Şimdi Ara

mazda 3 balon mu? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
6
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zingfth

quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Orijinalden alıntı: zingfth

quote:

Orijinalden alıntı: BatuDemirci

Sunroof donamımı gelene kadar benim fikrimce Mazda 3 balondur. O kadar fiyat verilecek ama sunroof yok ?

ben mazda 3 ü hertürlü begendiö. Gerek tasarım gerek motor bnce yeterli. Ama sunroof eleştirisi bence yerinde oldu.bende aynı kanıdayım. Bu arabada sunroof olmalıydı. 2014 teyiz c sınıfında sunroofsuz araba neredeyse yok.

Corolla hazretleri var sunroofsuz.

corolla hb mi?ayrıca aurisin var.hemde cam tavan

Sadece hb araçlarda mı sunroof oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Porsche 918 spyder da atmosferik motorlu, onun da yolu yol değil demek ki. Vah porsche vah

diğer atmosferik motor Porsche gt3 de durup dururken yandığı için toplatıldı piyasadan

http://www.worldcarfans.com/114021570291/porsche-halts-911-gt3-deliveries-after-five-cars-caught

Alakasız bir mesaj. Anlatmak istediğimi anlamamışsınız. Kendini kanıtlamış ve güvenilir bir teknoloji, tek bir örnek ile karalanmaz.
    Atmosferik motorlar daha ölmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balon olup olmadığına karar vermek için bayağı bir erken bence. Elimizde doğru dürüst satış rakamları bile yok henüz...
  • Mazdayi verseler nasıl sevinir halbüki zavallı

• ogameci kullanıcısına yanıt
    Porschenin yıllardır targa modelleri de var ama sen veyron,lamborghini diyorsun. Lamborghini, veyron falan egzotik spor arabalar, roadster, targa olmayan düz kasalarında sunroof koymaz adamlar rijiditeyi bozmamak için. Sen onu bunu geç cevap ver, senin niye hiç pizza hut pizzası incelemen yok? Geçen baktım bulamadım. Hep dominos, hep dominos.
  • Gecen distiributoru cikti TV ye Satis hedifi 1000 taneymis mazda 3 un fabrika olye karar vermiş..
    Bide otomatiginin ilk 3 vitesi tork konvertör 4-5-6 çift kavrama karma bi sanziman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirdemirel -- 22 Nisan 2014; 16:27:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Balon olup olmadığına karar vermek için bayağı bir erken bence. Elimizde doğru dürüst satış rakamları bile yok henüz...

Satış rakamlarına göre değerlendirme yapılacaksa, evet mazda koskoca bir balon olur... Yıl sonuna kadar 1000 adet araç satılacak, daha doğrusu kontenjan o kadar ayrılmış durumda...

Mazda Türkiye, farklı bir strateji izliyor... Ucuza araba satmayacağız diyorlar, premium marka olmayı hedefliyorlar...
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    olmaz olur mu pizza hut'ta var

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65620202
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirdemirel

Bide otomatiginin ilk 3 vitesi tork konvertör 4-5-6 çift kavrama karma bi sanziman

Dostum bu bilgiyi nereden aldınız acaba ?

araştırmama rağmen bu bilgiye ulaşamadım ?
  • Mazda 3 tabii ki de balon ama 287 daha ne balonlar gördü. Onların yanında Mazda 3 e balon demek biraz haksızlık oluyor. O kadar da büyük balon değil ..Ama yine de balon l

Atmosferik motor+tork konvertör şanzıman çağdışı (adına ne dersen de torku belli yola aktarımı belli, araba zaten yazılımla 120 bg yapılmış o da üst devirlerde...Alt devirlerde 100 bgliğinden farkı yok 4000i geçecen de ondan sonra 120 bg i anlayacaksın ) ışıklarda başka markaların 1.0 litre 1.2litrelerine arkalarından el sallarsın.

Hadi diyelim sakin kullanacaksın performansı çok önemli değil (benim için değil cidden direk alabilirim ) ama sağda solda artık japonların premiumu olmaya çalışıyorum diyen mazda tamam honda toyota vs den daha kaliteli ama hiç öyle audi falan deviyesinde değil hatta golf seviyesinin bile altında kalite hissi olarak. Nedir yani bir çakma i-drive yapmışlar radyo istasyonunu değiştirmek için 38 tane işlem yapmak lazım.. Yolcu camı tek dokunuş değil. Sana en yakın plastikler iç güveysinden hallice, halbuki yap oraları kaliteli görünmeyen yerleri yap leş..

Arka kapı açılım alanı çok kötü anneniz babanız biraz kiloluysa sakın bindirmeyin binemezler o kadar küçük..

