Şimdi Ara

Mazda 3 mü Golf mü ? (Seat Leon 1.2 style dsg alındı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Çok güzel bir kıza uzaktan aşık olup, hayallerini kurmak ve onu her gördüğünde dönüp bakmak .
    Fakat iş evlenmeye gelince annesinin beğenip oğluna uygun gördüğü kızla evlenmektir.
    Belki mutlu bir yuvanız olacak ama o güzel aşıok olduğunuz kızı hayatınız boyunca unutamayacaksınız.
  • bence golf...
  • Tabii ki açık ara golf'te, ben genç işi ve tipi güzel olduğu için Mazda 3 alabilirim. Yani ben her zaman "şu araç en iyisidir" diyip araç almıyorum. Belli kıstaslarıma uyan aracı alıyorum.

En iyisi Golf, ama Mazda 3 daha eksik bir araç olmasına rağmen tipi bence daha güzel o zaman git Mazda 3 al diye çalışıyorum benim logic
  • -Mazda 3 için son sahibi olursun yorumları çok saçma...
    -Herkes Mazda 3 der kimse almaz ama Mazda 3 gördüklerinde de ne güzel araba diye ağızları açık bakarlar,tecrübeyle sabittir

-Eğer gençsen mazda 3 orta yaş ve üzeriysen golf uygun olacaktır
  • Yeni mazda3' e bindim fakat kullanmadım. Araç gelmeden karar verme test sürüşüne çık ama golf tip olarak mazda3' ün yanına yaklaşamaz. Benim kendi düşüncem saygı duyarsınız duymazsınız ama ben araç alsam kesinlikle mazda3 olurdu.
  • Bencede MAZDA..

2 Mayıs 2014 tarihinde Mazda 3 refleks paketi HB AT satın aldım.verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum..Golf aracı hiç incelemedim araştırmadım. ama sadece görsellik olarak değerlendirebilirim bence mazda...
  • ee sonuç? adam ortadan kaybolmuş.
  • MAZDA 3 evet çok kaliteli donanımı sorunsuz ama 1.4 TSI 122 200 Ü 1.5 SKYACTIV E TERCİH EDERDiM DAHA ESNEK ŞEHİR içi performansı olur mazda 3 satacaksa 1.5 skyactıve 120 300 ile dizelle çok satabilir 1.5 benzinliyle çok satmaycaktır zaten halkımız araçlar konusunda pek bilgili deil mazdanında değeri bilinmiyor skyactıve olarak değerlendirilmeyecek 1.5 benzinli işte bakılacaktır çok yakar denecektir tork fakiri gitmez gibi yorumlar yapılacaktırç
  • Benzinliyse mazda alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el sıkıntısı olduğundan tutulan araç alman mantıklı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Benzinliyse mazda alın

Bence tam tersi, benzinliyse Golf dizelse Mazda. Benzinli motorlarda aralarında tüketim olarak pek fark olacağını sanmıyorum ama performansta TSI daha iyidir. Ama Mazda nın LPG avantajı var.
  • Kardes ikiside degil. Birak golfu mazdayi. Bi arabaya 70bin vereceksen mantikli dusun. D sinifi cok daha iyi araba alirsin o paraya. Ornekmi? D sinfi tum araclar bunlardan daha iyidir

• 70 e d var mı hocam?
    2. Ele niye para versin 0 varken

• astra .
  • git yeni çıkan mazda3 ü test et
    sonrada git bir golf test et
    sonra sana kalbinde aklında mazdayı gösterecek.
  • alman aracı alın.... kadett mi mazda mı ??? KADETT ..
  • arkadaşlar golfüde mazda 3 'ü de denedim inceledim. kesinlikle mazda 3. çok kaliteli ve sürüşü zevkli bi araç yapmışlar. arkadaşımın eski kasa mazda 3'ü var, tamirci yüzü görmedi. bi araç bu kadar sorunsuz olabilir. volkswagen'in dsg arızaları sürekli gündemde. o yüzden otomatikse kesinlikle mazda. gerçi otomatik olmasa da mazda da :) yeni mazda 3'ün altı ileri otomatik vitesinin ilk 3'ü tork konvektörlü 4,5,6 çift kavramalı kuru tip şanjımanmış. adamlar işi çözmüş, maksimum verim, sıfır hata....
  • srbygvn S kullanıcısına yanıt
    herkes sana mazda der ama senin durumuna düşen herkes gider golf alır geliriniz dar ise golf alın derim yok 10-15 bin tl zarar etsem 3 yıl içinde önemli değil diyosanız mazda tabiki golften iyidir zevk için binilir
  • aliemre-16 kullanıcısına yanıt
    1.4 TSI 122 200 hıglıne manuel golf alınmalı o bütçeye O km benzinli donanımlı DSG yi bosveri hıglıne alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Mazda sahibi olamamak şöyle bir şey;

"Çok güzel bir kıza uzaktan aşık olup, hayallerini kurmak ve onu her gördüğünde dönüp bakmak .
    Fakat iş evlenmeye gelince annesinin beğenip oğluna uygun gördüğü kızla evlenmektir.
    Belki mutlu bir yuvanız olacak ama o güzel aşıok olduğunuz kızı hayatınız boyunca unutamayacaksınız.

doğru yorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.