Şimdi Ara

Mazda 3 mü Golf mü ? (Seat Leon 1.2 style dsg alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Otomatik şart ise golfden uzak durun, değilse de uzak durun

sana en az 1000 km dsg ile sürüş yazıyorum tsi mümkünse daha iyi olur sonrada beğenmezsen sorun sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari21

mazda 3 gerisi yalan arkadaşta var çok iyi test ettim en azından golften iyidir

Ne zaman ve nereden aldı arkadaşınız? Burada bahsedilen yeni kasası. Satılmaya test edilmeye başlandı benim mi haberim yok?
  • mazdanın sanatçı ruhu var.
    subarunun maceracı.
  • Golf Highline ile Mazda Power arasında 5000 tl fark var. Ben de düşünüyorum Mazda 3 bakalım hayırlısı.
  • Mazda sorunsuz, kaliteli, sürüş zevkini hissettiren bir aractır.. ben olsam mazda alırdım ama ikinci el kaygınız varsa golf alın!
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    mazdanın referansı mı olur.. veriler ortada.. üstelik mazda kullanan başka bir aracı tercih etmez premium olmadıkca.. söylenenler az bile gelince övgülerin az bile oldugu görülecek..
  • bazı arkadaslar herkes golf alır demiş.. ikinci elde olan mazda 3 leri kim almış zamanında o zaman, satılmayacak arac yoktur.. benim gecmişte araclarım hep tutulmayan nispeten kaliteli araclardı 2006 almera, 2009 fabia, 2011 city gibi.. satarken zarar etmedim hiç.. yeni mazda 3e yapılan övgüler az bile.. her yerde golf var bence de güzel arac ama yeni mazda 3 cok farklı.. her anlamda özgün bir arac..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresse

mazdanın referansı mı olur.. veriler ortada.. üstelik mazda kullanan başka bir aracı tercih etmez premium olmadıkca.. söylenenler az bile gelince övgülerin az bile oldugu görülecek..

Kardeş bak sende cek-cak lı konuşuyorsun , yani daha test edip görmemişsin .
    Bi gelsin bakalım test edelim , güzel mi değil mi karar veririz.
    Verilere falan bakarsan zaten golf kazanır .
    Herşeyi geçtim belki arkadaş test edince çok basit bir nedenden mazdaya gıcık olup vazgececek.
    Misal yeni 308'den sırf gösterge ekranı yüzünden gıcık kapanlar var.
    Yani uzun lafın kısası insanlar parayı kolay kazanmıyor.
    Bu devirde araba nerdeyse ev parası , dolayısıyla ezbere konuşmalarla yanlış yönlendirmeyelim .
    Arkadaşa mazda alma mı dedik ? Gelsin araba test et kararını ver dedik.. Doğrusu da budur!

• Sonuçta dolu ve sağlam bir japonla boş ve problemleri belli olan araçlar arasında tercih zor olmasa gerek(şimdi mazdanın sağlam olduğunu nerden biliyon diyeceksiniz genel mazdaları göz önünde bulundurarak değerlendirme yapıyom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 tabi ki. Son sahibi olursun diyenler var. Komiksiniz. Sanki araç 20 yaşında. Kaldı ki 98 model mazdalar bile halen satılıyor gayet. Volkswagen bu devirde eziyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 31 Mart 2014; 23:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dererhan

quote:

Ne zaman ve nereden aldı arkadaşınız? Burada bahsedilen yeni kasası. Satılmaya test edilmeye başlandı benim mi haberim yok?

Benim dediğim 2011 model ya sıfır değil sıfırı çok daha güzel olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraya yazanların % 90 ı Mazda 3 diyecek amma,emin olun ki içlerinden "ben olsam GOLF alırdım" diyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dererhan

quote:

Benim dediğim 2011 model ya sıfır değil sıfırı çok daha güzel olmalı

Doğru haklısın resimlerden belli Golf'ten iyi olduğu

• Acin neti bakin, ciktigi gunden beri veriler, oduller ortada. Karsilastirmalar da ortada. Mazda 3le farkinizi ortaya koyarsiniz ama sizin yerinizde olsam sifir araba asla almam. 2. El alin tepkinizi ortaya koyun. Golf 24 saatte satilirsa digeri tas catlasin 72 saat olsun. Bu yili cikaracak temiz 10binin alti 2. El arac alirsiniz sonra onu satip mazda 3 ailesine katilirsiniz. Vw de alsaniz hep bir miktar zarar girecek kimse karla satamaz, sattigini dusunen araclara durmadan zam geldigini yerinde saymadigini unutandir.

• Tercihim golf olurdu. Tamamen tasarimla alakali bu tercih.

• Forum Mazda der Golf alır.

Çünkü Mazda ilgi çekici ama 2.eli olmayan bir araç

Golf iyi bir araç 2.eli var o yüzden alır forumdakiler.

Ben olsam bende Golf alırım zaten alıp 2 ay sonra satmaya çalışan biri olur gider onun kini ucuza alırım kendi golfüm de değer kazanırken araçsız kalmış olmam
  • aliemre-16 kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 bir önceki kasayı (2010-2013) 10 ay kadar kullandım. Yol tutuşu ve performansı, elektroniği herşeyi güzel ama servislerin yetersizliği sinir bozucu. Distribütörü olmadığı için yetkili servisler Belçika deposundan siparişle getiriyorlar ve bu da zaman alıyor (10-15 gün). Fiyatı makul tuttuğun sürece satarsın ama müşterisi belli olan bir araç herkes ilgilenmez. Burada herkes konuşur yazar çizer. ama yerinde olsam yazılanları fazla dikkate almam. Distrübör olmadığı sürece eş değer araçalara bakılır golf gibi...
  • 70bin çok para yahu.. sıfır fiyatları almış başını gitmiş durumda.

70bin im olsa sizin yerinizde olsam gider temiz bir mercedes class-e bulur alırdım. Yaş, tip falan filan da dinlemez merso mersodur.

70 bin nedir yav!

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

kardeş şimdi bi sürü kişi gelip mazda 3 diye üfürecek , daha test eden yok , resme bakıp yorum yapıyorlar.
    Sen ikisini de test et öyle karar ver , Golf alacaksan otomatik alma .

+1
  • ilk mazda3 mü vw golf mü konumuz hayırlı olsun. Siz tercihinizi yaparken iki racıda test edin, sürüşü , malzeme kalitesi, işçilik vb. ondan sonra aklınıza yatanı alın. Alırken uzun vadede kullanacaksanız 2. eli fazla da önemsemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 2 Nisan 2014; 14:54:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.