Şimdi Ara

mazda 3 balon mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
6
Favori
10.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazda nin en yuksek donanimli araci 76 bin. Mazdanin bu donaniminin ozelliklerini burada karsilastirilan araca koyarsan onunda fiyat 96 bin oluyor. (Japon araclara %10 fazla vergi vermemize ragmen) Tabi bazi donanimlari parasiyla dahi koyduramiyorsun vw ye. Bende bir vw sahibiyim. Ama mazdayi kullanmamama ragmen sorunsuzluk ve donanim acisindan karsilastirmam cunku kagit uzerindeki verilerdir bunlar ve mazda baya bi onde. Surus dinamigi ve konfor acisindan ise ancak iki aracida en az 3000km kullanan birinin karsilastirmasini ciddiye alirim. Fakat vw nin konforundan baya memnunum.
    Turbosuz olmasi banada ilk basta cekici gelmedi fakat ekonomi isteyenlerin isine gelecektir. Daha kararli bir yakit tuketimi acisindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruges -- 21 Nisan 2014; 10:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Sen bu foruma bakma.
    Mazda isterse altından araba yapıp yarı fiyatına satsın, Türkiye pazarında hiç bir değeri yoktur.
    Herkes öve öve bitiremez, hep tavsiyede bulunur ancak hiç kimse gidip te almaz.

Bkz: Lancia Delta, Suzuki Swift, Alfa Giulietta, Toyota Avensis, Ford Mondeo....

Volvo da var, onu da eklemek lâzım.

Kimse volvo almıyor mu?

bende alınmayacak araçlar listesini çıkarıyordum. emeğinize sağlık kolaylık oldu benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Kotuleyin, fiyati duser de aliriz belki

katiliyorum. herkes golf alsin. dsg'nin patlamak uzere, gitmeyen 105hp çağ dışı dizel motoruyla on numara :) ama 120hp dizel kadar yakan motor yaptiklarinda alkis yerine taslarlar. ama iyi oluyor ileride ayni paraya tertemiz mazda gidip anasi aglamis golf almayiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Sen bu foruma bakma.
    Mazda isterse altından araba yapıp yarı fiyatına satsın, Türkiye pazarında hiç bir değeri yoktur.
    Herkes öve öve bitiremez, hep tavsiyede bulunur ancak hiç kimse gidip te almaz.

Bkz: Lancia Delta, Suzuki Swift, Alfa Giulietta, Toyota Avensis, Ford Mondeo....

Volvo da var, onu da eklemek lâzım.

Kimse volvo almıyor mu?

bende alınmayacak araçlar listesini çıkarıyordum. emeğinize sağlık kolaylık oldu benim için

Volvo nun araçları tercih ediliyor. özellikle 1.6 dizel otomatikleri iş yapıyor

volvonun fiyatları tabiki bir miktar vw den yüksek.araçların kalite ve güvenliği ortada

buna bağlı olarak da bakımları da opel seviyesinde değil

yeni kasa mondeo da geldiğindel satışları düzeltecektir.

Suzuki swift in dizel motoru yok bu yüzden bence satılmıyor

alfa giulietta nın fiyatı yüksek ve konfor odaklı bir araç değil

Toyota avensis in de mondeo gibi kasası eskidi

lancia delta zaten artık satılmayacak . lancia sadece küçük otomobil üreteceğini açıkladı

mazda 3 ün de dizel motor ile satışları yükselir

balon araba diyen de içine dahi oturmamıştır. buna emin olabilirsin

• Mazda'nın Balon olma ihtimali bana göre sıfır....Neden derseniz sorunsuz bir marka BALON olması ile neyi kastediyorsunuz?

Mesela ses yalıtımı,yol tutuş,performans,işçilik,güvenlik,yakıt ekonomisi... Bunları bir araya toplarsak BALON olma ihtimali çok az..

Rakiplerine göre en iyisi olmaması da BALON olacağı anlamına gelmez...Yanlış bir Başlık konusu açmışsınız kusura bakmayın...

Balon Araç yoktur...Birbirleriyle artı eksi özellikleriyle REKABET ortamı vardır...

