erkan bende 25 yaşındayım ilk arabamı alcam aynı heyecan içindeyiz ama benim babamın hic arabası olmadı sen arabalarla icli dışlıymışsın en azından:) ford focus a ne diyorsun focuslarda çok havalı konsolu güzel şekli güzel .gercekten 2006 kasaya kadar olan civiclerin konsol berbat 2007 civic alsan 30 milyar piyasası..
bu mazda yorumlarından sonra mazda 3 e döndü bende ibre:)
otomatik Mazda 3 1.6 Comfort km si 50 binin altında tüp yeni takılmış 2005 model adam 27 istiyor sizce en fazla kac vermeliyim araba sürmeyi pek bilmedigimden otomatik alcam arabayı.. 2-3 yıl sonra kac lira zararla satarım acaba ben bu mazdayı buda önemli ben 5-6 yıl kullanmayacam arabayı:)
Madem ilk arabanız, hırpalandıkça bozulmayan Alman markalarını tercih edin derim. İlk arabamı 2009'da aldım. 2004 model 90.000kmdeydi astra. Şu an 150.000'deyim ve 6 ayda bir yaptırdığım yağ ve filtrelerin değişimi dışında "fazla kmnin ve acemi kullanımın gerektirdiği" baskı balata değişimi yaptırdım onun dışında masraf çıkarmadı. Şimdi triger ve ön takımda bazı değişikliklerin zamanı geldi. Honda Civic ile yapacağım test sürüşünde performans ve yakıt tüketimi konularında beklediğimi alamazsam astra ile devam edeceğim, en azından 2-3 yıl daha.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme