilde toplanır ise yandaş şirketlerin borçları 1 kalemde silinip halka yüklenmez ise;

Vergiler düşer mi ?

Evet.

Araçlar ucuzlar mı ?

Evet.

Gelirimiz artar mı ?

Evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Haziran 2018; 11:14:40 >
  • Ocak ayında sıfır km 2017 makyajlı Qashqai Skypack 1.5 dci 110-115 bin gibi veriyolardı, şuanda liste fiyatı 175 bin pazarlıkla 160 bin gibi alınır gibi, arada net 50-55 bin oynamış 6 ayda bunda döviz ve vergiler en büyük faktör.
  • şu saatten sonra hiçbir şeyin fiyatı düşmez
    Türkiye 2018 yılında toplam 177.5 milyar dolar borç dış ödeyecek
    peki bunu nasıl ödeyecek?
    ya da bu kadar borcu aldık da ne yapıldı?
    fabrika mı açıldı?
    üretim tesisi mi açıldı?
    üretim için makine teçhizat mı alındı?
    tabi ki hayır,
    betona gömüldü
    inşaat yapıldı
    şimdi ödeme zamanı
    nasıl ödenecek?
    çok yakında göreceğiz
    derler ya iğneden ipliğe
    aynen bu şekilde gelecek zamlar
  • Biri çıkmış, kredi kartları borçlarını bir kereye mahsus sileceğim diyor. Öteki; herkese maaş bağlıyor. Diğeri; yıllardır üretimi bitirmiş, diyor ki üretime önem vereceğiz. Bunları yapabilmek için o paraları kimden alacaksınız!? Bu kafayla otomobil fiyatları da artar, gübre fiyatları da artar.

Velhasıl, bunların hepsini toplasan bir tane aklı başında adam etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 5 Haziran 2018; 12:59:25 >
  • sonunda vergiyi düşürmek zorunda kalacaklardır, her ne kadar fiyatlarla beraber aldıkları vergi artsada satamadigin arabadan vergi alamazsın , c siniflari olmus 150 bin kac kisi alacak bu arabaları bu fiyatlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentcandan

Biri çıkmış, kredi kartları borçlarını bir kereye mahsus sileceğim diyor. Öteki; herkese maaş bağlıyor. Diğeri; yıllardır üretimi bitirmiş, diyor ki üretime önem vereceğiz. Bunları yapabilmek için o paraları kimden alacaksınız!? Bu kafayla otomobil fiyatları da artar, gübre fiyatları da artar.

Velhasıl, bunların hepsini toplasan bir tane aklı başında adam etmez.
    Borçlarını sileceğim demiyor borçlarını satın alacağız bize ödeyecekler biz bunu ödeyebilecekleri şekilde yapılandıracağız diyor. Tabii size önce GSS borcunu çıkartıp sonra silme vaadi veren biri lazım.

Elinin altında internet var son yıllarda şirketlerin silinen borçlarını bir hesapla bakalım. 1 şirket var mesela onun borcu silindi 400 milyon TL ile kaç kişinin borcu ödenir sence ?

Yorum yapmayayım diyorum da 2018 yılında bu tarz yorumları nasıl yazıyorsunuz ? Yani bu ülkede kitap okuyanlar, araştıranlar ölmedi daha çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Haziran 2018; 13:24:57 >

• az kaldı.ülkenin başındaki ayakbağından kurtulalım rahat bi nefes alıcaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Borçlarını sileceğim demiyor borçlarını satın alacağız bize ödeyecekler biz bunu ödeyebilecekleri şekilde yapılandıracağız diyor. Tabii size önce GSS borcunu çıkartıp sonra silme vaadi veren biri lazım.

Elinin altında internet var son yıllarda şirketlerin silinen borçlarını bir hesapla bakalım. 1 şirket var mesela onun borcu silindi 400 milyon TL ile kaç kişinin borcu ödenir sence ?

Yorum yapmayayım diyorum da 2018 yılında bu tarz yorumları nasıl yazıyorsunuz ? Yani bu ülkede kitap okuyanlar, araştıranlar ölmedi daha çok şükür.

Alıntıları Göster
    Bir kişi çıkıp da "Vergiyi , para kazanandan alacağız . 'Nereden buldun?' yasası çıkaracağız " desin . Alnından öpeceğim .

Ama o billura sahip adam yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bir kişi çıkıp da "Vergiyi , para kazanandan alacağız . 'Nereden buldun?' yasası çıkaracağız " desin . Alnından öpeceğim .

Ama o billura sahip adam yok .

Alıntıları Göster

Nereden buldun olayı da çözülür hukuk adalet liyakat gelirse öyle kolay bulma olmaz zaten.

