Şimdi Ara

mazda 323 glx 2000 model...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Degerli forum ziyaretcileri..benim 8 aydır cektiklerimi kisaca anlatmak istiyorum...
    Ben mazda 323 2000 model 1.5 glx tipinde aracıma lpg taktırdım...valla taktırdıgıma taktıracagıma pişman oldum..SAMSUN da voltran marka lpg..
    İlk 2 aydan sonra arızaları sıralıyorum...arac benzinde giderken aniden sanki frenle yavaşlıyor gibi davranışlara girdi..(lpg bitince mecburen benzinde gidiyordum)..
    neyse dedik nasıl olsa lpg de iyi derken deponun vana kısmında kacak oldu (az kalsın havaya ucuyorduk..seyahtlerim aylık 2000 km..ve sigara kullanıyorum.)
    işin aksılıgı tank 35 lik sadece 20 lt.alıyor...zırt pırt lpg alamktan kınaa geldim..
    aradan 2 veya 3 hafta gecti arac giderken 3500 tur cıvarlarında sirkelenip kendine geliyor oldu...neyse devam dedik..
    aradan gene 1 ay gecti lpg lorantisi 500 600 turlara düştü...biz baktırıyoruz tabiiki fakat usta bunlar boyledir deyip geciştiriyo..devamında benzinden lpg ye gecişte arac sankı lpg bitmiş ve benzin yokmuş gibi yumularak tökezleyerek zar zor gecme alışkanlıgı kaptı..
    dahası 3000 3500 turlardadi sirkelenme artık 2000 2500 turlarda acemi şöförlerin kalkışını andırır hoplamalarla devam etti...ve son olarakta söktürmeyi uygun gördüm...fakat satıcı başka cıhazla degiştirmek üzere aracımı 3 günlüğüne tamirhaneye aldı...

3 kuruş kar etmek isterken 100 kuruş harcadık valla...sanayıden cıkamaz olduk ustayla akraba olduk..ve işin garip tarafı garantıden her gittigimde hep ben zararlı cıktım...test sürüşleri yaklaşık...500 km olmuştur...zaman ve dolu kacak yapan depoyuda hesaplarsak...gercekten lpg sistemi kadarda masraf ettik...elde var SIFIR.. okuyan arkadaşların dikkatine ...her kontrol ve test işlemlerinden (3 ay )sonra hesabı kessinler...garantı faso fiso..adamın umrunda degil senin zamanın veya yaktıgın lpg...garantiden bakıyorum diyor fakat herşey cepten gidiyor...saygılar

• Bence esas hata voltran markasını seçmek...........
    Ben 9 aydır BRC kullanıyorum, 0 sorun.
  • İŞTE YİNE .............. MADURU BİR MÜŞTERİ DAHA BENCE BU İŞE TSE VEYA MAKİNA MÜHENDİSLERİ BİR DUR DEMELİ SORUNLU MARKALARI AYIKLAYARAK MÜŞTERİLERİN MADURİYETİNE BİR SON VERMELİ SADECE SORUNLU MARKALARA DEĞİL UYGUNLUK BELGELERİ OLMAYAN BİRSÜRÜ FİRMAYADA GERÇİ MÜŞTERİLERDE BİRAZ BUKONUDA SUÇLU 1300-1400 YTL VERİP RANDIMAN ALMAYACAKLARI BİR MARKA TAKTIRIYORLAR OYSAKİ 150-200 YTL FAZLA VERİP TARTARİNİ GİBİ KALİTELİ BİR MARKA TAKTIRIP HEM STRESTEN HEMDE EKONOMİK AÇIDAN YIPRANMASALAR DAHA İYİ OLMAZMI?????HEPİNİZE SAYGILAR ,TASARRUFLU GÜNLERAYRINTILI BİLGİ İÇİN:antalyaokcan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalgedik -- 19 Ocak 2007; 12:20:05 >
  • gecmiş olsun kardeş bu okuduklarım içinde voltran şikayeti olanların kacıncısı oldugunu bılmıyorum umarım bı cözumue kavusursun bende de lpg var polo da ecotech suan kadar bı sorun yok hayırlı suruşler
  • arkadaşım benimde voltran sgı sistemi var aracımda sorunlar yaşadım ama dün istanbuldan bu işi bilen nurettin usta var ecu ve 4 enjektör değiştirdi birde lpg enjektörlerinin hortumunu kısalttı birde m10 proğram yükledi arabada hiç bir sorun kalmadı bu usta il il gezerek sorunları çözüyor voltranı arayarak nurettin ustaya ulaşırsan sorunların çözülür beş kuruş para vermeden halledersin sorunsuz günler dileğiyle
    birazda takanla alakalı bu işler
  • selam arkadaşlar...bakın o gün bugün aracım halen sanayide..!!! çözüm aranıyor fakat maalesef bulunamadı...lpg voltran sistemi komple söküldü ve yeni başka daha pahalı ve degişik bir sistem takıldı..ismini aklımda tutamadım kusura bakmayın..!!
    Buji kablo ve bobin sistemi degişti..başka bir mazda 323 den emanet alınıp takıldı o an icin sirkelenme gitti denildi fakat ben yenisini aldım..(istanbuldan sipariş..) fakat maalesef titretme ve sirkelenme devam..kaldım sıkıntılarda..aracımı ustadan teslim almadım..bekliyorum nasıl bir çözüm olacak diye...zannedersem komple lpg sistemini söktürecem ve benzinde devam ...az gezip az yakmak daha mantıklı gibi....cözüm öneren ve önerecek arkadaşlara şimdiden cok cok teşekkür ederim..saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.