Dış tasarım olarak bana göre şu an En iyi C sınıfı bu bir artıdır, Golf'e Göre ses yalıtımı daha Desibel olarak daha aşağıdadır...Eee Focus,Astra,Megane,Ceed ,İ30 bunlarda ses yalıtımı olarak Golf'den aşağıdalar Balonlar mı? Tabi ki hayır...Focus ve Mazda 3'ün yol tutuşu ise Golf'den daha iyi bence..Golf Balon mudur? Hayır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 21 Nisan 2014; 11:13:04 >
  • paranı cebine , zevkini aklını yanına al... kaç sıfırlı olacağı önemli değil bi tane 4 tekerli direksiyonlu yürüyen vasıta al gel. çok bilmiosan çamur atma...

golf astra j a3 a180 leon hepsi sevdiğim arabalar. tek fark yukarda da dediğim sartlarda gecerli
  • Golften daha iyi bir araç olduğunu düşünmüyorum fakat sınıfındaki uzak doğulu araçlar içerisinde en iyisi olduğu kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Mesaj sayısından vw fanı bi troll olduğu açık

aynen kardeşim.Sanki o donanımları vw bedava veriyor ona. Bi de baksıon bakalım aynı donanımlı araba mazda ıle golf de kac bin tl fark ediyor,aradakı farka değer mi düşünen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Mesaj sayısından vw fanı bi troll olduğu açık

aynen kardeşim.Sanki o donanımları vw bedava veriyor ona. Bi de baksıon bakalım aynı donanımlı araba mazda ıle golf de kac bin tl fark ediyor,aradakı farka değer mi düşünen yok.

Adamlar alışmış, bomboş arabaya para vermeye... İki yıl önce arkadaşım boş bir araba almak için 6 ay bekledi, hem de parayı peşin vererek... Bu mudur??
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandfather_H

quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

konuyu açan doğuş çalışanı değilse ben de başka bir şey bilmiyorum :)

Sence doğusun böyle bir şeye ihtiyacı varmı?

doğuş her türlü çirkefliği yapıyor bunu da yapar. Ayrıca forumda doğuşta çalışan bir sürü satış elemanı var. Fanları kastetmiyorum gerçekten satış elemanı olan adamlar. Ve çogunu da biliyorum onların çoğu yorumunu da biliyorum dolayısıyla böyle seyler yaparlar. hiç şaşırmam.
  • Mazda candır

mazda 3 balon mu?
  • quote:

quote:

quote:

doğuş her türlü çirkefliği yapıyor bunu da yapar. Ayrıca forumda doğuşta çalışan bir sürü satış elemanı var. Fanları kastetmiyorum gerçekten satış elemanı olan adamlar. Ve çogunu da biliyorum onların çoğu yorumunu da biliyorum dolayısıyla böyle seyler yaparlar. hiç şaşırmam.

yaw kim bunlar tanısak fenamı ? belki torpil yaptırıp 6 ay sıra uzun 3 aya çektirsek beklemekten gına geldi. bu da balon çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yav tok kapı sesi hastalarının başka araçları kötüleme merağı ne zaman bitecek? Siz gidip tok kapı sesli preminyum araçlarına binsenize?

The bomb has been planted...

Bombayı kuramadın bomber man
  • quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Golften daha iyi bir araç olduğunu düşünmüyorum fakat sınıfındaki uzak doğulu araçlar içerisinde en iyisi olduğu kesin.

Düşünsen şaşarım zaten.
  • ikisi de guzel araba hakkini verelim ama inanin su vw cular yuzunden arabalari incelerken vw grubuna hic bakmiyorum direk eliyorum. Disarida gorunce de gicik oluyorum sacma ama boyle duygular besliyorum.benim gibi olanlar var mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: nilve

Golften daha iyi bir araç olduğunu düşünmüyorum fakat sınıfındaki uzak doğulu araçlar içerisinde en iyisi olduğu kesin.

aynı kanaatteyim civic e güzel bi rakip çıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgul2002

quote:

quote:

quote:

yaw kim bunlar tanısak fenamı ? belki torpil yaptırıp 6 ay sıra uzun 3 aya çektirsek beklemekten gına geldi. bu da balon çıktı

yaww varya konu nerden nere geldi...hayal gücünüze ve sonunu başlığa bağlamana hayran kaldım..büyük yetenek:))))))

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaresse

mazda hiç bir zaman balon olmamıştır.. tamam tutulmaz, gerek fiyatı, gerek satış politikaları.. ama malzemden calmaz cogu firma gibi, özgün farklı tasarımları vardır.. eski Wv ve güncel bir Honda sahibi olarak yazıyorum bunu.. 96 model 323 ve 2005 damio (mazda 2) kullandım gecmişte hala tadları damağımda.. ileride inşallah bir mazda bir de volvo sahibi olmak isterim nasip olursa ..

http://forum.donanimhaber.com/m_90775193/tm.htm
    forumda bu konuyu okuduktan sonra ihtiyaç duydum. Gerçekten bazıları fazla kaptırdı forumda. Tabiki piyasası olacaktır ama ortalıgı kasıp kavurması söz konusu degil. Şimdi yüksek fiyatlardan alanlarda patlayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

Yav tok kapı sesi hastalarının başka araçları kötüleme merağı ne zaman bitecek? Siz gidip tok kapı sesli preminyum araçlarına binsenize?

İçimde patladı sanırım evet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

İçimde patladı sanırım evet

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.