Şimdi Ara

Mayıs 2018 araç sıfır araç satışları düşmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/otomobil-ve-hafif-ticari-satislarinda-buyuk-dusus-2447730/amp/
    Bu yıl sonunda yaşanacak düşüşle "araba satışları hala artıyor demek ki ekonomi çok iyi" diyenler başka bir veri aramaya başlayabilir.
    Her yıl nüfus artıyor ama zaten kişi başı sıfır araç satışında yerlerde gezinen ülkemizde satışlar artacağına azalıyor. Sizlerin fikri ne sevgili donanım haber ahalisi.
    Edit: fazla fazla araç yazmışım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendine vandal -- 4 Haziran 2018; 22:59:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu saatten sonra hiçbir şeyin fiyatı düşmez
    Türkiye 2018 yılında toplam 177.5 milyar dolar borç dış ödeyecek
    peki bunu nasıl ödeyecek?
    ya da bu kadar borcu aldık da ne yapıldı?
    fabrika mı açıldı?
    üretim tesisi mi açıldı?
    üretim için makine teçhizat mı alındı?
    tabi ki hayır,
    betona gömüldü
    inşaat yapıldı
    şimdi ödeme zamanı
    nasıl ödenecek?
    çok yakında göreceğiz
    derler ya iğneden ipliğe
    aynen bu şekilde gelecek zamlar
    Ben agresifleşmiyorum, doğruları yazıyorum, senin zoruna gittiği için çocukça cevap veriyorsun.

Döneceğiniz zamanı hep beraber göreceğiz belli bi tarih veremeyiz şimdiden...

Ayrıca kaybeden Türkiye olacaktır ben değil, takım tutar gibi parti destekleyen biri bunu anlayamaz. Lafa bak kaybedeceğimi bildiğimdenmiş, insan biraz mantıklı düşünür ya, sizin gibi insanları görünce tüylerim diken diken oluyor yemin ederim.
  • Bu gidişle bir çok otomobil sever, başka hobiler bulacaklar kendilerine. Bu arada, "N'oldu da böyle oldu?" sorusuna yanıt bulmaya çalışacağız.

• Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2018 Mayıs ayında yüzde 15 daraldı.

Bu henüz baslangic. Bu fiyatla satamayinca o ötv mecbur inecek...

Öngörüm yil sonu.

ytd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 4 Haziran 2018; 23:10:53 >
  • Geçen biri Tırın üstünde arabalar vardı değişen birşey yok diyorduGerçekten milletimiz akıl hastası ya.
  • Mayıs ayındaki düşüş başlangıç.Haziran özellikle temmuz ağustos geçen sene yükselen satışı vardı.Bu sene aynı şekilde düşecek.
  • bu filolar aradan bir çekilse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüş devam ettiği sürece,ötv’yi de düşürmek zorunda kalacaklar.

Çift havayastıklı polonun 130 bine dayandığı yerde,satışlar az bile düşmüş derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 Sıfır Km Araç Fiyatları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bmw 5.40i 1 milyon TL olmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
  • Bmw 5.40i 1 milyon TL olmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: otodr

Bmw 5.40i 1 milyon TL olmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
    Fiyat listesinde görünmüyor.Fiyatı nereden aldınız?
  • Hocam daha mı düşmesin ev parası olmuş arabalar

• Ev satışlarını arttırdı kur artışı. Çünkü kampanyalı krediye girmek isteyen tek varlığı olan araçlar değerlenince satıp ev kredisine girdiler. Hoş yaptıkları çok mantıklı.

Ancak iş tekrar araba almaya gelince görecem onları. Geçen gün 5 yaşında punto gördüm dizel 50k ya. Film koptu zaten. Asıl film tabiki seçimden sonra kopacak. Size destek oluyoruz dedikleri taksici tayfasından ötv muafiyetini kaldıracaklar sanırım. Vergi kaynakları için mutlaka birilerinin öpmeleri gerek. Sonrada engellilere dokunacak işin ucu. Daha dur bitmedi. Ekstra olarakta mtv ye zam gelir. Azıcık sabredin. 20 gün kaldı.

• Satislar düssün ki ötv illetinden kurtulalim.Kur artisi nedeniyle arac fiyatlarini artmasi normal ama ötv sektörün üzerinde resmen bir kanbur ivedi kurtulmak lazim..

• Dolar ve euro artmaya devam ederse otv kalksada para etmez. Fabrika cikisli 20bin euro olan araba yok denecek kadar az. Kafadan 100bin liralarla basliyor fiyatlar.

• Düşer tabi. Ülkenin nereye gittiği belli değil. Yarın ne olacağı belli değil adam girer mi o yükün altına? Eğer girerse aklından şüphe ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Fiyat listesinde görünmüyor.Fiyatı nereden aldınız?

Alıntıları Göster
    bmw ni bul bölümünde var.
  • Şimdi diyelim ki satışlar düştü.

Bu neyi değiştirir ?

Araçlar ucuzlar mı ?

Hayır.

Vergiler düşer mi ?

Hayır

Mevcut Parti iktidardan iner mi ?

Hayır.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Mevcut Parti iktidardan iner ise;

Araçlar ucuzlar mı ?

Hayır.

Vergiler düşer mi ?

Hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandir24 -- 5 Haziran 2018; 10:13:41 >
  • yazık lan bize..C segmenti arabaları bile orta sınıf mensuplarına hayal kıldılar...
    Avrupa da ABD de orta sınıfta ki insanlar;2000-3000 motor Suvlarla- D segmenti araçlarla gezebiliyorken...
    yurdumun garip mühendisi-öğretmeni-hizmet sektöründe çalışan personelinin ortalama 5000 lira kazandığını varsaysak C segemnti araç için Gelişmiş ülkelerde en fazla 8-9 aylık maaşı ile alınabilecekken ;Burada en az 30 AY lık maaşını bu araca gömmesi gerekecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 5 Haziran 2018; 10:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Düşüş devam ettiği sürece,ötv’yi de düşürmek zorunda kalacaklar.

Çift havayastıklı polonun 130 bine dayandığı yerde,satışlar az bile düşmüş derim.
    tek hava yastıklı transporter city van comfottline 170bin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.