Şimdi Ara

mazda 3 balon mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
6
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Beyler madem o kadar güzel niye almıyorsunuz? Hadi meydan boş, kaç kişide mazda var? Forumdaki bütün mazda sahiplerini toplasak volvo sahiplerinden az gelirler. Mazdaya laf eden engizisyondan geçiriliyor konularda, herkes çok övüyor, eleştiri kabul etmiyor, kıyaslara gülüyor ama iş alıma gelince ses çıkmıyor, ters orantı var. Aynı alfa gibi. Öve öve bitiremezler şöyle marka, böyle ruh, böyle karakter, e hadi al. Niye almıyorsun? Niye honda alıyorsun git mazda al.

İşte benim önceki yazdığıma geliyor; para dedinmi stres basınca, göz ne alfanın ruhunu, ne mazdanın şöför odağını görüyor. Değil mi?

Yalansa yalan diyin..

ağzına sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: RockStar.

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Yav tok kapı sesi hastalarının başka araçları kötüleme merağı ne zaman bitecek? Siz gidip tok kapı sesli preminyum araçlarına binsenize?

The bomb has been planted...

Bombayı kuramadın bomber man

İçimde patladı sanırım evet

Boşverin beaaa mazdacığıma feda olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laf olsun dye wosvogeni savunmak icin yapilmis bir muhebbet.Wv sikayetlerne bi bak ole konus bos muhabbet yapma.Kabul edin pyasadaki en saglam arizasiz,dayanikli ama 2.eli olmayan arabdir.ben opel sahibiyim ama mazda benim icn 1numara barin wvv hayranligini gercekci olmslisiniz..

• Sunroof donamımı gelene kadar benim fikrimce Mazda 3 balondur. O kadar fiyat verilecek ama sunroof yok ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

Sunroof donamımı gelene kadar benim fikrimce Mazda 3 balondur. O kadar fiyat verilecek ama sunroof yok ?

Bugatti'de Lamborghini'de de yok sunroof ;) o kadar para ver sunroof olmasin.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Ogamaci; sen pizza incelemesi yapmaya devam et sadece bence. :) Normal hatchback arabayla supersport aynı mı, nasıl mantık kurdun? Fazla ogame oynama artık. :) O araçlarda son birkaç yıla kadar elektrikli cam bile konmuyordu ağırlık olmasın diye. O kadar yüksek süratte gidecek, rüzgar baskısına maruz kalacak, sert süspansiyonuyla zangırdayacak ekstrem araçlara sunroof koymak, 2 sene sonra takırtılara davetiye çıkarmak için birebir. Bunu herkes biliyor. Normal sokak araçlarında bile bu risk var ama o kadar kısa vadede problem çıkarıcı nitelikte değil. Bundan dolayı günümüzün normal araçlarında sunroof beklentisinde olmak gayet doğal bence. Sen de bunları gayet güzel biliyorsun da, işine gelmiyor alaylı cevap vermek açısından, ya da o kadar fast food beyne zarar vermeye başlamış artık inceden.

• Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Porsche turbo s modeli dahil sunroof opsiyonu var onun için aklıma geldi, yazayım dedim

mazda 3 balon mu?

mazda 3 balon mu?

• quote:

Türkiyede yüksek sıkıştırma oranlı atmosferik motorları övmenin hiçbir manası yok. Bazılarınız mağaradan hala çıkmadıysa benzin 5lira aştı. bu tip motorların olayı süreklü 3bin devir üstü performanslı sürmektir. Aracı sürekli bir yerlere yetişiyormuş gibi 3-5 bin devir bandındasn hiç düşürmeden hızlı süreceksiniz ki o yüksek sıkıştırmalı atmosferik motorun özelliği ortaya çıksdın, motor rahat çeksin. Yoksa ekonomik süreyim, sakin süreyim diye düşük devirlerde turbolu motorların aksine her zaman sönük ve zayıf kalır. Dolayısıyla artık yüksek devirli sürülmek isteyen düz atmosferikleirn türkiye koşullarında manası pek kalmadı.

Ben 1.6 motor arabamı genelde 2000 devirde sürüyorum.

Kimseyle yarış yapmam Türkiye yollarında 100-120 km hızla gitmem için yetiyor da artıyor bile.