• quote:

Alıntıları Göster
    Siz mi yanlış anladınız, ben mi yanlış anlattım! Bunların hepsini toplayın, bir tane aklı başında adam etmez dedim. İktidarından tutun, muhalefetine kadar.

Bu milletin içinden çıkıp ülkeyi yöneten veya yönetmeye talip olanların hepsini kastettim. Buna lafınız varsa söyleyin.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Vergiler düzgün ve adaletli şekilde toplanır mı?

Hayır.

Yandaş şirketler kapanır mı?

Evet

Yeni yandaşlar yaratılır mı?

Evet

Yeni yandaşların borçları halka yüklenir mi?

Evet

Sonuç;

Vergiler düşer mi ?

Hayır.

Araçlar ucuzlar mı ?

Hayır.

Gelirimiz artar mı ?

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandir24

Vergiler düzgün ve adaletli şekilde toplanır mı?

Hayır.

Yandaş şirketler kapanır mı?

Evet

Yeni yandaşlar yaratılır mı?

Evet

Yeni yandaşların borçları halka yüklenir mi?

Evet

Sonuç;

Vergiler düşer mi ?

Hayır.

Araçlar ucuzlar mı ?

Hayır.

Gelirimiz artar mı ?

Hayır.
    Geleceğe gitmek mümkün oldu da bizim mi haberimiz yok ? Dogmalarla dolu bir cevap vermişsin. Bugüne kadar böyle oldu diye hep böyle olacak değil. Bir şans ver bakalım belki seni yanıltacaklar.

Şunu da söyleyeyim neden insanların Saruman'ı daha çok sevdiğini anlıyorum. Mithrandir fanları ile anlaşamıyoruz ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 5 Haziran 2018; 14:39:3 >
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt
    Herkesi oy verdiğin parti gibi zannediyorsun anlaşılan...

• quote:

Geleceğe gitmek mümkün oldu da bizim mi haberimiz yok ? Dogmalarla dolu bir cevap vermişsin. Bugüne kadar böyle oldu diye hep böyle olacak değil. Bir şans ver bakalım belki seni yanıltacaklar.

Şunu da söyleyeyim neden insanların Saruman'ı daha çok sevdiğini anlıyorum. Mithrandir fanları ile anlaşamıyoruz ne yazık ki.

Alıntıları Göster
    iş güzarları daha çok seviyorsunuz demekki

Vallahi geleceği okumak hiç birimizin harcı değil hocam. Yalnız 'ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' diye bir söz var ya o yüzden tahmin ediyorum neler olacağını.

Sayın ince vergiyi az mı toplar çok mu toplar onu bilmem ama çok sağlam ''römorklu'' traktör yanaştırıyormuş o kesin..

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Tabi canıııım senin oy verdiğin parti inanılmaz dürüst zaten, tek amaçları Türkiye'ye hizmet etmek yoksa öyle yolsuzluk yapmak vs nedir bilmez senin partin. Dünyanın en iyi ve en dürüst insanlarından oluşmuştur, melektir hepsi çünkü günah dahi işlediklerini ben sanmıyorum.

Hatta ayet-el kürsiyi de ilk onlar ezberlemiştir bence, fırsat olsa hafız da olurlarmış ama fırsat verilmemiş, kanıtım da var hatta inanmıyorsan izle;

Yine altı dolu şeyler yazamadın saçmalığa başladın. Şaşırtmıyorsun...

Yolsuzluklar, haksızlıklar içinize o kadar işlemiş ki, tersi imkansız geliyor, doğaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 5 Haziran 2018; 14:54:28 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Partin hakkında bilgin yok fikrin var..

Aç biraz tarih kitabı oku, çok fazla martaval okuyorsun...
    Bana oku diyene bak, güler misin ağlar mısın...

Okuyan adam çağdaş olur, tabi ne okuduğuna bağlı, sen orda hata etmişsin.

İsmail saymaz'ın çok güzel bi lafı vardı bi programda,

Tarihi akp'den itibaren inşa ederseniz buraya varırsınız diye, senin tarih de o galiba

Hadi işine kardeşim, senin gibi biriyle fazla bile muhatap olduk...

• Mesele A partisi, B partisi değil. Mesele ülkenin kalkınması için kafaların tamamen değişmesi; zeki, çalışkan ve vizyon sahibi insanların çoğalması. Bizim ülkenin kısır döngüsü burada başlıyor.

Ne demek istediğimin detayını incelemek isteyenler Güney Kore'nin 'Han Nehri Mucizesi'ni araştırsınlar. Samsung, LG, Hyundai gibi firmaların dünya çapında nasıl başarılı olduklarını incelesinler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.