Bildirim
ford fiesta 1.25 motor yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normal, benzinli araç kışın fazla yakar,yazın ne yakıyosa en az 1 lt ilave edin. -
Normalquote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
normal, benzinli araç kışın fazla yakar,yazın ne yakıyosa en az 1 lt ilave edin. -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Kışın 8 litre yakar.
45 kuruş 11 litre demek, abartı bir sürüş stiliniz var veya aracın bakım zamanı gelmiş.
Yakmaz 11 litre. Canını çıkarıyorum yaz-kış 10 litreyi görmüyor.
3000 devir üzerine çıkmıyorum, sürüş stilim hep aynı.
Yağ ve hava filtresi de yeni değişti ama gittiğim yerler çok kısa mesafeli yerler 2-3 km gibi. he çok trafikli yerler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns1 -- 14 Aralık 2015; 10:41:46 > -
45 krş yaklaşık 10.4 lt/100 yapar buda çok yüksek.trafik yoğunluğunda ve sürüş stilinizde bir değişme yoksa servisine götürün neyi var neyi yok ortaya çıkar.kışın 1 lt fazla yakar diyenlere bakmayın yazın 7 lt yakan aracım aynı koşullarda kışın kış lastikleriyle 7.4 lt yi geçmedi.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: predator93
45 krş yaklaşık 10.4 lt/100 yapar buda çok yüksek.trafik yoğunluğunda ve sürüş stilinizde bir değişme yoksa servisine götürün neyi var neyi yok ortaya çıkar.kışın 1 lt fazla yakar diyenlere bakmayın yazın 7 lt yakan aracım aynı koşullarda kışın kış lastikleriyle 7.4 lt yi geçmedi.
Sizin memlelet kıs memleketi degil ozaman ne olursa olsun kıs + kar lastikleri yakıtı etkiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tietze
quote:
45 krş yaklaşık 10.4 lt/100 yapar buda çok yüksek.trafik yoğunluğunda ve sürüş stilinizde bir değişme yoksa servisine götürün neyi var neyi yok ortaya çıkar.kışın 1 lt fazla yakar diyenlere bakmayın yazın 7 lt yakan aracım aynı koşullarda kışın kış lastikleriyle 7.4 lt yi geçmedi.
Sizin memlelet kıs memleketi degil ozaman ne olursa olsun kıs + kar lastikleri yakıtı etkiler.
Kayseride yaşıyorum soğuğunu bilen bilir.lastiklerim GoodYear Ultragrip 9 yakıt verimliliği:C sınıfı olmasıda etkili -
1.6 fsi golf 35 krş yakıyor 1.25 fiesta o kadar yakıyorsa çöpe atquote:
Orijinalden alıntı: predator93quote:
Orijinalden alıntı: Tietze
quote:
Sizin memlelet kıs memleketi degil ozaman ne olursa olsun kıs + kar lastikleri yakıtı etkiler.
Kayseride yaşıyorum soğuğunu bilen bilir.lastiklerim GoodYear Ultragrip 9 yakıt verimliliği:C sınıfı olmasıda etkili
Alıntıları Göster
-
Şehiriçi kış ve kısa mesafe normal hocam. Ben de 10 lt civarı yakıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: mtdoganci
1.6 fsi golf 35 krş yakıyor 1.25 fiesta o kadar yakıyorsa çöpe at
O hava şartlarına, kullanım mesafesine , trafiğe göre değişir.
Uzun yolda bende 20 kuruş yakıyorum :) -
İzmir trafiğinde kışın yağışlı olduğunda da yaktığı 35 krş arabanın yazında çok düşmüyor şehirler arası 25 krş yakıyor kullanıma göre yani fiesta bence şehir içinde en fazla 30 krş yakmalı ki o bile çok -
45 krş yakmak nedir? Bana 100 kmde kaç litre yakıt harcıyorsun onu şöyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
45 krş yakmak nedir? Bana 100 kmde kaç litre yakıt harcıyorsun onu şöyle.
35 litre olan depomu 160 liraya fulluyorum 400 kilometreyi göremiyorum 350 - 380 gidiyor en fazla -
Fiesta 1.25 aracıma brc kit taktırdım.karışık kullanımda 18-20 krş yakıyor.uzun yolda 15-16 kuruşa düşüyor.Şunu anladım benzinli araba adamın ocağına incir ağacı diker.Lpg yada dizel şart.gaza korkusuzca basmanın keyfi bir başka. -
-
-
Yol bilgisayarına güvenen birini ilk defa gördünüz..Pardon da neye güvenecektim acaba
60 lira yakıtla 205 km yol yaptım.Yol bilgisayarı ile uyuşan değerler bunlar.
Açıkçası yol bilgisayarı bilgilerine güvenmeyen birini ben de ilk defa gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMOZA45 -- 14 Aralık 2015; 18:38:33 > -
Aynı aracı Edirnede kullanıyorum. Bu aralar sıcaklık sabah sekizde eksi 2 Artı 2 Arasında. Ev işyeri arası 5 km. Güzergahta 4 ışık mevcut. İşyerine geldiğimde motor anca ısınmış oluyor dönüş yine aynı güzergahtan eve . Toplam günde 10 km kullanmış oluyorum, yol bilgisayarı 9.6 -10 arası gidip geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: yns1
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
45 krş yakmak nedir? Bana 100 kmde kaç litre yakıt harcıyorsun onu şöyle.
35 litre olan depomu 160 liraya fulluyorum 400 kilometreyi göremiyorum 350 - 380 gidiyor en fazla
10.4 litre benzin çok fazla . 1.25 fiestanın yakacağı max 7 litredir. Aracınızda problem var. Lpg taktırın derim. -
Konuda saçma sapan yorum yapanlara bakmayın, hepsi yine tüketim verilerini paylaşmaya başlamış.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kısa mesafe ve yoğun trafikte 2-3 km'lik mesafede kış günü dizel bile olsa 8 - 9litreden aşağı yakmaz. Benzinli için normal durum. Motor ısındıktan sonra az yakmaya başlar.
Benzer içerikler
- egea 1.4 yakıt tüketimi
- baskı balata biten araba nasıl gider
- 1.4 crdi motor
- en sorunsuz bmw modeli
- akünün kutup başları ters bağlanırsa ne arızalanır
- hyundai i20 n kaç beygir
- togg satış rakamları
- 2024 clio özellikleri
- fiat scudo fiyat listesi
- tiggo 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X