Bende bir gariplik mi var? Doktora falan gitmem gerekir mi?

Yoksa benim arabada yanlışlıkta turbo motor mu konmuş gerçi nerde bende o şans :(

• quote:

Orijinalden alıntı: krom7

quote:

Türkiyede yüksek sıkıştırma oranlı atmosferik motorları övmenin hiçbir manası yok. Bazılarınız mağaradan hala çıkmadıysa benzin 5lira aştı. bu tip motorların olayı süreklü 3bin devir üstü performanslı sürmektir. Aracı sürekli bir yerlere yetişiyormuş gibi 3-5 bin devir bandındasn hiç düşürmeden hızlı süreceksiniz ki o yüksek sıkıştırmalı atmosferik motorun özelliği ortaya çıksdın, motor rahat çeksin. Yoksa ekonomik süreyim, sakin süreyim diye düşük devirlerde turbolu motorların aksine her zaman sönük ve zayıf kalır. Dolayısıyla artık yüksek devirli sürülmek isteyen düz atmosferikleirn türkiye koşullarında manası pek kalmadı.

Ben 1.6 motor arabamı genelde 2000 devirde sürüyorum.

Kimseyle yarış yapmam Türkiye yollarında 100-120 km hızla gitmem için yetiyor da artıyor bile.

Bende bir gariplik mi var? Doktora falan gitmem gerekir mi?

Yoksa benim arabada yanlışlıkta turbo motor mu konmuş gerçi nerde bende o şans :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkanozmen34

Mazda candır

mazda 3 balon mu?

ne güzel paylaşmışsın. Şu arabaya laf eden kendini FSM den atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

quote:

Orijinalden alıntı: ozkanozmen34

Mazda candır

mazda 3 balon mu?

ne güzel paylaşmışsın. Şu arabaya laf eden kendini FSM den atsın

Bencede :)

• quote:

Sunroof donamımı gelene kadar benim fikrimce Mazda 3 balondur. O kadar fiyat verilecek ama sunroof yok ?

ben mazda 3 ü hertürlü begendiö. Gerek tasarım gerek motor bnce yeterli. Ama sunroof eleştirisi bence yerinde oldu.bende aynı kanıdayım. Bu arabada sunroof olmalıydı. 2014 teyiz c sınıfında sunroofsuz araba neredeyse yok.
  • Porsche 918 spyder da atmosferik motorlu, onun da yolu yol değil demek ki. Vah porsche vah

• quote:

quote:

ben mazda 3 ü hertürlü begendiö. Gerek tasarım gerek motor bnce yeterli. Ama sunroof eleştirisi bence yerinde oldu.bende aynı kanıdayım. Bu arabada sunroof olmalıydı. 2014 teyiz c sınıfında sunroofsuz araba neredeyse yok.

Corolla hazretleri var sunroofsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Porsche 918 spyder da atmosferik motorlu, onun da yolu yol değil demek ki. Vah porsche vah

diğer atmosferik motor Porsche gt3 de durup dururken yandığı için toplatıldı piyasadan

http://www.worldcarfans.com/114021570291/porsche-halts-911-gt3-deliveries-after-five-cars-caught

• http://forum.donanimhaber.com/m_90845917/tm.htm

Duster 1 milyon araç satmış, Mazda tabiki de balon olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

quote:

Kendileri sorunsuzdur efenim, bundan mütevellit dikkat edilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 22 Nisan 2014; 12:31:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Atmosferik motorun performans ve yakit tuketiminden şikayet edenler, mazdanin yeni nesil benzinli ve dizel motorlarda uyguladiklari skyactiv teknolojisini araştırsinlar. Sanırım 2015 yılında dizel skyactiv modelleri gelecek tr'ye , şu an 2012 dizel +highline+dsg vw golf kullanıcısı olarak bir sonraki arabam olmasını çok istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ayki autoshow dergisinde dizel için ekime kadar beklenmeli deniyordu ama ben pek inanamadım keza bu araba diğer ülkelere göre 6 ay geç geldiğine göre dizelide bekletirler gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

quote:

corolla hb mi?ayrıca aurisin var.hemde cam tavan

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.