< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine vandal -- 4 Haziran 2018; 22:59:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine vandal -- 4 Haziran 2018; 22:59:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçen biri Tırın üstünde arabalar vardı değişen birşey yok diyordu
![]() |
Vergiler düzgün ve adaletli şekilde toplanır ise yandaş şirketlerin borçları 1 kalemde silinip halka yüklenmez ise;
Vergiler düşer mi ? Evet. Araçlar ucuzlar mı ? Evet. Gelirimiz artar mı ? Evet. |
Bu gidişle bir çok otomobil sever, başka hobiler bulacaklar kendilerine. Bu arada, "N'oldu da böyle oldu?" sorusuna yanıt bulmaya çalışacağız.
|
Düşüş devam ettiği sürece,ötv’yi de düşürmek zorunda kalacaklar.
Çift havayastıklı polonun 130 bine dayandığı yerde,satışlar az bile düşmüş derim. |
şu saatten sonra hiçbir şeyin fiyatı düşmez
Türkiye 2018 yılında toplam 177.5 milyar dolar borç dış ödeyecek peki bunu nasıl ödeyecek? ya da bu kadar borcu aldık da ne yapıldı? fabrika mı açıldı? üretim tesisi mi açıldı? üretim için makine teçhizat mı alındı? tabi ki hayır, betona gömüldü inşaat yapıldı şimdi ödeme zamanı nasıl ödenecek? çok yakında göreceğiz derler ya iğneden ipliğe aynen bu şekilde gelecek zamlar |
Ben agresifleşmiyorum, doğruları yazıyorum, senin zoruna gittiği için çocukça cevap veriyorsun.
Döneceğiniz zamanı hep beraber göreceğiz belli bi tarih veremeyiz şimdiden... Ayrıca kaybeden Türkiye olacaktır ben değil, takım tutar gibi parti destekleyen biri bunu anlayamaz. Lafa bak kaybedeceğimi bildiğimdenmiş, insan biraz mantıklı düşünür ya, sizin gibi insanları görünce tüylerim diken diken oluyor yemin ederim. |
Bir kişi çıkıp da "Vergiyi , para kazanandan alacağız . 'Nereden buldun?' yasası çıkaracağız " desin . Alnından öpeceğim .
Ama o billura sahip adam yok . |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 4 Haziran 2018; 23:10:53 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 5 Haziran 2018; 10:13:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 5 Haziran 2018; 10:27:16 > |