Şimdi Ara

Mazda 626 2.0 almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
15.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Mazda 626'ların 2.0 motor olanlarından almayı planlıyorum. 1998-2000 model aralığı olabilir. Daha önce kullanan arkadaşlar fikir verebilirse çok sevinirim. Yakıt, tüketimi, konfor, performans, güvenlik vb. konularda.

Örnek olarak şu araca bakabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-turkiyenin-en-temiz-mazda-626-larindan-biri-46195454/detay/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mazda 626 2.0: Kapsamlı Bir Bakış

Mazda 626 alınır mı?

Mazda 626, güvenilirlik, yakıt verimliliği ve dinamik sürüşüyle bilinen orta ölçekli bir sedandır. 2.0 litrelik motor seçeneği, sağlam performans ve makul yakıt tüketimi sunar.

Mazda 626 yorumları genellikle olumludur ve şunları vurgular:

• Ferah ve konforlu iç mekan
    • İyi yol tutuşu ve kullanım
    • Düşük bakım maliyetleri

Mazda 626 2.0 alınır mı?

2.0 litrelik motor, dengeli performans ve verimlilik arayan sürücüler için iyi bir seçimdir. Şehir içi sürüşte yakıt tüketimi yaklaşık olarak 100 kilometrede 9 litre, otoyolda ise 100 kilometrede 6 litredir.

Mazda 626 2.0 nasıldır?

Mazda 626 2.0, 145 beygir gücü ve 184 Nm tork üretir. Bu, çoğu günlük sürüş ihtiyacı için yeterli gücü sağlar. Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleriyle sunulur.

Mazda 626 2.0'ın öne çıkan özellikleri şunlardır:

• Klima
    • Elektrikli camlar
    • Cruise control
    • ABS ve hava yastıkları

Sonuç

Mazda 626 2.0, uygun fiyatlı, güvenilir ve yakıt verimli bir orta ölçekli sedan arayan sürücüler için sağlam bir seçenektir. Geniş iç mekanı, iyi yol tutuşu ve düşük bakım maliyetleri, onu günlük kullanım için mükemmel bir otomobil haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 626 lar güzel araçlar, imzamdaki aracı almadan önce seçeneklerimin arasındaydı. Yalnız 98 modeli için fiyat biraz yüksek gibi geldi, 2000-2001 modelleri o fiyata gidiyor.
  • Akrabamız'da şu an hala 98 model 2.0 Mazda 6.26 arabayı kullanıyor. Yakıt tüketimi fazla fakat tüp taktırırsanız sizi üzmez. Yeter ki motoru temiz sağlam olsun. Güvenlik ve performans sizi tatmin edecek düzeyde. Yalnız lastikden midir yalıtımdan mıdır yol sesi az da olsa alıyor. Bir kere bile yolda bırakmamıştır. Gerçekten çok sağlam arabadır.

İlana baktım güzel temiz duruyor. Ama yinede baktırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

626 lar güzel araçlar, imzamdaki aracı almadan önce seçeneklerimin arasındaydı. Yalnız 98 modeli için fiyat biraz yüksek gibi geldi, 2000-2001 modelleri o fiyata gidiyor.

Eğer ilandaki araba gerçekten temiz kullanmışsa bence değer. Pazarlık yapılıp biraz daha aşağı çekilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konex

Akrabamız'da şu an hala 98 model 2.0 Mazda 6.26 arabayı kullanıyor. Yakıt tüketimi fazla fakat tüp taktırırsanız sizi üzmez. Yeter ki motoru temiz sağlam olsun. Güvenlik ve performans sizi tatmin edecek düzeyde. Yalnız lastikden midir yalıtımdan mıdır yol sesi az da olsa alıyor. Bir kere bile yolda bırakmamıştır. Gerçekten çok sağlam arabadır.

İlana baktım güzel temiz duruyor. Ama yinede baktırmak lazım.

bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler. peki lpgli durumda yakıt tüketimi ne civardadır. ve hangi modelini tavsiye edersiniz..
  • quote:

626 lar güzel araçlar, imzamdaki aracı almadan önce seçeneklerimin arasındaydı. Yalnız 98 modeli için fiyat biraz yüksek gibi geldi, 2000-2001 modelleri o fiyata gidiyor.

sizin imzadaki araç da ilgi alanımda ama 1.6 olması ve ağır bir araç olması beni endişelendiriyor. performansı beni üzer mi diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro_glycerine -- 13 Nisan 2011; 13:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro_glycerine

quote:

sizin imzadaki araç da ilgi alanımda ama 1.6 olması ve ağır bir araç olması beni endişelendiriyor. performansı beni üzer mi diye?

Performans beklentiniz ne düzeyde bilemiyorum ama, kasayı kaldırmıyor muhabbeti doğru değil, kalkışlarda ve yokuşta uygun vites kullanıldığı müddetçe gayet iyi. Ama illaki yüksek performans isteniyorsa 1.8 ve 2.0 motorlu modelleri de var, onlara bakılabilir.

• Temiz bulursanız ömürluk arabadır arkadaşların dediği gibi performans yönünden sizi üzmez sağlam bir araçtır fakat bu devirde lpg şart onlara düzgün bir sıralı sistem taktirirsaniz dilediğiniz gibi binersiniz
  • quote:

quote:

quote:

Performans beklentiniz ne düzeyde bilemiyorum ama, kasayı kaldırmıyor muhabbeti doğru değil, kalkışlarda ve yokuşta uygun vites kullanıldığı müddetçe gayet iyi. Ama illaki yüksek performans isteniyorsa 1.8 ve 2.0 motorlu modelleri de var, onlara bakılabilir.

performans beklentim yokuşlarda 2. viteslere düşmek istemiyorum, düşük devirlerde rahat gitsin istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

performans beklentim yokuşlarda 2. viteslere düşmek istemiyorum, düşük devirlerde rahat gitsin istiyorum.

O zaman 2.0 bakmak lazım. Ayrıca bu araçlar aslında ağır değiller, 626 1190 kg, Primera da 1220 kg. Örneğin 1.6 motor 100 beygir 2007 model focus dahi 1320 kg.

• peki primera ve 626 arasında seçim yapmak gerekirse hangisi daha iyidir.
  • quote:

peki primera ve 626 arasında seçim yapmak gerekirse hangisi daha iyidir.

Sorunsuzluk, genişlik ve konfor bakımından eşdeğer araçlar. Primerada dijital klima var. Ayrıca Primeranın 1.8 olanlarında koltuk ısıtması, 2.0 olanlarında koltuk ısıtması ve ESP de var. İkisini de deneyip hangisi içine sinerse onu almak lazım.
  • yardımlarınız için teşekkürler.. ikisine de bakacağım dediğiniz gibi..
  • 626 ların oval hatlı kasaları (sanırım 97 model ve öncesi) hakkında çok olumlu şeyler duymuştum. Özellikle konfor ve yalıtım anlamında. Ama tabi temizini bulmak dert...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.