Şimdi Ara

mazda 3 balon mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
6
Favori
10.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

Bide otomatiginin ilk 3 vitesi tork konvertör 4-5-6 çift kavrama karma bi sanziman

Dostum bu bilgiyi nereden aldınız acaba ?

araştırmama rağmen bu bilgiye ulaşamadım ?

Programda test eden arkadaş soyledi.kanal 24 de 8 etap di galiba test prg.yayinlandi.mazda 3 testi otomatikte direksiyondan vites degisimi vardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 26 Nisan 2014; 3:09:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • enoktakenokta kullanıcısına yanıt
    Kendi bilecek tabi ki , balonlar da çeşit çeşit keşke uçan balon olsa, bu gidişle patlak balon olacağı kesin..1000 adet de çok zor bu fiyatlar ile
  • bugün gittim sürdüm , çok hoşuma gitti. özellikle start-stop , hud ve bose müzik sistemi favorilerim..
    bence sonuna kadar parasını hakeden bir araba olmuş.
  • benim beklentilerimin önemi yok.. konu mazda 3ün balon olup olmaması ..

Balon demek forumda çok konuşulup çok övülüp, iyi bir satış başarısı yakalayamamış olması ya da değerlendirmelerde en iyi çıkmaması demek. YOksa iyi araba..O konuda sıkıntımız yok. Firmanın hedefini tutturması da onu balonluktan çıkarmaz, hedefi küçük tutmuştur.

Bence forumda çıkardığı fırtınaya karşı (ön sayfalarda 4-5 ayrı inceleme ve konu var) sınıfının en iyisi değil ve de çok da satmayacaktır. Biraz daha ucuz olsa ama çok daha iyi satılabilirdi o zaman da balon olmazdı naçizane..

Hep olanlardan bahsedilmiş de bir de olmayanlardan bahsedilsin. 78 bin verdiğiniz arabada camların tek dokunuş olmaması, bazıları için çok önemli olan sunroofun opsiyon bile olmaması, büyük motorlarda varken fren enerjisi geri kazanımının olmamasından falandan da bahsedilsin...
  • Araci gordum inceledim test ettim ama...

motor 150nm tork ile 120bg hissettirmiyor
    sunroof olmasa da diger donanimlari muthis otesi
    fiyati pahali gibi

oradaki elemanlar vardi benim gibi, her sey iyi guzel ama biz gider vw aliriz toyota aliriz cunku daha araci almadan satmayi düşünürüz bu yuzden de bu mazda az satacak :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konusu değil ama amcam golf cüdür gitti 77 bin tl verdi golf acıdık valla yazık günah o paraya ne araçlar var görecelidir ama bu kadar çirkin bi tarzı olamaz ön gayet üzel ama arka tara hersey berbat .... sahsi fikrim ve değişmicektir motor filan ayrı konudur...
  • Golf bu sınıfın tartışmasız en iyisi. Bunu kimse inkar edemez. Uzun yıllar sınıfının standardını belirlemiş bir model ancak Mazda 3'te yabana atılacak bir araç değil. Mps serisi Top Gear'ın testiydi yamulmuyorsam golften sonra sınıfının en iyi performanslı seçilen aracı olmuştu.

Geçen senelerde 2004-2009 kasanın performansı eleştirilirdi. Bundan önceki kasa diğer özellikleri çok olmasına rağmen çok tüketiciye göre tasarımdan kaybetti. Hep savunurdum bu modeli ama bu sefer savunmaya gerek yok diye düşünüyorum. En azından IIHS testinde kapısı çıkan passat cc'den bile daha güvenlikli. Çok değil 8-9 sene öncesinde yaya testinden düşük aldığı için 4 yıldızlı bir araçtı. Şimdi ise özellikle shinari konseptinden sonra her şeylerini ortaya döktü adamlar.
  • bi sunroof tur gidiyor anlamadım. Bence o kadarda önemli değil. Bi araçı premium yapan bence aracın titreşimi ve aldıgı yol sesi. Yaklaşık bi kalemde 10 saat yol yapıyorum, bigün yanılıp jazz la gittim 2 gün kendime gelemedim, boynum tutulmuş ve kafam ağrıdı. Keşke mazda 3 bu kiriterlerimi karşılasaydı, Sanırım yeni qasqai alaçagım.
  • Başlık başlık değil Volkswagen reklamı. Focus'tan falan iyiymiş de bir Jetta, bir Golf değilmiş...

Volkswagen'in sosyal medyada paralı elemanları olduğuna inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egelidost

Başlık başlık değil Volkswagen reklamı. Focus'tan falan iyiymiş de bir Jetta, bir Golf değilmiş...

Volkswagen'in sosyal medyada paralı elemanları olduğuna inanıyorum.