Sonuç olarak mazda TR de bunun balon olduğuna inanmış ki araba getirmemiş saçma sapan yüksek fiyatları dayamış bayiilere test aracı vermiş 2-3 fanboy için de araba getirmiş. Şu an test sürüşü yaptırıp talep topluyor kaç talep gelirse o kadar araba getirecek . Balon patladığında elinde araba kalmaması için kurnazlık yapıyor.
    şenersongür gibi olmasın ama tüm modeller 5000 TL daha ucuz olsa daha makul olurdu ve hedeflerinden fazla satarlardı.

Ben daha önce mazda 2 kullanıcısı olarak (eskiden ne kadar çok sevdiğimi hatırlayanlar vardır) hiç de önyargılı değilim , yeni mazda 6 nın segmentinin benchmarkı olma ünvanını ele geçirmesi dolayısıyla Mazda 3 ün de böyle olacağını düşünen ben jazzımı satıp almak istediğim ilk araba mazda 3 tü, ilk gün gidip test sürüşü yaptım ama dediğim gibi bu parayı vermem... mazda 3 1.5 AT power sense e 72li fiyat vereceğime skoda octavia 1.2 tsi dsg elegance a 68bin verir alırım.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Motor 105hp bildiğim kadarıyla dsg zaten sıkıntılı bir şanzuman.Skoda octavia'nın Mazda 3'e karşı ne artısı var? Bilmediğimden soruyorum.
  • daha ucuz işte..Daha geniş. Daha büyük bagaj. Daha pratik . Kalitesi de mazda 3 ten geride değil.. Arka kapısından geçebiliyorum (biraz şişmanım) Teknik verileri hem performans hem tüketim olarak daha iyi .

Başka ne olsun ki..
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Açıkası ben burada marka ne kadar satmayı hedefledi, ne kadar sattı durumuna bakmayı daha doğru buluyorum. 5.000 hedefleyip 1.000 tane satsa hakikaten balon diyebiliriz; ancak 1.000 hedefleyip bunu gerçekleştirirse balon diye nitelemek çok doğru değil bence.
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Sizin beklentileriniz aracın geniş olması ise zaten Mazda 3 doğru bir tercih olmaz.C sınıfında daha rahat geniş araçlar vardır mutlaka.Teknik veriler konusunda da otomatik vites için öyle, şanzuman farkından dolayı manuelde durum öyle değil tabi
  • mazda 3 sevgim yolda bir tanesini görmemle başladı bir baktım mazda 3 modeliymiş sahibindenden baktım en pahalı mazda 3 müş gördüğüm

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-3-mps-2.3-motor-286-beygir-157732477/detay

her gün görüyorum bu aracı çok güzel
  • Mazda'ya laf eden karşısında beni bulur.
  • Bakalım yeni mazda 3 aksesuarları ne zaman satışa sunulacak.

Özellikle Aero Kit'ler süper.

mazda 3 balon mu?

---
    ---
    ---

mazda 3 balon mu?

---
    ---
    ---

mazda 3 balon mu?

---
    ---
    ---

mazda 3 balon mu?

---
    ---
    ---

mazda 3 balon mu?

---
    ---
    ---

mazda 3 balon mu?

• Mazda 3 guzel araba fakat golf musterisini calamaz
    Bence sportif bir arac alfanin misterisi kayar gibi

Yanliz golf e haksizlik etmeyelim golf un nice d segmentinden ustun yalitim ve kalitesi var dsg sorunu haric

Mazdanin bir artisi sedani mevcut
    Golfte olsa sedan bir cla gibi galericilerin vitrinini suslerdi ama guzel olurdu mevcuta station versiyonu var getirmedi salak dogus olsaydi alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enoktakenokta kullanıcısına yanıt
    Bu yorumunuza katılmak mümkün değil. Bu mantıkla 500 adet hedeflediğini varsaysak ve 501 adet satsa balon olmayacak anlamına mı gelecek? Bence bir aracın balon olmaması demek kendi segmentinde ve fiyat skalasındaki benzeri araçlar ile yaklaşık aynı satışlar gerçekleştirmesi anlamına gelir. Tamam 2. eli zayıf ve servis ağı güçlü değil buradan bir miktar satış düşelim ama sonuçta bu eksiklikler de firmanın hatası değil mi? daha gerçekçi fiyat politikası izlesin ve servis ağını güçlendirsin ne yapalım ? Bir sürü rakibi yatırım yapıp plaza sayısını arttırırken Mazda'nın aklı neredeydi? Yukarıda bazı arkadaşların dedikleri gibi teknik verileri hiç de iyi değil kasa çok güzel lafım yok ama ötesi vasat .O rakama parasını hak eden ve 2.el değerini fazla kaybetmeyen bir sürü rakip var
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Her firmanın kendine göre bir satış stratejesi var. Mazda da kendini böyle konumlandırmış durumda. Siz ister balon deyin ister zeplin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.