Şimdi Ara

Mazda 3 mü Golf mü ? (Seat Leon 1.2 style dsg alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 15 gün içinde 70.000 tl bütçe ile bir araba alacağım.Arabayı ailem alıcak.Yeni çıkıcak olan mazda 3 çok hoşuma gitti ama Golf ü de Alman olması nedeniyle düşünmüyor değilim.Malum Türkiyede vw imajı baya kuvvetli.Araç benzinli ve otomatik vites olacak.Mazdayı bu bütçeyle power paket alabiliyorum ancak golf comfortline olabilir.Aslında kalbim mazdayı aklım golfü söylüyor diyebilirim.Sizin başka öneriliniz varsa onları da incelemek isterim.İkinci el araç düşünmüyoruz.Mazdayı satarken zorlanırsın diyor herkes.Orası biraz kafamı karıştırıyor.Sizin fikirleriniz çok önemli.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemre-16 -- 4 Ekim 2014; 17:37:09 >

• Senin durumunda olsam bir dakika bile dusunmem mazda alırım. Hatta golf highline dahi olsa.
  • Araç gelince her ikisini de incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevketXR

Araç gelince her ikisini de incele.
    2sininde test sürüşüne gider,incelerim,ama mazda alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

Alıntıları Göster
    Yeri gelir tutulmayan araç satılır, tutulan bekletir. Buna bakmamak lazım fazla, kaldı ki mazda 3 yabana atılacak bir araç değil. Bence içinize sineni alın gitsin..
  • quote:

Alıntıları Göster
    kalibini dinle hayat kısa
  • quote:

Alıntıları Göster
    kardeş şimdi bi sürü kişi gelip mazda 3 diye üfürecek , daha test eden yok , resme bakıp yorum yapıyorlar.
    Sen ikisini de test et öyle karar ver , Golf alacaksan otomatik alma .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

kardeş şimdi bi sürü kişi gelip mazda 3 diye üfürecek , daha test eden yok , resme bakıp yorum yapıyorlar.

Katılıyorum çok kişi mazda der almaya gelince golf alır mazdadan çekinir en iyisi arkadaşın araçları test etmesi mazdada son sahibi olma olasılığı bile var

ayrıca forumda yeni golfun otomatik şanzımanının sorunsuz olduğu söylenmişti sallıyorlar mı ?
  • quote:

Katılıyorum.
  • Sorunsuz değil. Daha az sorunlu. Ben sirf dsg için golf derim. Ama mazda 3ü kullanmadan da karar vermem. Tasarim dersen dış mazda iç golf daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

quote:

Katılıyorum çok kişi mazda der almaya gelince golf alır mazdadan çekinir en iyisi arkadaşın araçları test etmesi mazdada son sahibi olma olasılığı bile var

ayrıca forumda yeni golfun otomatik şanzımanının sorunsuz olduğu söylenmişti sallıyorlar mı ?

Alıntıları Göster
    Düz vites düşünmüyorum açıkçası.Ve aracı bir aksilik olmazsa 3-4yıl kullanacağım aracı.Bursaya 15 nisanda gelicekmiş mazda geldiği gibi gidicem bakmaya.

• Herkes söyler söyler diğerlerini de över ama iş almaya gelince gider golf alır, sebebi de para kolay kazanılmıyor ve hep ikinci el kaygısı araba seçimlerinin önüne geçer maalesef.

Mazda 3 bence çok güzel bir araç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Herkes söyler söyler diğerlerini de över ama iş almaya gelince gider golf alır, sebebi de para kolay kazanılmıyor ve hep ikinci el kaygısı araba seçimlerinin önüne geçer maalesef.

Mazda 3 bence çok güzel bir araç...
    Satarken ne kadar fark olur arada yani 10 bin 15 bin gibi farklar oluşmayacaksa brnim için çok önemli değil.Peki sağlamlık ve sorunsuzluk açısından mazdalarla ilgili ne dersiniz yani güvenilir sağlam arabalar mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemre-16

Satarken ne kadar fark olur arada yani 10 bin 15 bin gibi farklar oluşmayacaksa brnim için çok önemli değil.Peki sağlamlık ve sorunsuzluk açısından mazdalarla ilgili ne dersiniz yani güvenilir sağlam arabalar mıdır?

Alıntıları Göster
    Maceraya gerek yok.
  • aliemre-16 kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 bekle test et öyle karar ver işte. illetin ne dediği önemli değil. Mesela kimisi sırf havalandırma ızgaraları yuvarlak diye araçtan vazgeçiyor bunun gibi hangisi kafana yatarsa onu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Mazda 3 bekle test et öyle karar ver işte. illetin ne dediği önemli değil. Mesela kimisi sırf havalandırma ızgaraları yuvarlak diye araçtan vazgeçiyor bunun gibi hangisi kafana yatarsa onu al.
    millet neyi tutuyorsa git onu al
    yetim babası gibi tutulmayan araçları aldım.
    artık ne tutuluyorsa onu alırım.

ekleme:
    vayyy binbaşı olmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffate -- 30 Mart 2014; 19:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemre-16

Alıntıları Göster
    Araba almadan nasıl satacağımızı düşünen tek millet biziz, bence onu düşünmeyin yarının ne olacağı meçhul, ikisini de test edin, dsg'ye de dikkat edin..
  • mazda 3, golf kalıbının arabası değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

mazda 3, golf kalıbının arabası değil
    Mazda 3' ü test edin, hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın.
  • Golf bir yıldan önce teslim alınabiliyor mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.