Şimdi Ara

mazda lantis tartarini lpg sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    98 lantis sahiyim. araçta hiçbir sorunum yok. (1 senedir sorunsuz kullandım lpg yi ) yağ eksiltmesinden dolayı motor yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. sorun hala yoktu ama gideyim birde lpg ayarı da yaptırıyım tam olsun herşey dedim. aracı bir götürdüm şimdi 1 ay oldu hala yapamadılar. tartarini yetkili servisi birde... bulundugum yer kırklareli.
    1 -araç sabah çalışmalarda benzinden tüpe geçerken stop ediyor. 10dk kadar benzinde kullandıktan sonra düzeliyor.
    2 - rolanti 0 ile 1000 devir arasında sürekli gidip geliyor. giderkende hafif gazda sirkeleme yaptırıyor tabi.
    3 - son olarak 6500 devirden sonra kendini benzine atıyor ama bu durum dünkü kurcalamadan sonra 4500 devirden sonra oldu. gazı bırakınca tekrar lpg ye geri dönüyor.

can sıkıcı olan durum bunların hiç biri yokken bunları yaşamak ve 1 ay içinde en az 15 kez gitmeme rağmen yaşamak. ben utanıyorum oraya gitmeye adamlar halletcez tamam abi demeye utanmıyorlar. şimdi son bahaneleri yazılımdan mış.

• Harun Bey Tartarini Yetkili Elamanıdır, servise gitmeden kendisini ararsanız, serviste Harun Bey oradaki arkadaşları yönlendirecektir.

0533 271 59 79

İyi Sürüşler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.