Bildirim
Mazda 3 Dizel Yakıt Tüketimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Mazda 3 dizel sürücüsü yok mu hiç? -
adayı var diyelim
buarada sen memnun musun*yol sesini cok alıyor mu?
biraz bahseder misin? -
evet ben aracımı teslim aldım. Lastik tipine bağlı olarak lastik yani yol sesini biraz alıyor. Biraz müzik ile çözülebilen bir sorun. Bunun dışında canımı sıkan birşey yok henüz.
yol tutuşu güven verici
dizel motor olarak performansı beni mutlu etti. her viteste ivmelenmesi gayet güzel.
Yakıt tüketimi araç sıfır olmasından ötürü 100 kmde 1 litre fazla broşür verilerine göre. ama düşeceğine inanıyorum.
mercekli farları xenonla birleşince çok iyi bir sonuç veriyor. -
yakıt tüketimine cok aldanmayın bence 15,000 km den sonra ciddi bir düşüş gösteriyor ve yol sesine gelince ise asfalt ile alakalı c sınıfında en süper araç bence yokuş yukarı çıkarken tdi bir golfü meganı geçmek zevk veriyor insana -
Motor sesi içeri çok geliyormu dizelde? -
quote:
Orijinalden alıntı: Atari 800XL
Motor sesi içeri çok geliyormu dizelde?
Mazda 3 te ilk çalıştırdığında motor soğuksa çok az bir ses geliyor. Sonra gayet sessiz bir araç. -
Teşekkürler -
mazot 3,69 iken 156 liralık mazot ile 876 km gittim uzun yol.full klima açık araçta 4 kişi vardı ve bagajda azına kadar doluydu.full hız sabitleyici ile gittim.gereken yerlerde hızlanmayı pedaldan yaptım çünkü kumandadan 10 km hız arttırmak bazen güç oluyor araç full folu iken.lastiklerimi brigstone potenza adrenalin ile değiştirdim jantları 17lik araç çok değişti.lastik alacaklara potenza tavsiye ederim.yağmurlu havalarda virajlarda esp deveye girmeden oluşan kayma yok artık.ve mazot 3.69 iken 150 liralık mazotla ş içi 610 km gittim.bu hesaplarımıda mazot alırken odometreyi sıfırlayıp petrol ofisine girdiğimde pompanın tık sesini duyduğumdaki tutarlardır.araç genel itibariyle mükemmel.benim aracım 2010 mart çıkışlı 109 hp olanı bu arada.hatchback yenisi yok artık ondan evladiyelik binicem.birde rx8im var bugün hesapladım kmde ş içi 644 lira yakıyor :)
bu arda ben mazda 3 ü devrini hiç 2binin altına düşürmeden ve 2700 deviri geçmeden kullanırım.sabahları mavi ışık sönene kadar hiç 2300 deviri geçmem çalıştırırken beklerim stop edrkende.aracım şuan 60bin kmde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esesmaniac26 -- 2 Kasım 2011; 1:01:09 >
-
konuyu hortlatalım biraz.
dizel mazda 3 yenilendi.
buyrun detaylara bakalım
Çok can yakar bu araç çok
http://www.mazdaclubtr.com/haberler/mazda/mazda-3-15-dizel-tanitildi-r12/ -
güncel..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X