Doğrudur.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Mazda'nın birden bire yüksek satış rakamlarına ulaşması hele ki tek modelle zaten mümkün değil....Forumda kopan fırtına aracın iyi bir araç olması ile ilgili çok satması ile ilgili değil...Sonuçta bir araç alırken tek kriter aracın iyiliği kötülüğü olmuyor.Fiyatı,Servisi,ikinci eli pek çoklarına göre daha ön planda olan konular..Sadece forumda değil benim bugüne kadar tanıştığım kimse mazdaya kötü araba demiyor aksine herkes çok güzel araba çok iyi araba diyor ama insanlar almıyor neden?Çünkü yukarıda saydığım nedenlerden dolayı...Bu durumda Mazdayı sadece tuzu kuru olanlar veya sık araç değiştirmeyen,aracıyla bağ kuran insanlar tercih ediyor.Bu da toplumun küçük bir kesimi...

Eksiklerine gelince ben daha önce de söylemiştim cam düğmeleri konusunda maliyetten ziyade işin içinde farklı bir kaygının olduğunu düşünüyorum.Işıklı olması belki ufak bir maliyet olabilir ama otomatik olmasının bir maliyeti olamaz.İki kademeli düğmenin maliyeti diğerine kıyasla 1 dolar bile değildir.Ve Mazda 2003te bunu kullanırken 2009 da vazgeçti bu kasada da kullanmamayı sürdürdü.Başka bir nedeni olmalı.Ya erken bozulduğu için ya sıkışma gibi şikayetler nedniyle bilmiyorum.

Sunroofun ülkemize gelmemesi önemli bir eksi bence de.

fren enerjisi geri kazanım sistemi bence zaten yeterince ekonomik olan bu motorda daha fazla bir fark yaratamayacağı için ya da gerek olmadığı için yada fiyat/performans oranını tutturamayacağı için kullanılmamış olabilir.Ki ben bunun yakıta önemli bir katkı sağlayacağını düşünmüyorum açıkçası.

• ogameci kullanıcısına yanıt
    1 tane var ama,diğerlerini incelememişsin. Ya da vardıysa gözümden kaçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

1 tane var ama,diğerlerini incelememişsin. Ya da vardıysa gözümden kaçtı.

pizza hut hamuru pek sevdiğim tip hamur değil dostum, fazla yumuşak kabarık yapısı var. Devamı gelmedi ondan dolayı
  • yenimazda 3 ün sedanı 50.000 civarlarında HB versiyonu 62000 civarlarında görünüyor internet sayfasında.. sizce bu para bu araç için fazla mı yani bu fiyatlara başka daha iyi alternatifler nelerdir? aradaki fiyat farkı HB versiyonunda ful donanım, sedanda ise fazla donanım olmaması anladığım kadarıyla.
    aracın şekli gayet hoş. malzeme kalitesini bilmiyorum ama başlangıç fiyatları 60 bin civarında olan hyundai i30 ve kia ceep gibi araçlardansa mazda daha iyi değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

Sunroof donamımı gelene kadar benim fikrimce Mazda 3 balondur. O kadar fiyat verilecek ama sunroof yok ?

Hocam diğer markaları incelemiyorsunuz sanırım.. C sınıfında bir çok marka opsiyonel olarak sunuyor sunroof u yani bu işin parayla pek ilgisi yok öyle olsaydı D segmentindeki araçlarda standart olması gerekirdi. ayrıca çoğu opel insignia da bile sunroof görmedim.
  • Ratt R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru bir düşünceye sahipsiniz. i30 dan yada ceed den daha kaliteli ve sorunsuz bir araç mazda3 ayrıca fiyat konusunda diğer markalarla eş değer konumda yani pahalı değil eyer corollayı incelerseniz donanım ve fiyat olarak aynı seviyelerde olduğunu görürsünüz. hatta mazda3 ün eksiği yok fazlası var.
  • grandfather_H G kullanıcısına yanıt
    golf dedi
  • golfü tokatlar mı bu?
  • grandfather_H G kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptığın testler doğru. Zaten golf , jetta ve passat ; Şıklık , Yüksek Performans , Güvenlik ve Rahatlık üzerine en üst seviye ürünlerin bir arada toplandığı markalardır. Ki Volkswagen aynı şekilde çoğu otomobilden üstün durumda. Özellikle en son çıkardıkları Golf R400 ü görsen :D
  • Hadi golfü anlarımda jetta bundan kaliteli diyen var ya yuh diyorum yuh.Jettanın ve Mazda 3'ün içine binen insan bunları söylemez söylüyorsa da taraflıdır bu kadar basit.Jetta'nın plastik kalitesi resmen rezil vaziyette.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.