Şimdi Ara

Mazda 3 mü Golf mü ? (Seat Leon 1.2 style dsg alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
4.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Listeye astrayı ekleyebilir miyiz sizce ? o da hoşuma gitti bugün bir arkadaşımda gördüm.sizce nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gidin kurumsal bir yerden 2 aracida 1gun arayla kiralayip test edin

• burda herkes mazda 3 al der, ama kendisi para verip almaz ondan buranın lafı ile hareket etmeyin. gidin 2 araç ilede test sürüşü yapın, donanımları karşılaştırın, güzel bir pazarlığa oturun ve içinize sineni alın.

benim tercihimi soracak olursanız golf comfortline +hız sabitleme opsiyonu alırdım.
  • Mazda 3 daha gelmedi. O yüzden yorum yapmak zor.

Ama benzinli otomatik diyorsan civic bak öncelikle.
  • Lansman rengi mazda 3 al geç. 2. eli düşünücek yaşta değilsin, ailende bence düşünmez.
  • aliemre-16 kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 Türkiye'ye beklenenin üzerinde bir fiyatla geliyor. Evet araç güzel hoş ancak 2. el değerini düşünerek fiyatı uygun tutmaları gerekiyordu. Golf 2. elde değerli ancak malesef Golf parasına değecek bir araç değil. O paraya 2013 model sıfır Citroen Ds4 DSport dizel otomatik alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

kardeş şimdi bi sürü kişi gelip mazda 3 diye üfürecek , daha test eden yok , resme bakıp yorum yapıyorlar.
    Sen ikisini de test et öyle karar ver , Golf alacaksan otomatik alma .

+1500 daha arabayı görmeden test etmeden tavsiye ediyoruz yaa helal olsun bize

Hocam mazda 3 ulkemize gelince test edin hangi araba içinize siniyorsa onu alın sonra aklınız diger arabada kalmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede golf alacaksan manuel al yada bulaşma derim ilerde canın fena yanabilir...
    mazda daha gelmedi ne test eden nede deneyen var ki sana tavsiyem bi araç en az 100kişi tarafından 4-5 ay kullanmadan alma ki varsa kronik bi üretim sorunu ortaya çıksın öyle karar ver... bence o paraya seçeneğin çok hemde dizel otomatik olarak.. arkadaşında dediği gibi ds4 çok başarılı bi araç.. 2. el düşünürsen yaşı dolmamış c4 picasso da dizel otomatik alabilirsin.. benzin otomatikte civic te güzel bi seçenek...
  • 70.000 TL verme derim!
  • Otomatik şart ise golfden uzak durun, değilse de uzak durun
  • 4 sene bineceksen 2.el mazdada kaybin olmaz.2.eli dusunmeden mumkunse arac kiralayip dene 2 sinide az para vermiyorsun .

• Araç kesinlikle otomatik olucak bu yüzden manuel golf düşünmüyorum.Araç istanbul şehiriçinde kullanılıcak bu yüzden düz vites istemiyorum.Mazda 3 ler bursaya 7 nisandan itibaren gelmeye başlıycakmış o tarihlerde gidip aracı görücem golfü zaten biliyorum ama onu da test etmekte fayda var.Ds4 güzel araç ama 80.000 e çıkmış oluyoruz 70.000 in üstüne çıkmak istemiyorum çok fazla.Dsg konusunda kafam çok karıştı kimisi iyi diyor kimisi kötü.

• Konfor arıyorsan Golf iyi fakat bence de şu an ederinden fazla para isteniyor. Mazda 3 de Golf'e göre daha performanslı ve daha zevkli bir otomobil olacaktır tahminimce. Genel Mazda 3 vs Golf algısı bu şekilde geçmişten gelen. 4 sene kullanılacaksa 2. el olayını düşünmeden hoşuna gideni al ama mutlaka araçları dene almadan önce.
    DSG olayını da kafana takma çok derim. Kimi iyi diyecek kimisi kötü. O tamamen senin sürüş zevkine kalan bir durum.
  • Tabiki test edilmedi daha ama gözümuz var markaya guvenimiz var . O yuzden Mazda derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonNn_ -- 31 Mart 2014; 11:13:38 >
  • Araçları test eder etmez haberdar edicem arkadaşları sizi :) Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Kafam hala karışık olsa da en azından iyi iki araç arasında kaldığımdan eminim artık.Mazdayla ilgili yabancı forumlarda yol sesi golfe göre daha fazla alıyor diye okudum.Bakalım son kararı ailem vericek zaten.Aracı alır almaz sizler içinde bir incelemesini yapmayı düşünüyorum.Yardım eden herkese teşekkürler.

• aliemre-16 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne satmasi hele bi dur. Araci al ilk once bi kullan. Satmak icin araba alinmaz. Nereden cikti anlamadim bizim millet almadan satilmasini dusunuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şekil olarak mazda 3 çok daha iyi. otomatik vites araç alacak olsam toyota (kara düzen otomatik hariç) ve vw bakacağım son 2 marka olurdu. test etmekle de olay anlaşılmaz. ülkeye geldiğinde beklemek görmek lazım kronik sorunu var mı yok mu. ben olsam bir kaç ay daha mazdanın 2. ele düşmesini beklerim. o ara zaten ne olduğu anlaşılır. eğer kronik bir sorunu yoksa ve kağıt üstündeki değerleri doğruysa mazda 3 daha mantıklı geliyor. ki otomatik vitesinin golfden daha sorunsuz olacağı da kesin.
  • Otomobile verebileceğim 70 bin liram olsa 2. elini çok dert etmezdim.
    Mazda 3 güzel araç, değer kaybının sizi üzecek kadar olacağını sanmıyorum.

Bence Mazda 3 çıkana kadar bekleyin, test edip kalbinizden geçeni alın
  • mazda 3
  • mazda 3 gerisi yalan arkadaşta var çok iyi test ettim en azından golften iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.